Skocz do zawartości
✦ [FORUM] REKRUTACJA NA TYPERA ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
1. Twój nick: NesQuik
2. Nick admina/gracza na którego składasz skargę: nie wiem
3. Data i godzina zdarzenia: 06.10 18:18
4. Mapa na której doszło do sytuacji: dd2
5. Opis sytuacji: afk/ban 5 min
6. Dowody:

[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ GameFuture.pl
[AMXBans] Powod: 'resp tt'
[AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:111359538'
[AMXBans] Twoje IP: '89.151.44.248'

Hmm, dziwna sytuacja rozumiem, ze ktos moze kogos nie lubic ale serio takie cos? 1 runda nowej mapy ruszylem sie potem cos musialem ogarnac szybko chwile stalem i znowu sie ruszylem po czym dostaje bana na 5 minut:D I teraz moje pytanie jakim ku**a cudem czesto sami admini pierdola do ludzi rusz sie z respa itp itd i nikt nie dostaje bana, a ja tak o :D od razu bez lipy ban, wiem ze to tylko 5 minut no ale ku**a mac ten admin ktory dal mi bana ma mozg w ogole? Niech ku**a adnimi banuja kazdego w takim razie na 5 minut a nie osoby ktorych nie lubia albo jak maja zly humor to kruwa nawet nie da ostrzezenia tylko od razu ban zalsone :) Chociaz i tak wy to bedziecie mieli gleboko w dupie :)

Napisano

Wyjaśniliśmy to nieporozumienie w gronie adminów w ciągu minuty dostałeś UB, zapraszam na serwer. 

Napisano (edytowane)

haha, prosze Cie... jeszcze jak admin wyjezdza na serwerze z tekstem "takie skargi ida do smieci" to niezle haha :D dajcie mi perma tak o albo sam sobie o niego zawalcze a trudno nie bedzie :D tutaj i tak admini nie sa neutralni bo swoich nie banuja nawet ich nie kickna jak 10 rund na spec siedza :D

Edytowane przez NesQuik
  • Haha 2
Napisano

Po pierwsze: 

20. Skargi na admina za otrzymanego bana na 5 min zostaje automatycznie odrzucona

Po drugie od sprawowania adminów jestem ja i @ andziapandzia i tobie nic do tego więc radziłbym byś za bardzo nie panoszył się :) Po prostu normalnie graj

• Lubię To! 2
  • Haha 1
  • XD 1

giphy.webp

Napisano
Info

Skarga zostaje odrzucona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.

giphy.webp

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania