montrey Napisano 11 Września 2025 VIP Napisano 11 Września 2025 (edytowane) Cześć, w mojej opinii ostatnia zmiana skinów jest na gorszę. Powinny być dla graczy do wyboru najpopularniejsze i najbardziej pożądane skiny z CS:GO/ CS2. Na przykład AWP Dragon Lore, AK-47 Case Hardened ,czy coś z klasyki jak: AK-47 Redline. Wiem, że temat skinów jest wrażliwy, bo dużą część osób woli grać z klasycznym wyglądem, ale jak już mamy to na serwerze to dajmy coś fajnego do wyboru. I druga rzecz - nie zmieniajmy ich często, to nie roundsoundy, że ludziom się znudzą. Mamy kilka opcji do wyboru i można zmienić po jakimś czasie na inną, nie ma potrzeby wymieniać wszystkich skinów na serwerze. Poniżej moja propozycje: AWP: Dragon Lore (must have), Asiimov, Lightning Strike, BOOM, Redline AK-47: Vulcan, Asiimov, Case Hardened, Redline, Asiimov, Fire Serpent. M4: Hyper Beast, Fade, Decimator, Guardian, Cyrex No i obowiązkowo BLAZE do deagla, bo po ostatniej aktualizacji zniknął. Edytowane 11 Września 2025 przez montrey 2 Przetłumacz na Angielski
Zimek ! Napisano 11 Września 2025 Napisano 11 Września 2025 Ze swojej strony dodam, że powinny być dostępne również tradycyjne skiny z klasycznego 1.6 1 Przetłumacz na Angielski
Właściciel ErRoR_#1 Napisano 11 Września 2025 WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 11 Września 2025 4 godziny temu, montrey napisał: Cześć, w mojej opinii ostatnia zmiana skinów jest na gorszę. Powinny być dla graczy do wyboru najpopularniejsze i najbardziej pożądane skiny z CS:GO/ CS2. Mam odmienne zdanie to nie jest go:mode, żeby dodawać te skiny, bliżej mi do @ Zimek ! odpowiedzi, jak sama nazwa wskazuje "FFA CLASSIC" oczywiście przymrużeniem oka, bo do klasyka to daleka droga. 5 godzin temu, montrey napisał: Wiem, że temat skinów jest wrażliwy, bo dużą część osób woli grać z klasycznym wyglądem, Wydaje mi się, że kiedyś, jak nie było skinów bądź były tylko z logo gf'a był większy peek graczy bez reklamy niż aktualnie z reklamą na poziomie top 3. Jednakże to gracze tworzą ten serwer także zachęcam do wypowiedzi, zobaczymy co inni sądzą o tej propozycji. @ Admin CS 1.6FFA
Julian Napisano 11 Września 2025 Napisano 11 Września 2025 Jestem na nie. Skiny cs go, cs2 są celowo nie wprowadzę z racji iż, więcej ważą, zwiększają obciążenie procesora serwera. Dlatego z skinami zostaje że tylko oryginalne z cs 1.6 i szukajmy skinów default. 1 Przetłumacz na Angielski
Julian Napisano 14 Września 2025 Napisano 14 Września 2025 Info Propozycja częściowo przyjęta. Część zgłoszonych sugestii została uwzględniona, pozostałe odrzucono. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi