montrey Napisano 9 Grudnia 2025 VIP Napisano 9 Grudnia 2025 Opis: Nasz ranking /top15 jest fajną rzeczą, ale po restarcie już nikt nie pamięta czołówki z poprzedniego miesiąca. Może zróbmy na forum osobny wątek, gdzie co miesiąc będziemy wrzucać wyniki z rankingu. Można ubrać jakoś ładnie graficznie wyniki za każdy miesiąc i oprócz tabeli top15 dorzuciłbym listę osiągnięć za dany miesiąc: · Top Fragger - gracz z największą ilością zabójstw · Gracz z największą ilością HS · Gracz z najlepszym k/d rate · Najlepszy zabójstw z AWP · Najwięcej zabójstw z Desert Eagle · Najwięcej zabójstw z AK-47 · Najwięcej zabójstw z M4A1 · Najlepszy zabójstw z noża · Najwięcej podłożonych bomb · Oraz inne dane, które pokazujemy też w /rankstats Chętnie się tym zajmę jak udostępnicie mi bazę ze statystykami. Myślę, że może to trochę zdeterminować graczy. A i taki wątek na forum z danymi za miesiąc myślę, że cieszyłby się powodzeniem. Koszt przedsięwzięcia zerowy, nic nie musimy zmieniać w pluginach. Co miesiąc będzie restart ranku i wtedy wrzucimy statystyki na forum, jak wspomniałem wyżej - mogę się zająć tworzeniem tych postów. 5 Przetłumacz na Angielski
krze.mienn Napisano 9 Grudnia 2025 Napisano 9 Grudnia 2025 Myślę że to spoko pomysł, dodać jeszcze jakieś nagrody za top 3 np svip na miesiąc i 15 reputacji
Bl!nD Napisano 9 Grudnia 2025 Napisano 9 Grudnia 2025 Mega dobry pomysł jestem za. Można było by też za 1/2/3 miejsce w rankingu przyznać nagrodę np: top 1 - svip15 dni top 2- svip10 dni top 3- svip5 dni
Karolina. Napisano 9 Grudnia 2025 Napisano 9 Grudnia 2025 Super pomysł! :) Montrey jak Ty coś wymyslisz, to nie ma przebacz!: P 1 Przetłumacz na Angielski
Julian Napisano 14 Grudnia 2025 Napisano 14 Grudnia 2025 Pomysł dobry wprowadzimy to od Stycznia ;) Pozdrawiam :) 1 Przetłumacz na Angielski
Julian Napisano 14 Grudnia 2025 Napisano 14 Grudnia 2025 Info Propozycja zostaje przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi