Karolina. Napisano 7 Listopada 2025 Napisano 7 Listopada 2025 Hej, Mam taką w sumie bardziej prośbę niż propozycję. Chciałabym, żeby oficjalnie wyznaczono, gdzie są txt na alexandrze. Żebym się z @ mukaka nie kłóciła XD
mukaka Napisano 8 Listopada 2025 Napisano 8 Listopada 2025 (edytowane) Karolinko dachy na mapie "Alexandra" (bo z pewnością do tego nawiązujesz) to nie tekstury. To są modele 3d które zostały dodane w późniejszych wersjach gry i są częścią jej grafiki , Ponadto mają pełną głębię i geometrię. Pozdrawiam Edytowane 8 Listopada 2025 przez mukaka 1 Przetłumacz na Angielski
Karolina. Napisano 8 Listopada 2025 Autor Napisano 8 Listopada 2025 Zawsze, ale to zawsze odkąd gram, a gram naprawdę wiele lat. Dachy były traktowane jako txt, za co mnie kiedyś zresztą zbanowali 🤣 stąd prośba o wyznaczenie. To nie jest nic personalnego xd po prostu chce wiedzieć co mi wolno 🤣 1 Przetłumacz na Angielski
Julian Napisano 14 Listopada 2025 Napisano 14 Listopada 2025 Info Propozycja częściowo przyjęta. Część zgłoszonych sugestii została uwzględniona, pozostałe odrzucono. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi