dmNTrx. Napisano 17 Grudnia 2022 Napisano 17 Grudnia 2022 (edytowane) Nick: dmNTrx. Wiek: 18 Doświadczenie: Doświadczenie w byciu Mod'em można powiedzieć, że żadne lecz jestem osobą, która szybko się uczy i stara w danej randze. Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora? Nie miałem, takiej przyjemności, ale wszystkiego można się nauczyć, chyba po to mamy osoby związane z tą rangą, które w jakimś stopniu wytłumaczą ową pracę. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: Postaram się dziennie poświęcić do 8h. Chwilowo jestem bez pracy, więc mam codziennie czas, żeby nawet na te 5 minut wejść i zerknąć czy ktoś czegoś nie potrzebuję. Dlaczego ty?(rozpisz się!): Ponieważ jestem osobą bez konfliktową mam taką nadzieję, staram się wytłumaczyć wszystko przed zrobieniem czegoś, staram się na spokojnie porozmawiać i wysłuchać obie strony. Piszę podanie, bo jak widać jeszcze jedno miejsce jest wolne więc, dlaczego nie spróbować swoich sił jako Moderator i dać moją pomoc. Staram się być na forum jak najbardziej aktywnym w działach jak i na forum. W jakimś stopniu może tego nie widać, bo sam szczerze nie widzę, ale staram się jak mogę. Jedynym minusem z wymagań na Mod'a jest to, że nie posiadam "200 postów" mam nadzieję, że można na to przymknąć oko. A czy jestem w oczach innych bez konfliktowy, czy zadziorny to nie jest już moja ocena. Chciałbym pomóc graczom jak i osobą wyżej, działając na forum i kontrolować posty użytkowników, czy tu edytować, usuwać, nadawać warny . Więc tak jak pisałem kilka linijek wyżej, Moderatora nigdy nie miałem, lecz jak mi się go jakimś cudem uda dostać, to chciałbym nauczyć się obsługi jak i wykonywać dane mi obowiązki. Edytowane 17 Grudnia 2022 przez dmNTrx. 4
elo elo 350 Napisano 17 Grudnia 2022 Napisano 17 Grudnia 2022 Neutral, ale bardziej na tak 38 minut temu, dmNTrx. napisał: bez konfliktową Boli XD serio, ta . po emotce też nie na miejscu xd Ogółem, nie mam zastrzeżeń, ale no obecnie moderacja nie ma wiele do roboty @Imaginewróć zamiast tego geja n3x plz Co nie zmienia faktu, że podoba mi się rozpiska, życzę powodzenia Pozdrawiam B) 1 1 "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"
N3X1320 Napisano 18 Grudnia 2022 Napisano 18 Grudnia 2022 Na TAK jak już wspomniał elo elo aka zj** nie ma dużo do roboty na obecną chwile :D + Podanie ładnie napisane + Ogarnięty jesteś + Ortografia 1 1
...Kamila... Napisano 19 Grudnia 2022 Napisano 19 Grudnia 2022 (edytowane) Jestem za okresem próbnym :) + Wiek + Bezkonfilktowy + bardzo aktywny Życzę powodzenia Edytowane 19 Grudnia 2022 przez ...Kamila... 1
mAngel Napisano 20 Grudnia 2022 Napisano 20 Grudnia 2022 Jestem na tak, sprawdzasz się na serwerze FFA, to i na forum sobie poradzisz. + Wiek + Aktywność + Kultura osobista 1
HedLine Napisano 21 Grudnia 2022 Napisano 21 Grudnia 2022 Również jestem na tak pozytywny gość +bezkonfliktowy +aktywny +ma dużo czasu to przynajmniej bedzie jakiś pożytek z niego :P P.S żeby ci tylko Kamil sodówka do głowy nie uderzyła od tej władzy xD 1
Gazik Napisano 21 Grudnia 2022 Junior Admin Napisano 21 Grudnia 2022 Pozostali kandydaci okazali się lepsi, zapraszam przy kolejnej rekrutacji. 1
Rekomendowane odpowiedzi