Skocz do zawartości
✦ [FORUM] REKRUTACJA NA TYPERA ✦ ×
✦ ŚWIĄTECZNY KONKURS - KRÓLOWA CHOINEK ✦ ZAPRASZAMY ✦ ×

Oficjalny start serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam serdecznie!

📢 Zakończenie beta testów

Drodzy Gracze,
z przyjemnością informujemy, że beta testy naszego serwera dobiegły końca. Chcielibyśmy serdecznie podziękować wszystkim testerom za poświęcony czas, zgłaszanie błędów oraz cenne sugestie. Wasza pomoc pozwoliła nam wyłapać wszelkie błędy, poprawić balans oraz ogólną jakość rozgrywki.

W trakcie beta testów:

-wykryliśmy i naprawiliśmy wiele błędów.

-dopracowaliśmy kluczowe mechaniki serwera.

Beta testy zostały zakończone dnia 18.12 o godzinie 21.00. Po tym czasie serwer zostanie tymczasowo wyłączony w celu przygotowania do oficjalnego startu.

🚀 Oficjalny start serwera

Z radością ogłaszamy, że oficjalny start serwera nastąpi dnia 19.12 o godzinie 20:00!
Od tego momentu rozgrywka rozpocznie się na świeżym starcie, a wszyscy gracze będą mieli równe szanse.

Na start przygotowaliśmy:

-stabilną i dopracowaną wersję serwera.

-eventy startowe oraz atrakcje dla graczy.

-wsparcie administracji od pierwszych minut.

Zapraszamy wszystkich — zarówno nowych graczy, jak i uczestników beta testów — do wspólnej zabawy i budowania społeczności od samego początku!

Edytowane przez Kazi4
  • Lubię To! 4
  • Super! 3
Napisano (edytowane)

Cieszę się, że serwer został już do końca dopracowany. Podziękowania dla Kazi, Zet i BartiG za reaktywacje klasycznego serwera w 1.6. Miło mi, że mogę wam pomagać i wspierać w każdy sposób. Dziękuje za szybki i sprawny kontakt w sprawie serwera testowego, jako tester miałem dzięki wam szybki kontakt do tego żeby zwalczać wszelkie błędy i wspólnie zacząć start bez bugów aby nam wszystkim przyjemnie się grało. Czekam z niecierpliwością na start. Pozdrawiam Ekipe BB <3 Do zobaczenia na serwerze.

Edytowane przez 1337kingvin
  • Lubię To! 1