ven1 Napisano 31 Sierpnia Napisano 31 Sierpnia Imię: Mateusz Wiek: 31 Nick w grze: ven1 chyba powrot? Twój SID (SteamID): STEAM_0:1:21474551 Doświadczenie: steam 2005 . Byly opiekun cs-escape odd2 (fuzja). Byly admin z 1s2k dd2 (2020-2022r) i byly admin odd2 (GameFuture 2024r) od tamten pory nie gralem . Teraz wrocilem troche popykac ;) Znajomość AMXX [1-10]: 7 Link do GT/Tsarvar: https://www.gametracker.com/player/ven1 chyba powrot%3F/51.83.228.105:27015/ Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: Tak Dlaczego chcesz zostać adminem? (min. 3 zdania): Gralem tu w 2024 i teraz wrocilem pograc z nudow . Wielu graczy i adminow mnie pamieta i raczej mam pozytywna opinie na serwerze . A adminow nigdy za wiele wiec przydam sie do pomocy :) Pieniężne wsparcie serwera [TAK/NIE]: TAK 1 Przetłumacz na Angielski
Wheelie Napisano 31 Sierpnia Napisano 31 Sierpnia Przykro mi ale jestem na nie, już pomijając fakt przez który poprzednio straciłes stanowisko admina to po prostu irytuje mnie twoje zachowanie na serwerze wtryniając się w prace adminów i spamowanie na U@ 1 Przetłumacz na Angielski
Tayquil Napisano 31 Sierpnia Napisano 31 Sierpnia (edytowane) Zgadzam się z przedmówcą. Spamiłeś na u@, że jesteś byłym adminom i drażniłeś tym mocno, bo u@ służy do zgłaszania, a nie pisania jakichś randomowych rzeczy licząc, że będziemy kolegami bo byłeś kiedyś adminem. Z tego co widzę piszesz ludziom, że jeden z adminów gdzieś czitował - bez dowodów. Uwazam, że współpraca z Tobą była by problematyczna patrząc na zachowanie na serwerze wiec jestem na nie. Edytowane 31 Sierpnia przez Tayquil
Administrator Kubaa. >> Napisano 31 Sierpnia Admin Administrator Napisano 31 Sierpnia Nie xD 2 Przetłumacz na Angielski Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Administrator Kubaa. >> Napisano 31 Sierpnia Admin Administrator Napisano 31 Sierpnia Info Podanie zostaje odrzucone. Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post. 1 Przetłumacz na Angielski Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Rekomendowane odpowiedzi