Skocz do zawartości
✦ CENTRUM GAMEFUTURE ✦ ×
★ REKRUTACJA NA MODERATORA FORUM ★ ×
★ SZCZĘŚLIWY NUMEREK VOL.2! ★ ×
★ SERWERY COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE WRACAJĄ NA GAMEFUTURE! ★ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Serwer bardzo się rozrósł i czasem brakuje adminów to spróbuje jeszcze raz złożyć podanie.

Imię: Łukasz
Nick w grze: Bl!nD
Link do GT: GameTracker.com : Strona gracza dla Bl!nD
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198783965699/
Znajomość skali AMXX: 7/10 Bywałem na kilku serwerach adminem ale to jeszcze za młodszych lat.
Doświadczenie: Admina miałem na 3 serwerach jeden only DD2 już starym niedziałający a także na 2 zombiemod.

Dlaczego Ty?: Chce pomóc rozwinąć się serwerowi a także łapać graczy oszukujących. Gram głowie rano i wieczorem ale też często za dnia. Znam dużo graczy na serwerze i myślę że jestem pozytywnym gościem. Resztę zostawię graczom do opisania :)
Czy przeczytał*ś regulamin serwera i będziesz go przestrzegać? [TAK/NIE]: TAK
Wsparcie serwera(nieobowiązkowe)TAK/NIE: TAK

Edytowane przez Bl!nD
  • Lubię To! 2
  • Super! 2
Napisano

@ Admin CS 1.6FFAzapraszam do wypowiedzi 

dzis.png.661a7a5c1da85779a6c8c3e27123f650.png

Napisano

Jestem jak najbardziej na Tak!

+Dobrze się z nim gra

+ Aktywny

+Wiek 

+wyluzowany synek ;D 

Napisano

jestem na tak

+ spoko mordka

+ dobrze sie gra z nim

+ aktywny itp

Napisano (edytowane)

Blind gra często w godzinach, w których ja jestem na serwerze, przez co wydaje mi się, ale może to być mylne, że jest na serwerze od dawna. Wtedy frekwencja adminów jest mniejsza, ja przez najbliższy miesiąc będę mało aktywny, więc opiniuję pozytywnie.

Edytowane przez szakalaka
VIP
Napisano

Na tak.

Gra często, przy obecnej frekwencji przyda się pomoc. 
Na minus to konto z VAC banem, ale na denku wygląda, że grasz clear. Mam nadzieję, że „bratu” się już to nie zdarzy. 🙃

spacer.png

Napisano

+ wiek 

+ aktywny

+amx

+był adminem

jestem na TAK

Można dać szansę koledze na stanowisko admina, żeby sobie przypomniał komendy i pilnował porządku. na serwerze powodzenia. <3

Napisano

+ wiek
+ amx 
+aktywność na serwerze

Ogromny - to konto z VAC. Może to faktycznie był brat, może nie. 

Wspierający
Napisano

+wiek

+często na serwerze

+pomoc zawsze się przyda

Minusem jest VAC ale i jest z prawdy z bratem nikt tego nie wie.

Ja dałbym szanse

Napisano

grywam u chłopakow na serwie oda czasu do czasu i powiem krotko :wub: jestem na Tak 

+amx

+wiek

+czesto na serwie 

Napisano (edytowane)

To może ja też się wypowiem. Ja oczywiście jestem na nie, powody:

- konto z Vacem bo brat grał 🙈, to już samo z siebie wygląda słabo, dla mnie nie do pomyślenia że adminem mógłby być gość z banem Vac

- raz juz cie zbanowałem, co prawda dostałeś tylko ssy które w tych czasach nie są nic warte, a raczej nie banuje się za darmo

- fakt grasz w dzień, jak ktoś z UB teamu ma czas to może przejrzeć hltv z dni w których grasz w „dzień” bo wtedy to wygląda całkowicie inaczej niż wieczorem jak jest całe obłożenie :)

Chcialbym żeby jeszcze @ konradtopola wypowiedzial się w tym temacie.

PS. Admin z banem VAC raczej na poważnych serwerowniach nie powinien mieć miejsca 

Elit:Blind, po pierwsze to edytuj post jeżeli chcesz się odnieść do tego co napisałem, po drugie czekam na @ konradtopola

Edit2: @ kni1z co tam??? To też pewnie za darmo, może dostaniesz ub po koleżeńsku 🤣

IMG_3466.png

Edytowane przez Cinek94
  • Lubię To! 3
Napisano

Oczywiście rozumiem już to tłumaczyłem że VAC był w cs go a nie w 1.6 sprawy była dawna teraz nikt nie ma dostępu do mojego steam. A co do rozgrywki to sam montery dał mi bana żeby wysłał demko więc argument mówiący że gram zbyt podejrzanie dobrze to troszkę śmieszny ale rozumiem szanuję wypowiedź .

Julian,

Nie wypowiadamy się w własnym podaniu. 

Napisano

na TAK

+ wiek

+ AMX

+ Jak gralem to czesto widziany na serwerze

co do vaca czasami sie zdarza sam go posiadam od 1200 dni i to w szczegole za darmo jak tez byla masowa vacbanicja a niestety valve to valve i ludzie tylko po znajomosci dostali unvaca wiec z przymrozeniem oka mozna to zabrac jesli widzicie ze chlopak gra legitnie i jest aktywny na serwerze oraz moglby pomoc bo na pewno ktos taki jak on sie przyda 

dc594ccdb6b7ca49bd20a1e1a4340092.jpg

Napisano

Odbierz rangę na forum raz zgłoś się do @ LOLSON lub @ ErRoR_#1

• Haha 1

Napisano
Info

Podanie zostaje przyjęte.

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin.
Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania