Skocz do zawartości
★ REKRUTACJA NA MODERATORA FORUM ★ ×

Rekomendowane odpowiedzi

VIP
Napisano (edytowane)

Cześć, w mojej opinii ostatnia zmiana skinów jest na gorszę. Powinny być dla graczy do wyboru najpopularniejsze i najbardziej pożądane skiny z CS:GO/ CS2. Na przykład AWP Dragon Lore, AK-47 Case Hardened ,czy coś z klasyki jak: AK-47 Redline. Wiem, że temat skinów jest wrażliwy, bo dużą część osób woli grać z klasycznym wyglądem, ale jak już mamy to na serwerze to dajmy coś fajnego do wyboru. I druga rzecz - nie zmieniajmy ich często, to nie roundsoundy, że ludziom się znudzą. Mamy kilka opcji do wyboru i można zmienić po jakimś czasie na inną, nie ma potrzeby wymieniać wszystkich skinów na serwerze.

Poniżej moja propozycje:

AWP: Dragon Lore (must have), Asiimov, Lightning Strike, BOOM, Redline

image.thumb.png.d462ec84022389ef7b11c4721542344d.png

AK-47: Vulcan, Asiimov, Case Hardened, Redline, Asiimov, Fire Serpent.

image.thumb.png.ccfc06bdcddc87ad3e8b746eac023070.png

M4: Hyper Beast, Fade, Decimator, Guardian, Cyrex

image.thumb.png.169fc3524c4d94fd8d358aba232b62c9.png

No i obowiązkowo BLAZE do deagla, bo po ostatniej aktualizacji zniknął.

image.png.df0c1682dbaa3b8d1d99a86a520b9167.png

Edytowane przez montrey
  • Lubię To! 2

spacer.png

Napisano

Ze swojej strony dodam, że powinny być dostępne również tradycyjne skiny z klasycznego 1.6

• Lubię To! 1
  • Właściciel
WŁAŚCICIEL
Napisano
4 godziny temu, montrey napisał:

Cześć, w mojej opinii ostatnia zmiana skinów jest na gorszę. Powinny być dla graczy do wyboru najpopularniejsze i najbardziej pożądane skiny z CS:GO/ CS2.

Mam odmienne zdanie to nie jest go:mode, żeby dodawać te skiny, bliżej mi do @ Zimek ! odpowiedzi, jak sama nazwa wskazuje "FFA CLASSIC" oczywiście przymrużeniem oka, bo do klasyka to daleka droga.

5 godzin temu, montrey napisał:

Wiem, że temat skinów jest wrażliwy, bo dużą część osób woli grać z klasycznym wyglądem,

Wydaje mi się, że kiedyś, jak nie było skinów bądź były tylko z logo gf'a był większy peek graczy bez reklamy niż aktualnie z reklamą na poziomie top 3. 

Jednakże to gracze tworzą ten serwer także zachęcam do wypowiedzi, zobaczymy co inni sądzą o tej propozycji.

@ Admin CS 1.6FFA

193.33.177.157:27015.png

giphy.gif              

Napisano

Jestem na nie. Skiny cs go, cs2 są celowo nie wprowadzę z racji iż, więcej ważą, zwiększają obciążenie procesora serwera. Dlatego z skinami zostaje że tylko oryginalne z cs 1.6 i szukajmy skinów default. 

• Lubię To! 1

dzis.png.661a7a5c1da85779a6c8c3e27123f650.png

Napisano
Info

Propozycja częściowo przyjęta.

Część zgłoszonych sugestii została uwzględniona, pozostałe odrzucono.
Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.

dzis.png.661a7a5c1da85779a6c8c3e27123f650.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania