Tayquil Napisano 30 Lipca Napisano 30 Lipca Nick w grze: Tayquil Wiek: 27 Doświadczenie: kilkanaście lat grania, sporo adminowałem, byłem w ubt Link do GT: GameTracker.com : Player Page for Tayquil Znajomość AMXX [1-10]: powiedzmy że 5/10 bo wypadłem z obiegu przez dłuższą przerwę w csika Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: tak Dlaczego chcesz admina?: mam jakieś tam doświadczenie, gram w różnych godzinach ze względu na pracę zmianową, a rano nie zawsze jest dostępny admin. Staram się być obiektywny w osądach, nie daję banów za nic, do każdej sytuacji staram się podchodzić indywidualnie. Kulturalny, unikam konfliktów i uważam, że para dodatkowych rąk się przyda. Kontakt: steam, forum Twój SID: STEAM_0:1:436696893 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Tayquil/ Czy dołączyłeś do grupy steam? tak Wsparcie serwera(nieobowiązkowe)TAK/NIE nie wykluczam
JOK3R Napisano 30 Lipca Napisano 30 Lipca Zapraszam do wypowiedzi @ Admin CS 1.6 [ODD2] "Ile grobów będzie mi potrzebnych, żeby pochować wszystko, co we mnie umarło?" - Naya Aknis
M@ri@n Napisano 30 Lipca Wspierający Napisano 30 Lipca Jeśli mam być szczery to nie wiem, widziałem Cię raptem parę razy lecz może to wynikać z rozbieżności w godzinach wspólnego grania, decyzję pozostawiam innym adminom a jedynie co mogę dodać to fakt że tak jak @ Holly napisała, na plus wiek oraz kultura osobista.
Nymerka Napisano 30 Lipca Napisano 30 Lipca Często jest na serwerze nie sprawia żadnych problemów ma doświadczenia a to super :) jestem na tak :)
rada Napisano 30 Lipca Napisano 30 Lipca Odezwij się do @🐼 pandzioszkalub @ Mr. Ambrozja w celu dogadania szczegółów #1 51.83.228.105:27015
rada Napisano 30 Lipca Napisano 30 Lipca Info Podanie zostaje przyjęte. Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post. #1 51.83.228.105:27015
Rekomendowane odpowiedzi