Skocz do zawartości
✦ CENTRUM GAMEFUTURE ✦ ×
★ REKRUTACJA NA MODERATORA FORUM ★ ×
★ SZCZĘŚLIWY NUMEREK VOL.2! ★ ×
★ SERWERY COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE WRACAJĄ NA GAMEFUTURE! ★ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Imię: Marcin
Nick w grze: krze.mienn
Link do GT: https://www.gametracker.com/player/krze.mienn/193.33.177.157:27015/
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198189042117/
Znajomość skali AMXX: 7/10
Doświadczenie: Tak byłem już Adminem.
Dlaczego Ty?: Często gram Więc chętnie pomogę w pilnowaniu serwera. Doświadczenie posiadam 
Czy przeczytał*ś regulamin serwera i będziesz go przestrzegać? [TAK/NIE]: TAK
Wsparcie serwera(nieobowiązkowe)TAK/NIE: TAK

• Lubię To! 1
  • Super! 1
  • XD 1

spacer.png

Napisano

Jeśli chodzi o gametracker, jak mam być szczera, ile z tego to taka faktyczna gra, a ile udało Ci się przesiedzieć na spect to nie wiem. Bo Cię wiecznie gonimy stamtąd. 

Wiek - OK
Znajomość skali - OK 
Wsparcie serwera - OK
Ogólnie jako osoba jesteś sympatyczny, miło się gra. Mimo Twojego wiecznego siedzenia na spect :D

No moim skromnym zdaniem TAK/NIE. Ale niech się inni koledzy/koleżanki wypowiedzą :) 

• Dziękuje! 1
Napisano

Jeśli chodzi o gt jest spoko,tak samo jak wiek oraz znajomość amx,ale raz że siedzenie na spect to nie jest jakiś wyczyn,i nabijanie godzin pod admina bo tak to w tym momencie wygląda,i te podanie napisane na "pałe" moim zdaniem jestem na nie.Spróbował bym za tydzień półtorej i napisał te podanie jakos lepiej. Powodzenia Candy

Admin ffa (1).gif

Napisano

+wiek

+GT

+Doświadczenie 

- Hmm. Niestety jakoś nie przekonałeś mnie do ciebie , wszystko robiłeś zeby tylko wpłynęły H i nic więcej.  Nic się nie odzywasz grasz w kratkę,  większość znowu na spec , to moje zdanie , resztę zostawię innym , Narazie jestem na Nie , Postaraj się bardziej a zmienię zdanie. Pozdrawiam

Napisano

Moja odpowiedz jest na NIE.

Poprawiłeś niby GT ale siedząc na spect trzeba było Cię z niego cały czas wyrzucać lub mówić żebyś wchodził do gry. W podaniu napisałeś często grasz na serwerze. Wczoraj przegrałeś 175 minut, a zrobiłeś tylko 41 kill to jest większość czasu na spect przesiedziane i jest parę takich dni nie tylko z ostatniego tygodnia. Podanie napisane moim zdaniem na siłę chce mieć admina i tyle. To jest moja opinia IMG_3845.thumb.png.4c0eab3b24f28c65f7a4a5c22d9800e3.png

Napisano

+ Wiek

+ Amx

+ Steam

+ Doświadczenie

Widuje Cię na serwerze, więc jestem za tym, aby dać Ci tą szansę. Czas pokaże jak to dalej będzie :classic_wink:

• Dziękuje! 1

paluch-szpaku-kontrola.jpg.157ea8a207b34be7b82bbb441c69a58c.jpg

spacer.png

Napisano

+  wiek

+ amx

+ dobrze się gra

- siedzenie na spect 

Ogólnie na TAK.

Proponuje dać szanse ale będzie na oku pod względem nabijania godzin na spect.

• Dziękuje! 1
VIP
Napisano

Na plus:

+ Od ostatniego podania widziałem Cię parę razy na serwerze, nawet coś tam przez mikro się odzywałeś.

+ Udzielasz się na forum.

+ Konto steam - 10 letnie i ponad 2k w CS:GO/2

Na minus:

- GT. Po gametrackerze widać, że codziennie bywałeś na serwerze, chociaż statystyka score/min na poziomie 0.98 sugeruje, że albo siedziałeś na spec, ale nie jesteś wybitnym graczem :D 

Jestem raczej na tak. Trochę sobie nagrabiłeś tym siedzeniem na spec, ale na plus, że pomimo fali krytyki wylanej w poprzednim podaniu miałeś determinacje, żeby się poprawić. Widać, że Ci zależy. 

• Dziękuje! 1

spacer.png

Napisano

Miły, kulturalny, na serwerze zawsze dzień dobry powie, wiek +, doświadczenie +, steam + Jestem na tak :clap:

• Dziękuje! 1
Napisano

Podanie przyjmuje na okres próbny. Odbierz rangę oraz zgłoś się do mnie na priv ;) pozdrawiam oraz witamy w ekipie 

• Dziękuje! 1

dzis.png.661a7a5c1da85779a6c8c3e27123f650.png

Napisano
Info

Podanie zostaje przyjęte.

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin.
Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.

• Lubię To! 2

dzis.png.661a7a5c1da85779a6c8c3e27123f650.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania