KIERASEK Napisano 2 Września Napisano 2 Września Imię: KONRAD Wiek: 27 Nick w grze: KIERASEK Twój SID (SteamID): ID Steam: 76561199047670854 Doświadczenie: 2 lata jako admin ( duuuużo lat temu ) Znajomość AMXX [1-10]: Na ten moment 6 ( bym musiał sobie poprzypominać ) Link do GT/Tsarvar: https://www.gametracker.com/player/KIERASEK/51.83.228.105:27015/ Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: TAK ! Dlaczego chcesz zostać adminem? (min. 3 zdania): Jestem często na serwerze ... Chciałbym dołączyć do ekipy adminów i pilnować porządku na serwerze Często jest sytuacja że gram i są ludzie którzy łamią regulamin a nie ma admina na serwerze :) Pieniężne wsparcie serwera [TAK/NIE]: Ta kwestia jest do dogadania rada, 3 Września Okres próbny 7 dni 1 Przetłumacz na Angielski
Holly Napisano 2 Września Napisano 2 Września Jestem na tak: +wiek +bardzo często gra +bezkonfliktowy +pomocny 1 1 Przetłumacz na Angielski
JOK3R Napisano 2 Września Napisano 2 Września Zapraszam do wypowiedzi @ Admin CS 1.6ONLY DD2@ Użytkownik 1 Przetłumacz na Angielski "Ile grobów będzie mi potrzebnych, żeby pochować wszystko, co we mnie umarło?" - Naya Aknis
Pablo92 Napisano 2 Września Napisano 2 Września Jestem na tak: +wiek +bardzo często gra +bezkonfliktowy 1 1 Przetłumacz na Angielski
MasterE30 Napisano 2 Września Napisano 2 Września Grałem z nim nie raz, w porządku jest, jestem na tak. 1 1 Przetłumacz na Angielski
BooM Napisano 2 Września Wspierający Napisano 2 Września Jestem na tak: Kiełbasek +wiek +bardzo często gra +bezkonfliktowy 1 Przetłumacz na Angielski Przejęcie
Wheelie Napisano 2 Września Napisano 2 Września GT masz spoko Często Cię widze na serwerze Wydajesz się być bezkonfliktowy Z mojej strony brak przeciwskazań byś został adminem, także jestem na tak 1 Przetłumacz na Angielski
madridbarcelonapl Napisano 2 Września Napisano 2 Września Kiełbasek spoko gość. Nie spina się jak plandeka na żuku. Można z nim i pograć i się pośmiać 2 Przetłumacz na Angielski
Nymerka Napisano 2 Września Napisano 2 Września Jestem na tak + jest czesto w grze + nie ma z nim problemów + jakąś tam wiedzę ma, przyda się :) 1 Przetłumacz na Angielski
VagKrychu Napisano 2 Września Wspierający Napisano 2 Września Wydaje się , że już większość zalet zostało wypisane🙂 +Pozytywny gracz + Bardzo dobry kontakt z graczami +Doświadczenie jakieś jest , kwestia przypomnienia a to już pikuś Moim zdaniem przyda wam się pomoc , a kiełbasek będzie odpowiednia osoba na to miejsce 🙂 💪 1 Przetłumacz na Angielski
Wiecu Napisano 2 Września Napisano 2 Września Jestem na tak + wiek + widzę go cały czas na serwie :p + chęci do pilnowania serwera 😀 1 Przetłumacz na Angielski
Liberty prime Napisano 2 Września Napisano 2 Września Przede wszystkim znany jako Kiełbasek Sympatyczny Kulturka Polecam użytkownika 1 Przetłumacz na Angielski
mazur. Napisano 2 Września Wspierający Napisano 2 Września Masz mój głos! + wiek + aktywność + kultura Powodzenia! 1 Przetłumacz na Angielski
Administrator Kubaa. >> Napisano 3 Września Admin Administrator Napisano 3 Września Zgłoś się do @ andziapandzia @ Mr. Ambrozja w celu dogadania szczegółów Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
rada Napisano 3 Września Napisano 3 Września Info Podanie zostaje przyjęte. Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post. #1 51.83.228.105:27015
Rekomendowane odpowiedzi