Skocz do zawartości
✦ [FORUM] REKRUTACJA NA TYPERA ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick oskarżonego: @ BooM  BZYKU
Data i godzina zdarzenia: -
Opis sytuacji: 

No to tak, zacznijmy od tego, że gościu grał na innym steamie na innej sieci pod pseudonimem "Bzyku" - miał tam admina, dnia 6 lipca 2025, został tam zdegradowany i wrzucony na czarną listę. 10 lipca założył konto tutaj - Racja, to wiele nie mówi, sęk w tym, że na waszym serwerze ludzie do niego dalej mówią "Bzyku", a on sam na to reaguję + głos ten sam. 

http://891629.hltv2.pukawka.pl/hltv-2509161535-de_dust2-1758029700-1758032100.zip - Dowód, jeżeli chcecie to mogę nawet czasówke dać.

@ BooM  - Gościu który mając flagi, grozi ludziom śmiercią, ubliża, nagminnie wykorzystuję flagi admina, nie panuję nad emocjami, nie ogarnia mechaniki csa. Jest po prostu brzydkomówiąc świrem, który gra miłego. - A to tylko wierzchołek góry lodowej.

Przejdźmy może do rzeczy które wypisywał @ BooM do ludzi, jak faworyzował kobiety, jak chciał się pozbyć kogoś kogo nie lubi. - Takie miejsca jako admin nie powinny mieć miejsca.

Po prostu powklejam tutaj różne rzeczy, które zostały na niego zgłoszone na "poprzedniej" sieci, gdzie był adminem.

======================================================================================================================

WKLEJONE Z INNEJ SIECI - SKARGA NA BZYKA

https://imgur.com/CafIubq - Prowokacje, groźby banem na serwerze (takich sytuacji było z 30, ale nie chce mi sie szukać demek z całego miesiąca)

Prawdziwa twarz bzyka, nienawiść, przemoc, groźby w pigułce - Czy tak powinien się zachowywać admin w stosunku do innych graczy?

https://imgur.com/a/vd2YQub - Masa screenów z prywatnej naszej rozmowy na forum, jak widać nie obrażałem go, nawet zaproponowałem wczoraj ugodę, lecz ten nic nie odpisał i woli się dalej wyzywać.

https://imgur.com/URD4QwO - Dołączę screena z adminem od was z DD2, który ma również swoje zdanie na temat jego osoby - Nicki zamazałem, ponieważ nie dostałem odpowiedzi na pytanie, czy mogę ukazać nicki.

https://imgur.com/E4fXErU - A tutaj pucowanie się do jednej z jego "koleżanek" o jego niezłych 'planach' i 'asach' w rekawie, no @BzyKu. jesteś prawdziwym sieciowym krupierem, a tak serio.. uważaj lepiej komu co piszesz XD

======================================================================================================================

Niestety więcej screenów nie mogłem udostępnić, które równie dobrze opisują tego kolesia, ze względu, że była mocno widoczna sieć na której on grał *Mogę to wszystko podesłać jakiemuś opiekunowi/właścicielowi* - Nie chce tego tutaj udostępniać, aby nie dostać jakiegoś warna/bana za reklamę innej sieci. 

@ JOK3R , @ rada  - Panowie, nalegam się zastanowić nad degradacją tego człowieka, widać na screenach, że gościu ma wyraźny problem z głową - tymbardziej po alkoholu. Nie gram u was, dzisiaj wszedłem i się dowiedziałem, że jest adminem. Lepiej reagować szybciej, niż za późno i żeby to sieć przez niego nie cierpiała, albo inni ludzie, którzy mu się nie spodobają. 

A co do jego umiejętności które pewnie skłamał w podaniu, że ma - To ich w ogóle nie ma XD - Na poprzedniej sieci gdy nie miał dowodów na gracza, próbował wmówić, że ten ma zmodyfikowane demko, ponieważ godzina bana była 20:15, a demko było ostatni raz utworzone o 20:16 - Jak gracz mógłby zmodyfikować 20 minutowe demko w mniej niż minutę? - Logika? 

Zresztą, widzę, że tu też się popisał umiejętnościami rozpisywając gracza o nicku @ zaza

PS. @ BooM na poprzedniej sieci wisisz składkę adminowską 60zł, fajnie jakbyś oddał kasę którą komuś wisisz. 

Jeżeli na jakimś screenie widnieje nazwa poprzedniej sieci, to przepraszam - Nie miałem na celu reklamować czegoś, wszystko co widziałem to zakryłem, lecz mogłem coś pominąć, w razie czego proszę o napisanie wiadomości i poprawię.

