Skocz do zawartości
✦ CENTRUM GAMEFUTURE ✦ ×
★ REKRUTACJA NA MODERATORA FORUM ★ ×
★ SZCZĘŚLIWY NUMEREK VOL.2! ★ ×
★ SERWERY COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE WRACAJĄ NA GAMEFUTURE! ★ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1. Twój Nick ; Dziki Knur. 

2. Nick gracza / admina ; Nie mam pojęcia trzeba sprawdzić w AMX

3. Mapa na której doszło do zdarzenia ; awp_india2

4. Dowody ; http://899376.node27.pukawka.pl/hltv-2511251833-awp_india2-1764091980-1764092040.zip

5. Data ; 2025-11-25 18:33    

6. Opis sytuacji  Jest to kolejna sytuacja nadużywania funkcji admina. Jeżeli gracze wybrali awp_indie to po co to zmieniać, jeżeli graczom nie pasuje rozumiem jest rtv a nie 1 runda i od razu zmiana... kolejna już taka sama sytuacja... nie powinno dochodzić do tego, że admina gra co mu się podoba ... zachowanie żałosne dodam że to nie pierwsza taka sytuacja. 

Ale po co głosowania jak ludzie nawet nie plakali byla to 1 runda i na hltv było tylko głosowanie dotyczące czy only hs. Chodzi o sam fakt ze ludzie nawet nie chcieli tej zmiany ... a to jest wykorzystywanie admina ... VOTE 2 mapki i tyle kolejna sytuacja taka kiedy robicie co chcecie. Tyle mam do napisania. Płacze owszem płacze ale po to płacze ze jest rtv jak ludzie wpiszą to mozna zmienić a nie zachcianki admina. 

Edytowane przez Dziki Knur.
  • Wrrr 2
Napisano

Ja zmieniłem tą mapę po wcześniejszym głosowaniu bo dla mnie granie w 30 osob awp_india2 nie ma jakiegokolwiek sensu. Dziękuję za zwrócenie mi uwagi i poświęcony swojego cennego czasu na napisanie skargi. Z wyrazami szacunku, lejtekole. :)

• Super! 1
Napisano

Dziękujemy za twój poświęcony czas.

Pragnę zaznaczyć, że ty "płaczesz" co mapę bo jest "chujowa" i nie raz prosiłeś o zmianę mapy. Awp_india uważam, że jest za małą mapą na 30 osób i zaraz były by skargi o brak respów i bicie z respa.

Ludzie czasem przypadkowo klikną w nominacje mapy i takie są efekty.

Jak dla mnie SKARGA ODRZUCONA.

• Super! 1
Napisano

Dziękujemy za rejestrację , jak dla mnie skarga ODRZUCONA

• Super! 2
Napisano

Dziękujemy za zgłoszenie. Przeanalizowaliśmy logi z owej sytuacji, Nasz admin @ lejtekole. . Powinien zrobić vote czy gracze chcą zmianę mapy, a dopiero później zrobić głosowanie na mapy. Reszta się zgadza z tym co piszą admini gracze często wybierają „1” i nie patrzą co wybierają przez co wychodzą takie niepotrzebne sytuacje.

dzis.png.661a7a5c1da85779a6c8c3e27123f650.png

Napisano
Info

Temat został zamknięty.

Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.

dzis.png.661a7a5c1da85779a6c8c3e27123f650.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania