bercikgym Napisano 4 Grudnia 2025 Napisano 4 Grudnia 2025 (edytowane) Imię:Norbert Nick w grze: Dzik Wiek: 21 Link do GT:https://www.gametracker.com/player/Dzik/193.33.177.157:27015/ Link do profilu STEAM:https://steamcommunity.com/id/bercikgymm Znajomość skali AMXX: 6/10 Doświadczenie: Posiadałem na 7 Serwerach Admina, także mam jakieś Doświatczenie Dlaczego Ty?: A Czemu by nie? Następna Ręka do Pomocy sądzę że się Przyda :) Czy przeczytał*ś regulamin serwera i będziesz go przestrzegać? [TAK/NIE]:Tak. Wsparcie serwera(nieobowiązkowe)TAK/NIE:Nie. Edytowane 4 Grudnia 2025 przez bercikgym 1 Przetłumacz na Angielski
Zimek ! Napisano 4 Grudnia 2025 Napisano 4 Grudnia 2025 Na ten moment na nie. Dzisiaj widziałem Cie pierwszy raz na serwerze - masz raptem 13h. Pograj dłużej i daj się poznać.
Karolina. Napisano 4 Grudnia 2025 Napisano 4 Grudnia 2025 No ja Cię widziałam kilka razy na serwerze. Moim zdaniem, musimy się poznać, pograć razem i zobaczymy, co dalej. Ode mnie na ten moment też nie.
montrey Napisano 4 Grudnia 2025 VIP Napisano 4 Grudnia 2025 Nie. Nie widziałem Cię chyba jeszcze na serwerze. Dotychczas masz przegrane 13 godzin - mamy wśród admina gościa, który tyle to potrafił dziennie zrobić 🙃 popraw aktywność, daj się poznać.
krze.mienn Napisano 4 Grudnia 2025 Napisano 4 Grudnia 2025 Na ten moment Nie: -Słabe GT -Ani razu cię nie widziałem na serwerze Pograj dłużej i spróbuj następnym razem
Bl!nD Napisano 4 Grudnia 2025 Napisano 4 Grudnia 2025 Jak dla mnie na ten moment na NIE. - słabe GT - widziałem cię raz na serwerze + steam Na serwerze masz przegrane tylko 13 godzin jest bo bardzo mało jak na ten moment gdzie niektórzy z adminów wykręcają tyle po 2 dniach lub nawet po jednym dniu. Popraw GT i spróbuj swoich sił jeszcze raz.
PaPiToZTikToka Napisano 4 Grudnia 2025 Napisano 4 Grudnia 2025 Sorrki mordo ale bądźmy szczerzy - GT za mało naprawdę _ widziałem cie moze z 3 razy na serwerze - Misiu pograj tak jak grałeś kiedyś i wtedy zmienię zdanie JAK NARAZIE NA NIE "Życie Jest Tylko Jedno"
Bartas Napisano 5 Grudnia 2025 Napisano 5 Grudnia 2025 Również - Gt Gdzieś mi mignąłeś na serwerze, ale to za mało na tą posadę. Wykaż się większą aktywnością to zmienię zdanie 🙂
mukaka Napisano 5 Grudnia 2025 Napisano 5 Grudnia 2025 (edytowane) - GT - Doświadczenie widać po pisowni - Wgl nie widziałem cię na serwerze Jestem na Nie , Spróbuj po Nowym Roku Edytowane 5 Grudnia 2025 przez mukaka
Julian Napisano 5 Grudnia 2025 Napisano 5 Grudnia 2025 Podanie odrzucam. Pograj z nami więcej, popraw gt, daj się poznać i wtedy napisz podanie
Julian Napisano 5 Grudnia 2025 Napisano 5 Grudnia 2025 Info Podanie zostaje odrzucone. Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi