sQn. Napisano 28 Sierpnia Napisano 28 Sierpnia Nick: sQn. Wiek: 29 Doświadczenie: bardzo dobre „czlowiek uczy się całe życie” Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora? Tak oczywiście Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: nie będę kłamał i owijał w bawełnę ,mam bardzo dużo czasu w domu jak i w pracy jestem dostępny 24/7 Dlaczego ty?(rozpisz się!): chciałbym pomóc w pilnowaniu porządku na forum ,mam bardzo dużo czasu na to by siedzieć na forum ,posiadam doświadczenie , jestem osobą miłą ,kulturalną oraz nie ma ze mną jakich kolwiek problemów ,chciałbym dołączyć do grupy Moderatorów ponieważ czuję się na siłach oraz chce pomóc kolegom z wyższych rang ,proszę o rozpatrzenie mojego podania pozytywnie Pozdrawiam ❤️ 2
Administrator Urbi. >> Napisano 28 Sierpnia Admin Administrator Napisano 28 Sierpnia Dziękujemy za złożenie podania na moderatora forum. Aczkolwiek, po przeczytaniu tego podania, muszę wypowiedzieć się na nie. Twoja kandydatura na stanowisko moderatora nie przekonała mnie w żadnym stopniu. Głównym powodem jest forma napisania samego podania. Podanie wygląda, jakby zostało napisane ,,na odwal się" – zabrakło dbałości o znaki interpunkcyjne oraz o estetykę. Moderator powinien świecić przykładem pod względem kultury wypowiedzi i przejrzystości. Dodatkowo, w sekcji ,,Dlaczego Ty?" zawsze liczymy na bardziej rozbudowaną odpowiedź. To miejsce, gdzie można naprawdę przedstawić swoje pomysły i to, czym się wyróżniasz a niestety twoja treść wypada bardziej ogólnikowo. „𝚆𝚒𝚍𝚣𝚒𝚊ł𝚎𝚖 𝚖𝚛𝚘𝚔, 𝚠𝚢𝚋𝚛𝚊ł𝚎𝚖 𝚜́𝚠𝚒𝚊𝚝ł𝚘 - 𝚍𝚣𝚒𝚜́ 𝚣̇𝚢𝚓𝚎̨ 𝚕𝚎𝚐𝚊𝚕𝚗𝚒𝚎.” ღღღ ღღღ
Tomsonek Napisano 28 Sierpnia Global Mod Napisano 28 Sierpnia Nie spełniasz wymagań rekrutacji. Min. 200 sensownych postów na forum
Tomsonek Napisano 28 Sierpnia Global Mod Napisano 28 Sierpnia Info Podanie zostaje odrzucone. Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.
Rekomendowane odpowiedzi