Kazi4 Napisano Czwartek o 22:15 Napisano Czwartek o 22:15 📘 Poradnik dla nowych graczy – BaseBuilder CS 1.6 Witaj na serwerze BaseBuilder! Ten tryb polega na budowaniu bazy z bloków, aby przetrwać atak zombie. Poniżej znajdziesz podstawowe sterowanie i najważniejsze funkcje. Sterowanie blokami E – przeciąganie bloków Przytrzymaj E, aby chwycić blok Poruszaj myszką, aby przesuwać blok w wybrane miejsce Puść E, aby go upuścić LPM / PPM – przybliżanie i oddalanie LPM (lewy przycisk myszy) – oddalasz blok PPM (prawy przycisk myszy) – przybliżasz blok do siebie Ułatwia to precyzyjne ustawianie elementów bazy F – kopiowanie bloków Naciśnij F, aby skopiować aktualnie zaznaczony blok Przydatne przy szybkiej budowie ścian lub powtarzalnych elementów R – natychmiastowe przybliżenie bloku Naciśnij R, aby szybko przyciągnąć blok do siebie Bardzo przydatne przy szybkim budowaniu i poprawkach Oszczędza czas w porównaniu do PPM T – spowalnianie bloków Klawisz T spowalnia ruch bloku Idealne do dokładnego ustawiania bez nerwowych przesunięć Wskazówki dla początkujących Buduj szybko, ale dokładnie Nie blokuj innych graczy Współpraca = większa szansa na wygraną Zrobiłem szybko poradnik jak wejść oraz zbudować HS’a, jeśli ktoś jest nowy albo ma problem z budowaniem – zapraszam do zapoznania się. W razie potrzeby pomocy zapraszam do kontaktu. link: https://www.youtube.com/@bobbudwniczy123 3 Przetłumacz na Angielski
1337kingvin Napisano Czwartek o 22:37 Napisano Czwartek o 22:37 Dziękuje Ci najmilszy Panie Kaziumierzu. Dzięki tobie będę widział jak korzystać z wszystkich dostępnych fukncji na serwerze. Bardzo przydał mi się ten poradnik. Dziękuję ja i wszyscy którym pomogłeś. Pozdrawiam. 1 Przetłumacz na Angielski
Rekomendowane odpowiedzi