Skocz do zawartości
★ REKRUTACJA NA MODERATORA FORUM ★ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

siemanko czy moglibyscie dodac pare fajnych map wiecej i naprawic kilka bledow np  z dust2x2 bo nie dziala kilka map wgl nie załącza po glosowaniu na nie buguje sie itp jak cos mowie tez nie tylko ja ale tez inni potem moga tez oni przytaknąć na to

Napisano

Napisz mi dokładnie o jakie mapy chodzi. 
ps. Dust 2 long jest w małych mapach 

dzis.png.661a7a5c1da85779a6c8c3e27123f650.png

Napisano

no w sensie de_dust2_long jak wpisujemy mala mapa i wybieramy go nie przełącza sie mapa i jest bug nic dalej jest czekane do konca mapa i normalne glosowanie nie wczytuje de_dust2_long ani de_dust2_2x2 oraz tez inne problemy cs_assault_classic_rain i nie ktore inne mapy nie dzialaja po prostu noi zebyscie wgrali pare fajnych map innych fajnych typu militia alpina lidla de_tesco naprzyklad bo juz ktos tam pisal nawet o tym i ja tez 

Napisano

15 godzin temu, Taym1ng888 napisał:

no w sensie de_dust2_long jak wpisujemy mala mapa i wybieramy go nie przełącza sie mapa i jest bug nic dalej jest czekane do konca mapa i normalne glosowanie nie wczytuje de_dust2_long ani de_dust2_2x2 oraz tez inne problemy cs_assault_classic_rain i nie ktore inne mapy nie dzialaja po prostu noi zebyscie wgrali pare fajnych map innych fajnych typu militia alpina lidla de_tesco naprzyklad bo juz ktos tam pisal nawet o tym i ja tez 

cs_assault jest wyłączony. Mapy będą nowe wgrane ale dziękuje za informacje ;). A o małej mapie nie widziałem że jest jakiś bug 

Napisano
Info

Propozycja częściowo przyjęta.

Część zgłoszonych sugestii została uwzględniona, pozostałe odrzucono.
Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania