stanleyoo Napisano 23 godziny temu Wspierający Napisano 23 godziny temu (edytowane) Imię: Rafał Wiek: 28 Nick w grze: stanleyoo Twój SID (SteamID): STEAM_0:0:575077041 Doświadczenie: Byłem wiele razy adminem na wielu sieciach więc wiem z czym to się je. Staż ogólny 8-9 lat z przerwami. Znajomość AMXX [1-10]: 6-7 Link do GT/Tsarvar: GameTracker.com : Player Page for stanleyoo Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: TAK Dlaczego chcesz zostać adminem? (min. 3 zdania): Jestem zazwyczaj na serwerze od rana do popołudnia i jest mało adminów. Chciałbym pomóc w pilnowaniu porzadku na serwerze. Problemów żadnych ze mna nie ma. Pieniężne wsparcie serwera [TAK/NIE]: TAK Edytowane 23 godziny temu przez stanleyoo Kubaa. >>, 23 godziny temu Wstaw poprawny link do GT 1
Administrator Kubaa. >> Napisano 23 godziny temu Admin Administrator Napisano 23 godziny temu @ Admin CS 1.6ONLY DD2zapraszam do wypowiedzi Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
k1ll3r Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Niestety nie jestem do końca przekonany za Twoją kandydaturą. Patrząc na Twoje GT grasz od 9 dni w czym 2 dni nie było Cie na serwerze, trochę mało czasu żeby się poznać... Sam powód dlaczego chciałbyś zostać adminem jakoś mnie nie przekonuje.... Nie odbierz mnie źle, ale wolałbym lepiej Cię poznać, dłużej z Tobą pograć i wtedy ewentualnie decydować czy nadajesz się na admina czy nie. Na tą chwilę niestety ode mnie masz NIE. Płyta: Gigabyte B650 Eagle AX Procesor: AMD Ryzen 5 7600X Chłodzenie: DeepCool LS 720 SE White Grafika: MSI Ventus 3x RTX 5060 Ti 16GB Pamięci: Kingston Fury DDR5 2x16GB 5600MHz CL36 Dysk 1: Kingston 1TB m.2 Dysk 2: Patriot 512GB m.2 Dysk 3: Goodram 512GB SSD Dysk 4: Goodram 256GB SSD Dysk 5: Goodram 256GB SSD Dysk 6: Crucial 1TB m.2 Zasilacz: COOLER MASTER MWE V2 850W 80 Plus Gold ATX3.0 Biały Obudowa: Modecom Volcano Stellar 8F White Monitor: Iiyama 34" GCB3486WQSCP 240Hz 0.5ms Mysz/Klaw.: LOGITECH G Pro X TKL Rapid Biały + Logitech G Pro X Superlight 2 Wireless White Podkładka: Logitech G840 XL
grinln Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Póki co na NIE Mimo to że spełniasz wymagania , to myślę że za szybko napisałeś podanie 27h przegrane ; i tak jak kolega wyżej wspomniał 9 DNI grasz u nas na serwerze , mało kto Cię zna , więc ciężko stwierdzić czy akurat Ty Jesteś dobrym kandydatem Pograj więcej , daj się ludziom poznać aby mogli jakieś zdanie wyrobić
BooM Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu - GT / 9 dni na serwerze, 28h przegrane - W ogóle nie kojarzę Twojego nicku. - Powód + Znajomość AMX Na dzień dzisiejszy jestem na NIE Przejęcie
Pablo92 Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Jestem na nie - krótko u nas grasz - powód + amx
Nymerka Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Sama znajomość AMX i doświadczenie na plus ale cięzko coś więcej powiedzieć po kilku dniach grania na serwerze. Jestem tego samego zdania co koledzy - pograj z nami troszkę dłużej żebyśmy mogli lepiej Cie poznać. Na ten moment jestem na NIE
krzyssiu12 Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Na nie. Za mało cię z nami jak na razie na serwerze. Daj nam się lepiej poznać i zapraszamy do ponownego złożenia podania. Pozdrawiam 3m się
Administrator Kubaa. >> Napisano 13 godzin temu Admin Administrator Napisano 13 godzin temu Info Podanie zostaje odrzucone. Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post. Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Rekomendowane odpowiedzi