stanleyoo Napisano 18 Grudnia 2025 Wspierający Napisano 18 Grudnia 2025 (edytowane) Twój nick podczas gry: stanleyoo Data/Godzina: 18.12.2025,a godzina jakoś przed 17 Serwer: FFA SteamID/IP: STEAM_0:0:575077041 Uzasadnienie: Dziwna sytuacja,gram runde na cs_max mam grube 50 sekund do hostów i idący już w strone hostów,a admin o nicku Topola wywala mi bana na godzine za "cele mapy" to troszke przeginka po pierwsze z długościa bana a po drugie na cele mapy miałem wystarczająco czasu. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Powod: 'cele' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:575077041' [AMXBans] Twoje IP: '46.205.209.158' [AMXBans] =============================================== /// Przepraszam bardzo,ale na cele to ja mam czas i miałem około minuty i szedłem po hosty juz,więc nie wiem co ty mi tu piszesz.. Polecam obejrzeć demko miałem prawie minute by wykonywać cele mapy czyli uratować hosty a ty mi bana wlepiasz na godzine,a w poprzednich rundach nie zostawałem sam.. To jest mała mapa i szybko można dojść po hosty a czasu duzo,wiec coś ci sie pomyliło. To poprosze kogoś z wyżej o przeniesienie do działu skarg. Edytowane 18 Grudnia 2025 przez stanleyoo
Pizotto Napisano 18 Grudnia 2025 Napisano 18 Grudnia 2025 Kilka rund z rzędu kampiłeś na respie mimo ze byłeś w ct i powinieneś iść do hostów. Topola miał rację 1 Przetłumacz na Angielski
konradtopola Napisano 18 Grudnia 2025 Napisano 18 Grudnia 2025 Twoim celem na tej mapie jest uratowanie hostów. Zostałeś sam z całej drużyny i za każdym razem siedziałeś u siebie na respie. Gracze cię upominali o celach mapy. Moim zdaniem to powinno być w dziale skarg a nie tutaj, czas bana już minął.
Julian Napisano 18 Grudnia 2025 Napisano 18 Grudnia 2025 Skarga zostaje odrzucona, tak jak napisał admin @ konradtopola twoim zadaniem jest jak najszybsze zrobienie celi mapy a nie kampienie 2 Przetłumacz na Angielski
Julian Napisano 18 Grudnia 2025 Napisano 18 Grudnia 2025 Info Skarga zostaje odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi