Skocz do zawartości
★ REKRUTACJA NA MODERATORA FORUM ★ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Imię: Kamil
Nick w grze: temat
Twój SID (SteamID):  76561198429053379
Doświadczenie: Byłem adminem na kilku serwerach różnego typu, FFA, Deathrun, zombie itd
Znajomość AMXX [1-10]: 7
Link do GT/Tsarvar: https://www.gametracker.com/player/temat/51.83.228.105:27015/
Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: tak
Dlaczego chcesz zostać adminem? (min. 3 zdania): chciałbym spróbować swoich sił na tym serwerze, jestem codziennie aktywny więc myślę że się przydam
Pieniężne wsparcie serwera [TAK/NIE]: jak najbardziej

🥳🥳🥳🥳Streamy z Counter- Strike Onlyy DD2 codziennie wieczorem!!!! zapraszam serdecznie na Tiktoka: xgraand7 🥳🥳🥳🥳

Napisano

Zapraszam do wypowiedzi @ Admin CS 1.6ONLY DD2

"Ile grobów będzie mi potrzebnych, żeby pochować wszystko, co we mnie umarło?"

- Naya Aknis

Napisano

No to może ja się wypowiem. 

Jeśli mm brać pod uwagę to jaką kulturę prezentujesz na swoich live z naszego serwera to jestem kategorycznie na NIE. Jak dla mnie istnieje duże ryzyko, że puszczą ci hamulce i zaczniesz się tak też odzywać na serwerze. Do tego mam obawy, że Twoja kultura przełoży się na "panoszenie się" jako admin co negatywnie wpłynie na ocenę serwera i jego adminów. Jeśli jednak miałbyś totalnie wyłączyć swoją kulturę a raczej jej brak z liveów i prezentować godną postawę na serwerze jako admin to byłbym na TAK, ale kończąc moją wypowiedź.... chyba jednak nie chce ryzykować i sprawdzać jak to faktycznie będzie z Tobą. Więc ostatecznie jestem na NIE.

POZDRO

Płyta: Gigabyte B650 Eagle AX Procesor: AMD Ryzen 5 7600X Chłodzenie: DeepCool LS 720 SE White Grafika: MSI Ventus 3x  RTX 5060 Ti 16GB Pamięci: Kingston Fury DDR5 2x16GB 5600MHz CL36 Dysk 1: Kingston 1TB m.2 Dysk 2: Patriot 512GB m.2 Dysk 3: Goodram 512GB SSD Dysk 4: Goodram 256GB SSD Dysk 5: Goodram 256GB SSD
Dysk 6: Crucial 1TB m.2 Zasilacz: COOLER MASTER MWE V2 850W 80 Plus Gold ATX3.0 Biały Obudowa: Modecom Volcano Stellar 8F White
Monitor: QD OLED AOC AGON PRO AG276QZD2 27" 280Hz 0.03ms Mysz/Klaw.: LOGITECH G Pro X TKL Rapid Biały + Logitech G Pro X Superlight 2 Wireless White
Podkładka: Logitech G840 XL

Napisano (edytowane)

Ja jestem na nie,ponieważ nie mamy żadnego kontaktu-nie rozmawiasz na serwerze zbytnio,oprócz dawania infa.Wyzywasz ludzi na livach (tak wiem,możesz robić tam co chcesz,jednak nie słucha się tego fajnie),a wczorajszy live pokazał,że nie jesteś osobą nadającą się na admina-śmiałeś się z innych po % że są botami(łagodnie pisząc)kończąc butelkę wina😉 

Edytowane przez Luna

Napisano

Na NIE główny powód to zachowanie na twoich Live.  Wiem że tam możesz prowadzić Live jak chcesz bo to twój interes,ale jak Kiler napisał jest dość duża obawa że przeniesiesz to na serwer. No i mimo tego że dużo jesteś na serwerze to jakiegoś kontaktu z tobą nie ma. 

Napisano (edytowane)

Ja również jestem na Nie powód tak jak koledzy i koleżanka wyżej napisali: Obawa że złe zachowanie na live przeniesie się na serwer .

Edytowane przez Pablo92
Napisano

Ja również jestem na Nie na ten moment i nie będę już powtarzać po koleżankach i kolegach tego co napisali bo mam podobne obawy. Pomimo, że na serwerze raczej jestes kulturalny to jednak obrażanie graczy publicznie, gdziekolwiek, moim zdaniem też nie powinno mieć miejsca.

Według mnie nie da się jednocześnie streamować i adminować -  a "być obecnym" nie wystarczy. 

Napisano

- Kultura 

- Praktycznie nie udzielasz się na serwerze ( jedynie info ) 

jak na ten moment jestem na NIE  ; aczkolwiek z czasem może się to zmienić 

Napisano

Prosiłem Cię na pw o zważanie na słowa gdy masz live. Szkoda, że nie posłuchałeś bo ludzie na pewno by byli bardziej przychylni.
Zapraszam ponownie w przyszłości (jak będą chęci) jeśli rzeczywiście zaczniesz inaczej dobierać słowa i określenia na graczy gdy strimujesz :D 

• Lubię To! 1

↪︎ 51.83.228.105:27015 ↩︎

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

Napisano
Info

Podanie zostaje odrzucone.

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.
Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.

↪︎ 51.83.228.105:27015 ↩︎

b_350_20_5a6c3e_383f2d_d2e1b5_2e3226.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania