elo elo 350 Napisano 5 Listopada 2025 Napisano 5 Listopada 2025 1. Twój nick: [KM] elo elo 350 2. Nick admina/gracza na którego składasz skargę: @ BooM 3. Data i godzina zdarzenia: 05.11.2025 - 18:36:13 4. Mapa na której doszło do sytuacji: de_dust2 5. Opis sytuacji: Uzasadnienie: Nie wiem, dostaje 2 raz bana od kolegi Boom, za kulturę, gram se spokojnie pije browarka gadam z eleganckimi laseczkami ( @ Holly ) i jakimiś innymi, przystojnymi chłopakami ( @ De3ViLLe ) kolega @ BooM ewidentnie ma jakiś problem egzystencjalny do mnie, dostaje drugi raz bana za luźny smalltalk na serwerze z moją bandom goryli, chcę przytoczyć tylko, że jak jestem upominany za kulturę to przepraszam na mikrofonie i już nie przeklinam, przynajmniej się staram, a żeby wyzywać kogoś to mi ktoś musi zajść za skórę, tak jak to robi Pan ww. Boom Nie wiem, czemu znowu dostaje bana, przy czym nikt inny go nie dostał, liczę na wyjaśnienie sytuacji, bo nie wiem z jakiej racji dostaje 2x bana od Ciebie za kulture :) 6. Dowody: http://891629.hltv2.pukawka.pl/hltv-2511051750-de_dust2-1762361400-1762364100.zip Nie wiem, czy to jest to demko, za które dostałem bana, ale chyba tak, bo dostalem go o 18:36 czasu śródziemnopolskiego. 1 5 Przetłumacz na Angielski "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"
BooM Napisano 5 Listopada 2025 Wspierający Napisano 5 Listopada 2025 (edytowane) Więc tak "DROGI KOLEGO" @ elo elo 350 Pierwszy Banik wleciał 02.11.2025 - 12:47:06 , jak Tytuł wskazuje za kulturkę. Liczne prowokacje w kierunku innych graczy. Oczywiście przymknąłem na to oko, a dobrze wiemy, że wedle regulaminu powinienem zareagować :) Zacząłeś władać coraz to większą ŁACINĄ w stosunku "gracza" Usadziłem Ciebie jak i jego na 30min. Wedle Regulaminu Powinniście dostać - 23. Prowokacje na serwerze - Ban 60 min / Ban 180h Widocznie niczego Ciebie ten BAN nie nauczył... Wszedłem na serwer i kogo słyszę? Oczywiście @ elo elo 350 Jego zaczepki, wyśmiewanie się z graczy jak i adminów :) 23. Prowokacje na serwerze - Ban 60 min / Ban 180h 24. Liczne prowokacje na serwerze - Ban 7 dni / PERMBAN Myślę, że mogłeś sobie oszczędzić tą skargę. Dobrze wiemy, że święty nie jesteś :) Niestety, zmiana mapy wpłynęła na Brak dowodów Twoich "prowokacji, wyśmiewania" się przez mikrofon :) Na serwerze byli "Świadkowie" @ Holly @ Pablo92 @ Nyt3KK @ kulfoniasty @ Karolina Spoiler Edytowane 5 Listopada 2025 przez BooM 1 Przetłumacz na Angielski Przejęcie
kulfoniasty Napisano 5 Listopada 2025 Napisano 5 Listopada 2025 Dostałeś za brak kultury, prowokacyjne odzywki masz kolego. Po zwróceniu Tobie uwagi przez admina na ogólnym czacie stwierdziłeś, że masz wyjebane, graczy wyzywasz od pojebanych... zluzuj troszkę bo się zachowujesz jak na swoim folwarku. Już ostatnio się woziłeś, kogo nie znasz, straszyłeś któregoś gracza, że zaraz napiszesz do właściciela i mu załatwisz bana, czy na serwie, czy na forum. Zachowuj się z kulturą i zapewniam Ciebie, że wszystko będzie w porządku. 1 1 Przetłumacz na Angielski
Pablo92 Napisano 5 Listopada 2025 Napisano 5 Listopada 2025 Byłem przy obecnej sytuacji i rozumiem żarty śmiechy ale szczerze nie raz przeginasz tekstami wyzwiskami i prowokacjami.Ban zasłużony. Dużo nie wymagamy chociaż trochę kultury 😁 1 1 Przetłumacz na Angielski
Nyt3KK Napisano 5 Listopada 2025 Napisano 5 Listopada 2025 Dodam tylko od siebie że tu nie chodzi o to że przeklinasz, o tym każdy wie ale nie za to dostałeś bana. Masz te swoje odzywki, zaczepki do graczy jak również i adminów. Piszesz że po zwróceniu ci uwagi przepraszasz, a ja nic takiego nie słyszałem w tej sytuacji. Została ci zwrócona uwaga na y@@ a ty rzucasz tekstem "weź się tym adminem" nie wiem gdzie ty widzisz te swoje przepraszam ale myślę że właśnie w tej sytuacji tego zabrakło.
Papiciur Napisano 5 Listopada 2025 Napisano 5 Listopada 2025 Patryczek jest bardzo kulturalny jak wiemy i to jest niemożliwe żeby prowokował innych oraz ich wyzywał. Moim zdaniem ban niesłuszny Kubaa. >>, 5 Listopada 2025 Temat nie dotyczy Ciebie, upomnienie słowne 1 2 1 1 Przetłumacz na Angielski
Mr. Ambrozja Napisano 5 Listopada 2025 Napisano 5 Listopada 2025 Patryczku nie znamy się od dziś no i z przykrością jest mi to stwierdzić ale wiemy jaki masz...."cięty język" Nie raz jak grałem na serwerze i ty byłeś to wbijałeś szpileczki przypadkowym graczom ale ja na to przymykałem oko. Musisz zrozumieć ze admini również na początku przymykali na to oko ale do czasu ile można? Dla mnie ban słuszny a skarga zostaję odrzucona ponieważ pomimo braku dowodu w postaci demka nie mam prawa nie wierzyć moim adminom w kwestii twojego zachowania zwłaszcza ze w tamtym momencie było ich 6ciu. Następnym razem @ elo elo 350 na prawdę weż sobie do serca to co piszą admini a nie lekceważysz ich prośby. Mam nadzieję ze to ostatnia tego typu skarga bo nie mamy zamiaru wytykać sobie palcami kto co złego zrobił. Miłego Wieczoru 1 5 1 Przetłumacz na Angielski
Mr. Ambrozja Napisano 5 Listopada 2025 Napisano 5 Listopada 2025 Info Skarga zostaje odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi