krzyssiu12 Napisano 7 Listopada Napisano 7 Listopada Imię: Krzysiek Wiek:36 Nick w grze: GTG Twój SID (SteamID):STEAM_0:0:196233725 Doświadczenie:Gram bardzo długo z mniejszymi i większymi przerwami Znajomość AMXX [1-10]:5 Link do GT/Tsarvar: https://www.gametracker.com/player/GTG/51.83.228.105:27015/ Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: TAK Dlaczego chcesz zostać adminem? (min. 3 zdania):Dość często gram.Chyba większych problemów ze mną nie było więc czemu nie pomóc jak i tak już tu jestem. posiadam doswiadczenie jako admin kiedy na paru serwerowniach adminowal juz. podanie skladam w formie luznej propozycji jak bedzie negatywnie to też się nie obraże Pieniężne wsparcie serwera [TAK/NIE]: rada, 7 Listopada Zgłoś się do @ Mr. Ambrozja lub @ andziapandzia i dogadaj szczegóły 1
Jurek Killer Napisano 7 Listopada Napisano 7 Listopada Jestem na tak. +Aktywność +Wiek +Doświadoczenie @@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Holly Napisano 7 Listopada Napisano 7 Listopada Oczywiście że tak: + wiek + bardzo aktywny na serwerze + nigdy nie sprawiał problemu + miły + kulturalny
Pablo92 Napisano 7 Listopada Napisano 7 Listopada Jestem na tak: + wiek + aktywny na serwerze + nigdy nie sprawiał problemu + kulturalny
Nymerka Napisano 7 Listopada Napisano 7 Listopada Ja też na tak: + gra często + bezkonfliktowy + ma doświadczene + wiek
andziapandzia Napisano 9 Listopada Moderator Napisano 9 Listopada Info Podanie zostaje przyjęte. Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi