Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: @ fafit0s

Doświadczenie:   Niejednokrotnie prowadziłem sekcję administracyjne na forach(...), reszta będzie niżej.

Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora?:   Zgadza się.

Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?:    Tak na prawdę na forum zaglądam codziennie, raz chwilę dłużej, raz chwile krócej.

Dlaczego ty?(rozpisz się!):  Tutaj zostawię coś dla ludzi, którzy jeszcze mnie nie znają. 

Dla tych, którzy już zdążyli mnie poznać, nie muszę się przedstawiać.
Prowadzę sekcję graficzną, czy robię to źle czy dobrze - ciężko mi powiedzieć, pozostawiam to Wam, kolegom po fachu.
Wychodzę z założenia, że jeżeli nie mam czegoś do dodania to się nie udzielam, nie lubię gdy ktoś wyżej sra niż dupę ma i głośno to zaznaczam.
Współpracujemy już razem jakieś pół roku razem - taka ciekawostka, przygodę tutaj zacząłem od warna za złamanie regulaminu @ LOLSON pamięta :Head:
Ciężko mi mówić o samym sobie bo wydaje mi się, że można liczyć na moje zobowiązanie słowne, no a może znajdzie się ktoś kto mnie wyprowadzi z błędu.
Ostatni taki oficjalny projekt na sekcji junior admina prowadziłem z 10 lat temu, kiedy jeszcze funkcjonowała taka sieć jak Acego.pl
To nie był jednak jedyny projekt gdzie miałem pod skrzydłem sekcje administracyjną, po drodze było kilka sieci w tym już aktywnych jak i nie aktywnych.
Wydaje mi się jednak, że to jest jak jazda na rowerze, nauczyłem się jeździć lecz dawno tego nie robiłem i muszę sobie przypomnieć jak to było.
Biorę również pod uwagę fakt, że wiele też mogło się zmienić. Z tym nie powinno być żadnego problemu.

Na poparcie swojej kandydatury mam takie argumenty, że:

Staram się codziennie głosować na nasze serwery - znajdą się pojedyncze dni gdzie mnie nie było.
Na forum również jestem aktywny, posty które piszę są proste i zrozumiałe, znam się na poprawnej polszczyźnie i odpowiedniej interpunkcji - chyba.
Śmiało mogę powiedzieć, że jestem rozpoznawalny z tej dobrej strony na forum bo na tym mi również zależy.
Żyję dobrze z użytkownikami, raczej jestem bezkonfliktowy.
Może coś więcej mogą powiedzieć dziewczyny z redakcji.

Podsumowanie:

To o co się ubiegam w tej aplikacji będę traktował i wykonywał hobbystycznie, podobnie jak sekcję graficzną.
Myślę, że wyczerpałem temat, nie ma co lać wody tylko podać konkrety.
Śmiało i szczerze odpowiem na wasze pytania, jeżeli takie powstaną po przeczytaniu aplikacji.
Dodam tylko, że wymagania również spełniam.

• Lubię To! 3
  • Super! 4

fafitossign.png.e5443477df18a5bcfe329e276c9dae01.png

Napisano

Wypowiem się jako pierwszy bo widzę że zero zainteresowania i podanie przeleży kolejny tydzień. Jestem za daniem Tobie szansy na stanowisku moderatora, już troche tutaj z nami jesteś dało się zauważyć przez ten czas że wydajesz się spoko kandydatem na to stanowisko dlatego powinieneś dostać szanse na okres próbny. W przeszłości korzystałeś już z panelu moderatora pełniłeś takie lub podobne funkcje więc powinieneś wszystko opanować jeśli będą tylko chęci z twojej strony. 

• Dziękuje! 1
Global Mod
Napisano

Aktywny jesteś, doświadczenie posiadasz, na forum jesteś już te pół roku, więc wydaje mi się, że ludzie zdążyli cię poznać. Jedynie mam obawy co do tego, przez jaki okres będziesz teraz nieaktywny, bo jak dobrze pamiętam, wyjeżdżasz we wtorek, ale nie wiem, na jak długo. Tak czy inaczej, jestem za okresem próbnym

• Dziękuje! 1
  • Właściciel
WŁAŚCICIEL
Napisano
Info

Podanie zostaje odrzucone.

Kandydatura została rozpatrzona pozytywnie, jednak z uwagi na ograniczoną liczbę miejsc wybrano innego kandydata, którego profil lepiej odpowiada obecnym potrzebom zespołu. Dziękujemy za zgłoszenie i zachęcamy do dalszej aktywności.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania