Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Twój nick: fps cheat
2. Nick admina/gracza na którego składasz skargę: real-88
3. Data i godzina zdarzenia: 19:57, 12.12.2025
4. Opis sytuacji: Gracz L30N zaczął prowokować do kłótni Psycho, zaczęło się od tekstu "Najpierw wyrzucimy ją, a potem Ciebie wypierdolimy" (chodziło o to, że Psycho powiedziała żeby wyrzucić innego gracza który którąś już runde z rzędu nie wykonywał celi), potem zaczęła się kłótnia. Mimo że do niego nic nie było skierowane to cały czas podjudzał dalej do afery, bo jak twierdził "jest to zabawne". Do kłótni włączyła się również Donia po której było słychać że procenty dały się we znaki. Owszem, powiedziałem mu żeby zamknął pizde, bo admini nie reagowali w ogóle a było już to denerwujące. Dostałem bana za kulture, nie mówię że nie słusznego ale traktujmy wszystkich sprawiedliwie.
5. Dowody: Sprawdźcie logi lub demko, ja nie wstawie bo trwa mapa.

• Haha 2
  • XD 1
Napisano

Zapraszam do wypowiedzi osoby zaangażowane w cała sytuację i przedstawienie swoich stanowisk. Oczywiście demko również zostanie sprawdzone w celu weryfikacji całego zajścia.

@ real-88

"Ile grobów będzie mi potrzebnych, żeby pochować wszystko, co we mnie umarło?"

- Naya Aknis

Napisano

ledwo wszedłem na serwer z tego co kojarzę i słyszałem jakiś chaos w rozmowach i ktoś rzucił coś w stylu "zamknij pizdę", ale za dużo naraz wszystkiego było i nie zdążyłem zakodować kto i w jakim kontekście. 

k.

Napisano

Ja owszem byłam na serwerze,ale są momenty,że nie zawsze jestem przy komputerze albo nie zawsze mam słuchawki,no nie oszukujmy się,też jestem człowiekiem i mam życie poza grą🤣ale po zapoznaniu się z całą sytuacją uważam,że Leon też powinien dostać bana.

Napisano

Cześć @ Killu ,

Otrzymałeś bana 30min za kulturę za tekst „utakj pizde” to i tak krótko (weź to jako przejaw mojego dobrego serca).

Nie mam zamiaru drążyć, kto zaczął, za co i po co. 

Kultura obowiązuje wszystkich. Jeżeli zauważysz prowokacje, których administracja nie dostrzegła i które Ci przeszkadzają, należy je zgłaszać na u@ a nie wdawać się w dyskusje. 

• Administrator
Admin
Napisano

Ban dawno wygasł 

Dołącz do naszej grupy Steam! 

♥ OnlyDD2players 

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

• Administrator
Admin
Napisano
Info

Skarga zostaje odrzucona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.

Dołącz do naszej grupy Steam! 

♥ OnlyDD2players 

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania