mukaka Napisano 12 Listopada 2025 Napisano 12 Listopada 2025 (edytowane) Witam. Moja propozycja brzmi następująco.Zamiana mapy westwood na Css_cache bo po co dwa Westy, Następnie Prodigy która wgl nie jest grana na mapę de_cpl_mill. Dla tylu graczy na serwerze te mapy będą adekwatne co do ich ilośći: De_cplstrike De_dust4ever De_nuke_rarea Cs_rats2_final Cs_noel De_hel Pozdrawiam , mukaka Edytowane 12 Listopada 2025 przez mukaka 2 Przetłumacz na Angielski
Bartas Napisano 12 Listopada 2025 Napisano 12 Listopada 2025 Jestem za żeby odświeżyć serwer z mapkami, bo są jedne i te same wybierane , ale wypowiem się do twoich mapek De_cplstrike : Ta mapka jest pogobna do mapki de_mirage i podejrzewam, że będzie to samo co z de_westwoodem_big i zwykłym, więc - De_dust4ever : Pograłbym + De_nuke_rarea : Tu to bym wywalił zwykłego nuke na jakiś czas, albo nie dodawał wgl, bo będzie to samo co z weswoodem xd +/- Cs_assault_upc : Również + Cs_rats2_final : zwykłego to już większość ma dosyć +/- Cs_noel : Czemu nie + De_hel: Fajna mapka + De_mariob2 : Podejrzewam, że ludzie tego nie będą wybierać -
montrey Napisano 12 Listopada 2025 VIP Napisano 12 Listopada 2025 Przywróciłbym cache. Kiedyś był jak serwer raczkował, ale dość dużo ważył i pobierał się kilka minut przez co ludzie wychodzili. Może jest jakaś inna lżejsza wersja? 1 Przetłumacz na Angielski
Karolina. Napisano 12 Listopada 2025 Napisano 12 Listopada 2025 De_cplstrike - jest już mirage, a są to podobne mapy. De_dust4ever - dustów jest naprawdę dużo, po co dodawać następnego? De_nuke_rarea - albo nuke albo nuke_rarea Cs_rats2_final - tu tak samo albo tamten rats, albo ten Cs_noel - tej nie pamiętam De_hell - chętnie! Cache również brzmi dobrze. Ja osobiście jeszcze lubię de_anarchy
stanleyoo Napisano 12 Listopada 2025 Wspierający Napisano 12 Listopada 2025 De_verso też bym dodał spoko mapka
Eziekk Napisano 12 Listopada 2025 Napisano 12 Listopada 2025 Godzinę temu, Karolina. napisał: De_dust4ever - dustów jest naprawdę dużo, po co dodawać następnego? klasyk z dzieciństwa, a mało jej widać na innych serwerach wszystkie na +
Właściciel ErRoR_#1 Napisano 13 Listopada 2025 WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 13 Listopada 2025 De_cplstrike - imo zamieniłbym zamiast zwykłego mirka. cs_rats2_final - wydaję mi się, że lepszą opcją będzie cs_rats4_final jest większa niż 2 i nie będzie ciasno na mapie. De_dust4ever - też o niej myślałem ostatnio. 21 godzin temu, Bartas061 napisał: 4 De_nuke_rarea : Tu to bym wywalił zwykłego nuke na jakiś czas, albo nie dodawał wgl, bo będzie to samo co z weswoodem xd +/- Ten nuke zwykły do p*py jest. Cs_assault_up - oo też zamiast zwykłego. cs_noel - nie kojarzę. de_hell - też fajna mapa. Css_cache - lepszy zwykły de_cache. Od siebie dodałbym css_overpass 3 Przetłumacz na Angielski
Worul. Napisano 13 Listopada 2025 Napisano 13 Listopada 2025 Mentalność tego serwa jest pro, wiecznie i te same wybierane mapy sa na vote, jak wleci jakaś inna, to już jest mapa do dupy i pisać rtv, także wychodzę z założenia, że i tak nie dogodzisz, aczkolwiek powiew świeżości by się przydał coś typu np. de_hell, albo zmodyfikowany nuke, czy assault.
Julian Napisano 14 Listopada 2025 Napisano 14 Listopada 2025 Wszystkie mapy z tego tematu zostały wgrane. Dziękujemy za propozycje :). Ps. Następnym razem prosiłbym dopisać mapy Tutaj
Julian Napisano 14 Listopada 2025 Napisano 14 Listopada 2025 Info Propozycja zostaje przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi