Karolina. Napisano 22 Listopada 2025 Napisano 22 Listopada 2025 (edytowane) Imię: Karolina Nick w grze: Karolina. Wiek: 29 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Karolina./193.33.177.157:27015/ Link do profilu STEAM: STEAM_0:0:535967499 Znajomość skali AMXX: ogarniam komendy, mam binda, wiem jak wszystko działa, moim zdaniem też zawsze wszystko jest do doszkolenia i bardzeiej doświadczeni koledzy pomogą Doświadczenie: byłam adminem wiele lat na serwerze 4fun, nie podam nazwy gdyż reklama ;) ale wiem, co i jak i wiem kiedy reagować, kiedy odpuścić Dlaczego Ty?: Myślę, że warto dodać kobiecą rękę do adminstracji, na co też namawiam waszmość! Przede wszystkim znamy się, lubimy i wiemy, kiedy trzeba reagować, a kiedy to żart. Serwer się rozrasta, często gdy wchodzę nikogo nie ma, a ręka aż swędzi. Dlatego warto moim zdaniem dać mi szansę, bo pomogę jak mogę ;) Czy przeczytał*ś regulamin serwera i będziesz go przestrzegać? [TAK/NIE]: przestrzegam cały czas ;) Wsparcie serwera(nieobowiązkowe)TAK/NIE: Postaram się ;) EDIT:// Odniosę się tylko do GT, owszem ostatnie niecałe dwa tygodnie były słabe, nie mówię, że nie, ale wcześniej byłam codziennie ;) a chyba każdy ma prawo mieć gorszy czas. Edytowane 23 Listopada 2025 przez Karolina. 2 4 Przetłumacz na Angielski
Tytan2131 Napisano 22 Listopada 2025 Napisano 22 Listopada 2025 Jestem na Tak + Wiek + doświadczenie +AMX +chęci +czasami boci ale to sie zdarza xd +Steam Powodzenia 1 Przetłumacz na Angielski
montrey Napisano 22 Listopada 2025 VIP Napisano 22 Listopada 2025 Wielkie tak. Przemiła osoba, na plus wszystko. :) 1 Przetłumacz na Angielski
Zimek ! Napisano 22 Listopada 2025 Napisano 22 Listopada 2025 Jestem jak najbardziej na TAK! 1 Przetłumacz na Angielski
Bartas Napisano 23 Listopada 2025 Napisano 23 Listopada 2025 Na ten moment jestem na NIE, powód : 13 godzin temu, Karolina. napisał: Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Karolina./193.33.177.157:27015/ Jak widać na załączniku. Duża przerwa w ciągu 7dni jak i Miesiąca. Dopiero coś wczoraj pobrałaś. 13 godzin temu, Karolina. napisał: Dlaczego Ty?: Serwer się rozrasta, często gdy wchodzę nikogo nie ma Często to raczej nie, bo nie widziałem Cię jak od jakiegoś czasu, a jestem też codziennie. Poza tym @ mukaka to chłop, którego najczęściej widzę na serwerze / Składka. Ps. Tak ogólnie nic do Ciebie nie mam, ale na rolę Admina serwera to wolę jak ktoś na to dobrze zapracuje . Pozdrawiam ʙᴀƦᴛᴀꜱ061 1 Przetłumacz na Angielski
mukaka Napisano 23 Listopada 2025 Napisano 23 Listopada 2025 Moja wypowiedź na dany temat brzmi następująco: +wiek +steam - GT @ Bartas061 podkreślił Odkąd jestem adminem wgl nie byłaś aktywna na serwerze tak widocznie się trafiło. Na obecną chwilę poczekałbym parę dni na rozwój sytuacji i powtórzył podanie o admina . PS. Jesteś bardzo miłą dziewczyną ale wszystkich trzeba traktować równo. Dziękuję i Powodzenia. 1 Przetłumacz na Angielski
lejtekole. Napisano 23 Listopada 2025 Napisano 23 Listopada 2025 Jak dla mnie na tak. + wiek +steam + znajomosc amx - popracować nad gt
Bl!nD Napisano 23 Listopada 2025 Napisano 23 Listopada 2025 Moje zdanie na ten temat to tak jak @ mukaka . +wiek +steam - GT straszny spadek na przestrzeni miesiąca Popracuj nad GT i będę na Tak jak na razie jestem na Nie.
Julian Napisano 23 Listopada 2025 Napisano 23 Listopada 2025 Podanie przyjmuję na okres próbny. Proszę odezwać się do mnie w wiadomości prywatnej Po odbiór rangi zapraszam Tutaj.
Julian Napisano 23 Listopada 2025 Napisano 23 Listopada 2025 Info Podanie zostaje przyjęte. Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi