Skocz do zawartości
✦ CENTRUM GAMEFUTURE ✦ ×
★ REKRUTACJA NA MODERATORA FORUM ★ ×
★ SZCZĘŚLIWY NUMEREK VOL.2! ★ ×
★ SERWERY COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE WRACAJĄ NA GAMEFUTURE! ★ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1. Twój Nick ; @ rado

2. Nick gracza / admina ;  nie wiem dokładnie kto, bo się nie przedstawił, ale najprawdopodobniej@ mukaka

3. Mapa na której doszło do zdarzenia ; cs_mansion_winter

4. Dowody ;  http://899376.node27.pukawka.pl/hltv-2511301810-cs_mansion_xmas-1764522600-1764522780.zip

5. Data ;  30.11.2025

6. Opis sytuacji: Po raz kolejny admin zmienia wybraną przez graczy mapę wg własnego widzimisię. Graliśmy normalną mapę cs_mansion_winter (taką wybrali gracze w głosowaniu), ale adminowi przeszkadzała, więc zrobił glosowanie na 4 mapy wg własnych sympatii. Od tego jest funkcja rtv gdyby większości graczy nie podobała się jakas mapa. Tutaj kilku graczy wpisało rtv, ale reszta chciała grać. Nie jest to mapa w stylu awp_india gdzie byłby problem z biciem z respa, itd. Jest to normalna mapa, bardzo podobna do cs_estate i mogliśmy spokojnie to zagrać. Mimo to admin podjął decyzję nie pytając o zdanie nikogo. Kilka dni temu była podobna skarga i jak widać admini nie wyciągneli z tego wniosków. No chyba że @ Julian stworzył ten serwer nie dla graczy, tylko żeby admini sobie pograli na okrągło w nuke, kabula, westa i inferno.

Edytowane przez rado
Uzupełnione demko
Napisano (edytowane)

Ja cały czas votowałem tą mapę żeby grać , i wypraszam sobie tego typu oskarżeń, To nie ja. ,,Na drugi raz się upewnij niż kogoś oskarżysz, bo może być nie miło. Pozdrawiam

Edytowane przez mukaka
  • Lubię To! 1
  • Haha 1
Napisano

Sprawdziłem daną sytuację nie był do admin @ mukaka , lecz inny admin który już dostał upomnienie słowne ;) Pozdrawiam oraz dziękuje za informacje :)

dzis.png.661a7a5c1da85779a6c8c3e27123f650.png

Napisano
Info

Skarga zostaje przyjęta.

Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.

dzis.png.661a7a5c1da85779a6c8c3e27123f650.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania