Skocz do zawartości
★ [FORUM] MISS/MISTER GAMEFUTURE EDYCJA JESIEŃ - ZAPISY ★ ×
✦ [EVENT] Kurka Wodna - przypomnij sobie jak się grało ze znajomymi! ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Moderator
Napisano

Nick: @ 🐼 andziapandzia
Doświadczenie: Brak, dlatego składam aplikację, ponieważ lepiej późno niż wcale. Dodatkowo chcę poszerzyć swoje internetowe CV i nabyć doświadczenie.
Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora? Nie
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: W ciągu dnia często zaglądam na forum, więc myślę, że z 4h na pewno.
Dlaczego ty?(rozpisz się!):
Tak jak już wspominałam - nie byłam jeszcze na takowej randze. Ale jestem osobą, która szybko się uczy i lubię rozwijać się tam, gdzie mogę być pomocna. Dużo czasu spędzam na forum, więc myślę, że jestem już jego częścią i zależy mi na tym, aby panował tu porządek i dobra atmosfera. Dlatego też będę w stanie reagować na bieżąco, kiedy coś lub ktoś będzie potrzebował wsparcia lub nie będzie przestrzegał regulaminu. Każdy z nas ma życie prywatne i nie zawsze ma chwilę na to, aby zajrzeć na forum, dlatego ważna jest współpraca w zespole, która pozwoli na podział obowiązków
i pilnowaniu porządku. Z tego powodu chciałabym by członkiem tego zespołu, aby być realnym wsparciem dla ekipy i użytkowników forum. 

• Super! 5
Napisano

Krótkie i zwięzłe podanie ++
Ogarnięta dziewczyna, jestem na tak

• Dziękuje! 1

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png

Napisano

Jestem jak najbardziej za przyjęciem Andzi na to stanowisko, mimo że nie posiada jeszcze doświadczenia w pełnieniu podobnej funkcji. To osoba życzliwa, skromna i bardzo zaangażowana w wykonywanie powierzonych jej zadań, co doskonale widać zarówno w pracy przy redakcji, jak i w sprawach związanych z serwerem DD2. Uważam, że jest to właściwy wybór, a Andzia szybko odnajdzie się w roli moderatora i nabierze niezbędnego doświadczenia.

• Dziękuje! 1

"Ile grobów będzie mi potrzebnych, żeby pochować wszystko, co we mnie umarło?"

- Naya Aknis

Napisano

Zdecydowanie na Tak.

Widać zaangażowanie z jej strony nie tylko z powodu prowadzenia redakcji.

Sympatyczna, wydaje się być opanowana, kontaktowa i miła.

Doświadczenia, którego jej brakuje w prowadzeniu funkcji moderacyjnych to żaden kłopot, tak przypuszczam.

Myślę, że andzia to jest odpowiednia kandydatka na to stanowisko.

• Dziękuje! 1

fafitossign.png.e5443477df18a5bcfe329e276c9dae01.png

Zasłużony
Napisano (edytowane)

Obecnie na forum w "zarządzie" znajduje się 8 osób. Czy serio uważacie, że kolejny moderator jest potrzebny? Chyba, że zrobimy hierarchię Junior Moderator, Moderator, Global Moderator, Junior Administrator, Administrator i oczywiks Właściciele. 

Co do Ciebie autorko podania (pozwolę sobie wylistować, będzie mi zdecydowanie łatwiej):
- jesteś rozpoznawalna na forum, kojarzona głównie pozytywnie także to olbrzymi plus.
- samo podanie zostało napisane schludnie, także tutaj kolejny plus.

Jesteś dobrą kandydatką, ale przyszło Ci aplikować w trudnych czasach. Osobiście uważam, że kolejny moderator nie jest potrzebny szczególnie przy takiej liczbie użytkowników jaką mamy obecnie. 

Edytowane przez boomer_
  • Dziękuje! 1

Napisano

Zdecydowanie wnioskuję o przyjęcie tej kandydatury! @ 🐼 andziapandzia to osoba, która pomimo braku doświadczenia na takim stanowisku, szybko się uczy i robi to z pełnym zaangażowaniem co pozwala Jej szybko wyeliminować wszelakie braki. Doskonałym przykładem jest tu jej aktywność w redakcji forum. Dodatkowym plusem na pewno jest fakt, że wykazuje już na starcie chęć poszerzenia doświadczenia i umiejętności. Wśród społeczności forum jest rozpoznawalna i nie da się tego ukryć, że z każdym z forum znajdzie wspólny język, a dla moderatora to ważna umiejętność. Osobiście nie mam do Niej, oraz do schludnie i czytelnie napisanego podania żadnych zastrzeżeń. Także podsumowując, ode mnie zdecydowane TAK! 

Pozdrawiam!

• Dziękuje! 1
  • Haha 1
Wspierający
Napisano

Po mojemu - napisała PRAWDĘ i to właśnie się CENI !!! nie, nie owijała w bawełnę że co ona nie potrafi tylko szczerze i po ludzku i właśnie dlatego POWINNA dostać  SZANSę !!!

• Dziękuje! 1
Napisano

Jestem jak najbardziej za,ponieważ Andzia jest miła,pomocna,szybko się uczy i z pełnym zaangażowaniem wykonuje powieżone jej rolę jest adminką i opiekunką na dd2 oraz redaktorką i na każdym stanowisku radzi sobie rewelacyjnie.

• Dziękuje! 1

Napisano

Wiedzieliśmy, że nie robimy błędu dając ci Admina po czym nie zrobiliśmy błędu i dostałaś Opiekuna DD2 Wiec... Do 3 razy sztuka forever razem <3 Witamy na pokładzie moderatora :)

• Lubię To! 1
  • Dziękuje! 1
  • Super! 2

giphy.webp

Napisano
Info

Podanie zostaje przyjęte.

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin.
Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post.

• Super! 1

giphy.webp

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania