elo elo 350 Napisano 3 Lipca 2022 Napisano 3 Lipca 2022 Nick: elo elo 350 Wiek: 21 Doświadczenie: Spore, miałem moda, coś niecoś potrafię 😄 Czy pełniłeś kiedyś podobną funkcję?: Tak, jak najbardziej. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: Cały dzień siedzę xd Dlaczego ty?(rozpisz się!): Jestem Patryk, lat 21, pochodzę z Rzeszowa (+10 do przyjęcia podania). No co, sieć dopiero startuje, pomoc się przyda, coś tam ogarniam, aktywny jestem, czego chcieć więcej, pomocny no i jestem potężnym opiekunem ts3 i discorda, pozdrawiam "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"
Squb Napisano 3 Lipca 2022 Napisano 3 Lipca 2022 9 minut temu, elo elo 350 napisał: Nick: elo elo 350 Dobrze wszystkim znany rangowicz i menel. Lubi jarać, ale nie w upały, bo ma delikatne gardło. Nie ma lepszego kandydata na zapełnienie wszystkich stołków, kiedy chodzi o otwarte rekrutacje. 13 minut temu, elo elo 350 napisał: Doświadczenie: Spore, miałem moda, coś niecoś potrafię Tamta sieć się nie liczy, ale skoro mówisz, że to masz w tym miejscu plusa. 15 minut temu, elo elo 350 napisał: Cały dzień siedzę xd Masz pracować na forum, a nie siedzieć, za co Zakolson Ci płaci xD 15 minut temu, elo elo 350 napisał: Dlaczego ty?(rozpisz się!): Jestem Patryk, lat 21, pochodzę z Rzeszowa (+10 do przyjęcia podania). No co, sieć dopiero startuje, pomoc się przyda, coś tam ogarniam, aktywny jestem, czego chcieć więcej, pomocny no i jestem potężnym opiekunem ts3 i discorda, pozdrawiam Również pozdrawiam i życzę powodzenia. Masz moje tak. 1
shvdxw Napisano 3 Lipca 2022 Napisano 3 Lipca 2022 Na tak, totalny szef i jest 22/7 (bo czasami go nie ma) na forum. No i + mieszka w Rzeszowie Wydaje mi się że kolejna para doświadczonych rąk przyda się do pomocy. Powodzonka stary! 1
Gazik Napisano 3 Lipca 2022 Junior Admin Napisano 3 Lipca 2022 Z racji początku sieci z dużym smutkiem i brakiem chęci niestety muszę podanie przyjąć. 1
Rekomendowane odpowiedzi