Edytowane przez villie
  • Haha 5
Napisano (edytowane)

Dodam też od siebie pare słów. Na ów innej sieci wymienionej wyżej, Boom (czyli bzyku) prześladował mnie notorycznymi banami wyjętymi "z dupy". Wielokrotnie obrażał etc. Podejrzewam że wczorajszy też nie był przypadkowy tylko ze względu na to że Bzyku posiada jakąś zraze do mnie. Warto dodać że osoba ma problem z alkoholem i częściej spotyka się go nietrzeźwego niż trzeźwego a panować nad emocjami niestety nie potrafi będąc pod wpływem.

Dodam jeszcze sytuacje z dzisiaj

[Admin] [Legendary Eagle][L-] BooM : NAUCZYSZ MNIE NA FLESZU CELOWAC?
[n/a][M+] jest kasia wika wixa pixa ku**a : nie placz
[n/a][M+] jest kasia wika wixa pixa ku**a : bzyczek
[Admin] [Legendary Eagle][L-] BooM : PPYTAM
[n/a][M+] jest kasia wika wixa pixa ku**a : albo banuj
[n/a][M+] jest kasia wika wixa pixa ku**a : to banuj na pova
[n/a][M+] jest kasia wika wixa pixa ku**a : boziu

Zabiłem go na fb po czym płaczę na chacie zamiast jako admin który ma flagi i po coś jest na serwerze poprostu sprawdzić osobe która jest dla niego podejrzana

Edytowane przez zaza
  • Lubię To! 2
  • Haha 2

Napisano

Ja wogóle nie rozumiem tej skargi skoro jest z innej sieci 🤦‍♀️ @ BooM jest u nas krótko adminem i nigdy nie było z nim żadnych problemów,więc nie rozumiem tego posta🤷‍♀️nikogo nie obchodzi co ktoś na innej sieci robił...prawda???

• Lubię To! 3
  • Dziękuje! 1
  • Super! 1
  • Haha 1

Napisano

@ Holly  +1, ogólnie to słaba akcja z ich strony, zwłaszcza ze sugerują się czasami z innej serwerowni. Boom, moim zdaniem dobrze pełni swoją rolę na serwerze jako Admin, jest komunikatywny, dobrze zarządza adminowaniem jak i ludzmi grającymi i skłądającymi skargi na drugich, wyciaganie starych "brudów" z jego poprzednich czasów radziłbym raczej zeby odbywało sie w wiadomościach prywatnych bo to i tak pewnie tu nic nie zmieni. Bądzmy dorosli, każdy też może mieć 'słaby' czas, dla mnie ogólnie akcja na minus ze strony chłopaków bo za dużo płakania z ich strony widzę, Panowie i Panie, to tylko i wyłącznie gra, wszystko można dogadać, a nie rzucać słowami na lewo i prawo. Bądzmy poważni w tym co robimy.

• Lubię To! 4
  • Dziękuje! 1
  • Super! 1
Napisano

Jestem tego samego zdania co @ Holly i @ ☢︎ 1337ruby .

Dodam od siebie że tutaj jest jak najbardziej wszystko w porządku i nie nadużywa tego że jest adminem moim zdaniem bardzo dobrze pelni funkcje Admina😁

• Lubię To! 2
  • Dziękuje! 1
Napisano

Na poprzedniej sieci byłem mordercą w TT... temat z d... interesuje nas co jest tu i teraz a teraz jest ok 

• Lubię To! 3
  • Dziękuje! 1
Napisano

Ta skarga się nadaje od razu do kosza. Z racji że co było to było dawno temu,  u Nas nic nie zrobił więc po co tutaj napisałeś skargę?
Chciałeś mu opinie popsuć czy co? 
Prezydent też kiedyś był kibolem i się napieprzał po lasach? I co 

• Lubię To! 4
  • Dziękuje! 1

dzis.png.661a7a5c1da85779a6c8c3e27123f650.png

• Administrator
Admin
Napisano

Dobra tu się robi za duży bałagan, skargę zamykam po rozpatrzeniu dodamy nowy post

• Lubię To! 1

Dołącz do naszej grupy Steam! 

♥ OnlyDD2players 

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

Napisano

Doceniam za poświęcony czas na napisanie tego wszystkiego i przedstawienie dowodów, jednakże w tym momencie nie mam powodów do degradowania tego admina. Na ten moment żadne z zachowań, które wymieniłeś w skardze nie dzieje się tutaj. Mogę jedynie obiecać, że @ BooM jak i cała reszta Adminów są bacznie obserwowani w swoich poczynaniach na serwerze i wykorzystywaniu flag w danych momentach. Staramy trzymać się rękę na pulsie w miarę możliwości. 
Jeśli podobne sytuacje wydarzą się u nas na pewno flagi zostaną zdjęte. Na ten moment tak jak pisałem wyżej - nie mam powodów do degradacji.

• Lubię To! 2
  • Dziękuje! 1
  • Super! 1

#1 51.83.228.105:27015

Napisano
Info

Skarga zostaje odrzucona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.

#1 51.83.228.105:27015

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania