mukaka Napisano 4 Listopada 2025 Napisano 4 Listopada 2025 Imię:Patryk Nick w grze:mukaka Wiek:34 Link do GT: https://gametracker.com/player/muKaka/193.33.177.157:27015/ Link do profilu STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199781939340/ Znajomość skali AMXX:8/10 Doświadczenie:20lat Dlaczego Ty?: Hi.Wracam do Gry po długiej przerwie , Spędzam sporo czasu na serwerze , Popołudniu jak i do południa w zależności od zmiany w pracy , chciałbym dołączyć do ekipy i pomóc w dopilnowaniu serwera. Regulamin jest Dla mnie oczywisty i wiem jak sobie radzić gdy gracz go łamie, Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Ps. Mam Więcej H w GT nie wiem czemu na nick "mukaka" Nie Wyświetla. Pozdrawiam,mukaka Czy przeczytał*ś regulamin serwera i będziesz go przestrzegać? [TAK/NIE]:Tak Wsparcie serwera(nieobowiązkowe)TAK/NIE:TAK
montrey Napisano 4 Listopada 2025 VIP Napisano 4 Listopada 2025 Od niedawna Jesteś na serwerze i steam też dość świeży. Natomiast na serwerze brakuje adminów - od pewnego czasu serwer się rozrósł i przyda się ktoś do ogarniania. Ciężko mi coś więcej powiedzieć, parę razy graliśmy razem, ale raczej nie rozmawialiśmy. Na plus, że całkiem dobrze strzelasz.
mukaka Napisano 4 Listopada 2025 Autor Napisano 4 Listopada 2025 (edytowane) Dzięki,z pewnością będzie okazja porozmawiać, wiem że świeże wszystko zaniedbałem/zapomniałem haseł do starego konta jak powiększyła mi się rodzinka. But come back :) Edytowane 4 Listopada 2025 przez mukaka LOLSON, 4 Listopada 2025 Staraj się używać opcji "edytuj" oraz nie pisać dodatkowych postów we własnym podaniu na admina.
Wiecu Napisano 4 Listopada 2025 Napisano 4 Listopada 2025 (edytowane) A ja jestem na tak +wiek +chęci +ogarnięty +pomocny +bezkonfliktowy Pomoc zawsze się przyda nad porządkiem serwera Edytowane 4 Listopada 2025 przez Wiecu
szakalaka Napisano 4 Listopada 2025 Napisano 4 Listopada 2025 (edytowane) Niewielu adminów spotykam ostatnio na serwerze - głównie gram w ciagu dnia, wieczorami bardzo rzadko - a frekwencja cały czas niezła. mukakę widuję, nie mam żadnych złych skojarzeń, więc czemu nie. Edytowane 4 Listopada 2025 przez szakalaka
Taym1ng888 Napisano 4 Listopada 2025 Napisano 4 Listopada 2025 Jestem na tak z argumentów takich samych jak wiecu
konradtopola Napisano 4 Listopada 2025 Napisano 4 Listopada 2025 Jestem na TAK, dobrze się razem gra.
Właściciel LOLSON Napisano 4 Listopada 2025 WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 4 Listopada 2025 Info Podanie zostaje przyjęte. Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post. „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
Rekomendowane odpowiedzi