Skocz do zawartości
✦ Wybierz swój Serwer Miesiąca! ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: sQn.
Doświadczenie: bardzo dobre „czlowiek uczy się całe życie”
Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora? Tak oczywiście 
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: nie będę kłamał i owijał w bawełnę ,mam bardzo dużo czasu w domu jak i w pracy jestem dostępny 24/7
Dlaczego ty?(rozpisz się!): chciałbym pomóc w pilnowaniu porządku na forum ,mam bardzo dużo czasu na to by siedzieć na forum ,posiadam doświadczenie , jestem osobą miłą ,kulturalną oraz nie ma ze mną jakich kolwiek problemów ,chciałbym dołączyć do grupy Moderatorów ponieważ czuję się na siłach oraz chce pomóc kolegom z wyższych rang ,proszę o rozpatrzenie mojego podania pozytywnie Pozdrawiam ❤️

• Haha 2
  • Administrator
Admin
Napisano

Dziękujemy za złożenie podania na moderatora forum. Aczkolwiek, po przeczytaniu tego podania, muszę wypowiedzieć się na nie.
Twoja kandydatura na stanowisko moderatora nie przekonała mnie w żadnym stopniu. Głównym powodem jest forma napisania samego podania. Podanie wygląda, jakby zostało napisane ,,na odwal się" – zabrakło dbałości o znaki interpunkcyjne oraz o estetykę. Moderator powinien świecić przykładem pod względem kultury wypowiedzi i przejrzystości.
Dodatkowo, w sekcji ,,Dlaczego Ty?" zawsze liczymy na bardziej rozbudowaną odpowiedź. To miejsce, gdzie można naprawdę przedstawić swoje pomysły i to, czym się wyróżniasz a niestety twoja treść wypada bardziej ogólnikowo.

„𝚆𝚒𝚍𝚣𝚒𝚊ł𝚎𝚖 𝚖𝚛𝚘𝚔, 𝚠𝚢𝚋𝚛𝚊ł𝚎𝚖 𝚜́𝚠𝚒𝚊𝚝ł𝚘 - 𝚍𝚣𝚒𝚜́ 𝚣̇𝚢𝚓𝚎̨ 𝚕𝚎𝚐𝚊𝚕𝚗𝚒𝚎.”

kkx8b.png.1b2831741535d6a3b950a9853daa49f3.png

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

Global Mod
Napisano

Nie spełniasz wymagań rekrutacji.

Min. 200 sensownych postów na forum

Global Mod
Napisano
Info

Podanie zostaje odrzucone.

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.
Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania