Julian Napisano 28 Sierpnia Napisano 28 Sierpnia Nick: @ Julian Wiek: 26 Doświadczenie: Bardzo małe . Lecz szybko się uczę i myślę że jestem w stanie szybko ogarnąć co i jak Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora? ; Dawno temu Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: Około 2 Godzin dziennie Dlaczego ty?(rozpisz się!): Jest wolne miejsce stwierdziłem że złożę aplikacje a nóż widelec się uda . Wniosę swoją pomoc do zespołu moderatorów jak i również do całego społeczeństwa GameFuture . Nie ukrywam ze mam doświadczenie bardzo małe lecz szybko ogarnę wśród społeczeństwa GF raczej mam dobrą opinie . Kiedyś prowadziłem forum i dawałem rade myślę ze również się uda . Pozdrawiam ;) 1 1
Administrator Urbi. >> Napisano 28 Sierpnia Admin Administrator Napisano 28 Sierpnia Dziękujemy za złożenie podania na moderatora forum. Jestem na nie. Brak doświadczenie sam w sobie nie jest problemem, bo każdy kiedyś zaczynał, ale Twoje podanie wygląda również na napisane trochę ,,na odwal się". W sekcji "Dlaczego ja?" podałeś mało argumentów, przez co nie przekonuje mnie Twoja kandydatura. Dodatkowo tak jak u poprzednika interpunkcja i styl wypowiedzi pozostawiają wiele do życzenia - moderator powinien umieć się ładnie wysławiać, pisać aby dawać dobry przykład społeczności! 1 „𝚆𝚒𝚍𝚣𝚒𝚊ł𝚎𝚖 𝚖𝚛𝚘𝚔, 𝚠𝚢𝚋𝚛𝚊ł𝚎𝚖 𝚜́𝚠𝚒𝚊𝚝ł𝚘 - 𝚍𝚣𝚒𝚜́ 𝚣̇𝚢𝚓𝚎̨ 𝚕𝚎𝚐𝚊𝚕𝚗𝚒𝚎.” ღღღ ღღღ
adziulka Napisano 29 Sierpnia Napisano 29 Sierpnia Jestem na tak! Bardzo dobrze działał na obsadzie opiekuna jak i teraz działa na posadzie wlasciciela, podanie ładnie napisane, zwięźle i na temat. Kupiłes mnie ;D 1
Tayquil Napisano 29 Sierpnia Napisano 29 Sierpnia (edytowane) W mojej opinii moderator powinien ogarniać interpunkcję i potrafić zwięźle składać zdania. Ponadto powinien być dość aktywną osobą na forum, a to podanie to chyba pierwsza Twoja aktywność którą widzę mimo, że na forum jestem dość często. Poza tym stawianie spacji przed znakiem interpunkcyjnym to już jest dla mnie powód do dyskwalifikacji w wyścigu po flagę moderatora. Edytowane 29 Sierpnia przez Tayquil
Lejtecole. Napisano 29 Sierpnia Napisano 29 Sierpnia Witam. Jestem na tak bardzo dobrze sobie radził w funkcji opiekuna jak i również teraz jako właściciel. Ma bardzo dużą wiedzę i wydaje mi się, że sprawdzi się również na moderatorze :) z fartem. 1
montrey Napisano 29 Sierpnia Napisano 29 Sierpnia jestem na tak. Dobrze sobie radzi jako opiekun, miły, spokojny. 1
JOK3R Napisano 29 Sierpnia Napisano 29 Sierpnia Jestem na nie! - Podanie napisane na kolanie, które jak na moje razi w oczy z taką siła, że nawet nie wiem dlaczego dalej jest ono otwarte. - Twoja aktywność na forum jest praktycznie zerowa "Ile grobów będzie mi potrzebnych, żeby pochować wszystko, co we mnie umarło?" - Naya Aknis
Wheelie Napisano 29 Sierpnia Napisano 29 Sierpnia Również jestem na nie, ewidentnie pchasz się na siłe, podanie napisane na kolanie, twoja aktywność jest bardzo słaba. Widać po prostu że nie bierzesz udziału w życiu tego forum, no takie jest moje zdanie. 2 godziny temu, Lejtecole. napisał: Witam. Jestem na tak bardzo dobrze sobie radził w funkcji opiekuna jak i również teraz jako właściciel. Ma bardzo dużą wiedzę i wydaje mi się, że sprawdzi się również na moderatorze :) Co ma piernik do wiatraka ? Nie rozumiem, doświadczenie jakieś tam "serwerowe" to słaby argument wypowiadając się pod podaniem na moderatora. 1
Cinek94 Napisano 29 Sierpnia Napisano 29 Sierpnia Trzeba również pamiętać że każdy kiedyś zaczynał, gdzieś musi nauczyć się "fachu". Moim zdaniem bez problemu ogarnie, jeżeli ogarnia serwer (więc musiał się tego nauczyć od podstaw), to również ogarnie forum przy małej pomocy kogoś bardziej doświadczonego. Jestem na tak.
DZIKU Napisano 29 Sierpnia Napisano 29 Sierpnia Jestem na tak, dobrze sobie ze wszystkim radzi, i myśle ze dobrze się spisze na moderatorze ja bym go brał z zamkniętymi oczami i ogólnie super gość i bardzo pomocny
Tomsonek Napisano 29 Sierpnia Global Mod Napisano 29 Sierpnia Bardzo dziękujemy za złożenie podania na moderatora. Po przeanalizowaniu podania, zdecydowaliśmy, że nie możemy Ci powierzyć tej roli. Przy wyborze moderatorów zwracamy uwagę m.in. na to jak jest napisane podanie. Ważne jest dla nas też, aby moderator potrafił jasno i poprawnie formułować swoje wypowiedzi (również pod względem interpunkcji) a także potrafił powiedzieć, dlaczego chce pełnić funkcje moderatora. Twoje podanie było krótkie, zabrakło nam rozwinięcia sekcji „dlaczego ja” co uniemożliwia nam pełne poznanie twojej motywacji.
Tomsonek Napisano 29 Sierpnia Global Mod Napisano 29 Sierpnia Info Podanie zostaje odrzucone. Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi