Bl!nD Napisano 12 Października 2025 Napisano 12 Października 2025 Imię: Łukasz Nick w grze: Bl!nD Wiek: 21 Link do GT: GameTracker.com : Strona gracza dla Bl!nD Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198783965699/ Znajomość skali AMXX: 8/10 Doświadczenie: W cs gram od 6/7 lat. Posiadam dość duże doświadczenie jak na swój wiek. Adminem byłem na kilku serwerach, ogarniam amxx nawet dobrze. Dlaczego Ty?: Często jestem aktywny na serwerze jak i na steam. Jestem miły jak i ogarnięty w tym co robię. Chce pomóc serwerowi w dalszym rozwijaniu i łapaniu graczy używających cheatów i innych wspomagaczy. Coś o mnie mam na imię Łukasz mam 21 lat lubię sport jak i cs :). Czy przeczytał*ś regulamin serwera i będziesz go przestrzegać? [TAK/NIE]: TAK Wsparcie serwera(nieobowiązkowe)TAK/NIE: TAK
Julian Napisano 12 Października 2025 Napisano 12 Października 2025 @ Admin CS 1.6FFA Zapraaszam do wypowiedzi :)
Właściciel ErRoR_#1 Napisano 12 Października 2025 WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 12 Października 2025 Coś mi się tu nie kropki nie łączą: Pierwsze podanie z dn. 25 Września - Konto z Vacacjami Drugie podanie nowe konto założone tego samego dnia Steam No i w znajomych masz konto o nazwie Bl!nd Nie wiem, co tu zaszło nie tak, ale czekam na wypowiedź autora. 1 Przetłumacz na Angielski
Bl!nD Napisano 12 Października 2025 Autor Napisano 12 Października 2025 Steam założony pod ten serwer admin polecił założyć nowe konto do podania :) .Na tamtym mam VACA brat grał na moim steam w cs go i dostał bana. Konto o nazwie Bl!nd w znajomych to główny Steam używany przeze mnie i mojego brata. Nie chciałem podawać tamtego bo używa go tez mój brat do innych gier. 1 Przetłumacz na Angielski
lejtekole. Napisano 12 Października 2025 Napisano 12 Października 2025 Jak dla mnie NIE za mało czasu przegrane na serwerze + nowy steam. Poznamy Cię lepiej może zmienię swoje zdanie :) 1 Przetłumacz na Angielski
Cinek94 Napisano 12 Października 2025 Napisano 12 Października 2025 3 godziny temu, Bl!nD napisał: Steam założony pod ten serwer admin polecił założyć nowe konto do podania :) .Na tamtym mam VACA brat grał na moim steam w cs go i dostał bana. Konto o nazwie Bl!nd w znajomych to główny Steam używany przeze mnie i mojego brata. Nie chciałem podawać tamtego bo używa go tez mój brat do innych gier. Brat grał na twoim koncie i dostał Vaca, istnieje coś takiego jak hasło, można było tego uniknąć, ale najlepiej na brata zgonić :) - konto steam dziś - mało grasz ogólnie - nie wiadomo czy znowu twój brat u nas na serwerze odpalony biegać nie będzie jestem na nie
Bl!nD Napisano 12 Października 2025 Autor Napisano 12 Października 2025 2 godziny temu, lejtekole. napisał: Jak dla mnie NIE za mało czasu przegrane na serwerze + nowy steam. Poznamy Cię lepiej może zmienię swoje zdanie :) Nie chce się kłócić ale w regulaminie jest zapis taki : - Przegranie minimum 25h na serwerze (wyjątek to szybka rekrutacja).
Zimek ! Napisano 12 Października 2025 Napisano 12 Października 2025 Aktaulnie jestem na nie - jest nas na ten moment wystarczająco. Na serwerze praktycznie zawsze ktoś z nas jest. Po za tym jestesmy dostępni steam/forum więc w razie "w" zawsze ktos wejdzie i załatwi temat.
bloomy Napisano 12 Października 2025 Napisano 12 Października 2025 Jestem na nie. -Odpalony będziesz biegać po serwerze my dociekać nie będziemy czy to ty czy brat, - Jest nas wystarczająco dużo byśmy mogli sprawować opiekę nad serwerem -Steam swierzutki
montrey Napisano 13 Października 2025 VIP Napisano 13 Października 2025 Jestem na nie. Argumenty jak wyżej.
Julian Napisano 13 Października 2025 Napisano 13 Października 2025 Info Podanie zostaje odrzucone. Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi