krze.mienn Napisano 8 Grudnia 2025 Napisano 8 Grudnia 2025 Imię: Marcin Nick w grze: krze.mienn Wiek: 26 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/krze.mienn/193.33.177.157:27015/ Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198189042117/ Znajomość skali AMXX: 7/10 Doświadczenie: Tak byłem już Adminem. Dlaczego Ty?: Często gram Więc chętnie pomogę w pilnowaniu serwera. Doświadczenie posiadam Czy przeczytał*ś regulamin serwera i będziesz go przestrzegać? [TAK/NIE]: TAK Wsparcie serwera(nieobowiązkowe)TAK/NIE: TAK 1 1 1 Przetłumacz na Angielski
Karolina. Napisano 8 Grudnia 2025 Napisano 8 Grudnia 2025 Jeśli chodzi o gametracker, jak mam być szczera, ile z tego to taka faktyczna gra, a ile udało Ci się przesiedzieć na spect to nie wiem. Bo Cię wiecznie gonimy stamtąd. Wiek - OK Znajomość skali - OK Wsparcie serwera - OK Ogólnie jako osoba jesteś sympatyczny, miło się gra. Mimo Twojego wiecznego siedzenia na spect No moim skromnym zdaniem TAK/NIE. Ale niech się inni koledzy/koleżanki wypowiedzą :) 1 Przetłumacz na Angielski
bloomy Napisano 8 Grudnia 2025 Napisano 8 Grudnia 2025 Jeśli chodzi o gt jest spoko,tak samo jak wiek oraz znajomość amx,ale raz że siedzenie na spect to nie jest jakiś wyczyn,i nabijanie godzin pod admina bo tak to w tym momencie wygląda,i te podanie napisane na "pałe" moim zdaniem jestem na nie.Spróbował bym za tydzień półtorej i napisał te podanie jakos lepiej. Powodzenia Candy
mukaka Napisano 8 Grudnia 2025 Napisano 8 Grudnia 2025 +wiek +GT +Doświadczenie - Hmm. Niestety jakoś nie przekonałeś mnie do ciebie , wszystko robiłeś zeby tylko wpłynęły H i nic więcej. Nic się nie odzywasz grasz w kratkę, większość znowu na spec , to moje zdanie , resztę zostawię innym , Narazie jestem na Nie , Postaraj się bardziej a zmienię zdanie. Pozdrawiam
Bl!nD Napisano 8 Grudnia 2025 Napisano 8 Grudnia 2025 Moja odpowiedz jest na NIE. Poprawiłeś niby GT ale siedząc na spect trzeba było Cię z niego cały czas wyrzucać lub mówić żebyś wchodził do gry. W podaniu napisałeś często grasz na serwerze. Wczoraj przegrałeś 175 minut, a zrobiłeś tylko 41 kill to jest większość czasu na spect przesiedziane i jest parę takich dni nie tylko z ostatniego tygodnia. Podanie napisane moim zdaniem na siłę chce mieć admina i tyle. To jest moja opinia
Bartas Napisano 8 Grudnia 2025 Napisano 8 Grudnia 2025 + Wiek + Amx + Steam + Doświadczenie Widuje Cię na serwerze, więc jestem za tym, aby dać Ci tą szansę. Czas pokaże jak to dalej będzie 1 Przetłumacz na Angielski
konradtopola Napisano 8 Grudnia 2025 Napisano 8 Grudnia 2025 + wiek + amx + dobrze się gra - siedzenie na spect Ogólnie na TAK. Proponuje dać szanse ale będzie na oku pod względem nabijania godzin na spect. 1 Przetłumacz na Angielski
montrey Napisano 8 Grudnia 2025 VIP Napisano 8 Grudnia 2025 Na plus: + Od ostatniego podania widziałem Cię parę razy na serwerze, nawet coś tam przez mikro się odzywałeś. + Udzielasz się na forum. + Konto steam - 10 letnie i ponad 2k w CS:GO/2 Na minus: - GT. Po gametrackerze widać, że codziennie bywałeś na serwerze, chociaż statystyka score/min na poziomie 0.98 sugeruje, że albo siedziałeś na spec, ale nie jesteś wybitnym graczem Jestem raczej na tak. Trochę sobie nagrabiłeś tym siedzeniem na spec, ale na plus, że pomimo fali krytyki wylanej w poprzednim podaniu miałeś determinacje, żeby się poprawić. Widać, że Ci zależy. 1 Przetłumacz na Angielski
Modelka z Instagrama Napisano 8 Grudnia 2025 Napisano 8 Grudnia 2025 Miły, kulturalny, na serwerze zawsze dzień dobry powie, wiek +, doświadczenie +, steam + Jestem na tak 1 Przetłumacz na Angielski
Julian Napisano 9 Grudnia 2025 Napisano 9 Grudnia 2025 Podanie przyjmuje na okres próbny. Odbierz rangę oraz zgłoś się do mnie na priv ;) pozdrawiam oraz witamy w ekipie 1 Przetłumacz na Angielski
Julian Napisano 9 Grudnia 2025 Napisano 9 Grudnia 2025 Info Podanie zostaje przyjęte. Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post. 2 Przetłumacz na Angielski
Rekomendowane odpowiedzi