Skocz do zawartości
✦ [FORUM] REKRUTACJA NA TYPERA ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
1. Twój nick: zabijakaNs
2. Nick admina, na którego składasz skargę: misieK
3. Data i godzina zdarzenia:14:30 dnia 03.06.2025
4. Mapa na której doszło do sytuacji:dd2
5. Opis sytuacji: Witam gram od jakiegoś czasu i chciał bym zgłosić admina misieK rozpisze w podpunktach by łatwiej sie czytało bo troche tego jest 
-Brak kultury wobec graczy pan misiek poczuwa sie jako admin wyzywajac graczy jak i nagminne przeklinanie. 
-Brak kompetencji admina wnioskując robi co chce kiedy chce i jak chce rozpisze akcje 
1. dzisiaj pani lola wyzywała mnie na czacie poskarżyła sie ziomkowi miskowi bo napisałem ze robie ja lewa reka w sensie o skila mi chodziło ale to ja wyłapałem bana na 3h za obraze mimo że gracz
lola pierwsza mnie zwyzywała
2.Kilkukrotnie byłem świadkiem jak admin misiek poganiał graczy (cele ) bo zginał a np była minuta do końca rundy myśle że takie poganianie jest nie fear bo jest czas 
nastepne admin raszuje nagminnie a za chwile sypie bany za resp bo ktoś np był na respie 1.25 jak to w moim przypadku było albo cofam za skrzynke przy respie by przeładować bo np biłem
sie np z ct w anarchi to niech pan misiek mi odpowie jak mam wyjść z reska jak sie wale z ludzmi w anarchi ale to taki szczegół 

Moje zdanie jest takie pan misiek nie nadaje sie na admina nawet za samą kulture wypowiedzi na serwerzę do innych graczy powinien dostać lote ale to juz nie domnie Proszę o porozmawianie z adminem 
na ten temat ewentualnie ukaranie go za swoje czyny które w tym przypadku są nie zgodne

6. Dowody: dowody to gracze na serwerzę czas demka itp moze kazdy sobie znaleść i pooglądać bo ja nie stety ich nie mam.
  • Haha 1
Napisano

dorzucam demko z ostatniej sytuacji oczywiście to tylko 1 demko a jest ich wiece http://891629.hltv2.pukawka.pl/hltv-2506031427-de_dust2-1748953620-1748955360.zip

Napisano (edytowane)

Dobrze już Ci wszystko tłumaczę:

1) Na respie TT masz czas do 1:30 wchodzisz ze mną w dyskusje twierdząc, że powinienem zając się cheaterami nie pilnowaniem respa. O respie jesteście informowani non stop ale i tak NIC sobie z tego nie robicie. Grasz na serwerze znasz zasady. Jesteś ostatnią osobą która powinna mi zwracać uwagę co powinienem robić. Ostatnio otrzymałeś bana za resp tt wszedłeś po 5 minutach i wylewałeś żale jak to nie fair zostałeś potraktowany. Jest zakaz siedzenia na respie poniżej 1:30? Tak Czy jest zakaz rushu? NIE 
Jesteś jedną z niewielu osób które nagmiennie trzeba upominać co do respu. 90% graczy to rozumie i bez żadnego problemu się stosuję tylko ty widzisz w tym problem.

2) Żadna koleżanka nie musiała mi się skarżyć, nie myślisz co piszesz takich zdań to sobie używaj w domu przy stole albo między kolegami, ale dla ścisłości zacytuję twoje całe zdanie a nie ten grzeczniejszy fragment ( screen w załączniku )

3) Tak mówiąc do swoich znajomych używam czasami przekleństw, nigdy do graczy których nie znam lub z którymi nie utrzymuję bliższych kontaktów.

4) Nigdy nie zwracam uwagi co do celów mapy jeżeli gracze mają więcej niż +/- 0:30 sekund do końca rundy

Jeżeli gracz biegnie z paką obok bs'a A i jej nie plantuje to tak zwracam uwagę na cele mapy, bo nie widzę powodu żeby tej paki nie zaplantować.

5) Czy w stosunku do ciebie używałem przekleństw? Obraziłem Cię? Obaj wiemy że nie

6) Nie zwróciłem uwagi na gracza Lola* nie z koleżeństwa nie z sentymentu. Jeżeli gracz Lola* także obrażał jak najbardziej należy się za to także kara. 

Wydaje mi się że tym screenem rozwiałem wątpliwości co do słuszności twojego bana. Zalecam więcej pokory i kultury w stosunku do obcych osób. 

zabijaka.jpg

Edytowane przez misieK

b_560_95_1.png

Bez nazwy-2.png

Napisano

A więc tak; "dowód" który podałeś wyżej, nie jest żadnym dowodem w tej sprawie. Nie wiem czy wiesz ale na hltv nie zapisuje się voice i to co było pisane na say. Jedyne co mogę stwierdzić z tego demka to to, że masz skłonności postać sobie na respie i wyczekiwać skrót anarchii. W szczególności gdy grasz awp, więc sam na siebie kręcisz bata.
Polecam Ci się zaznajomić z liniami respu które znajdziesz tutaj by na przyszłość nie mieć sobie nic do zarzucenia.

Tak jak napisał Misiek - jak już cytujesz to co pisałeś to wklej to co rzeczywiście napisałeś, bo na forum ująłeś to bardzo grzecznie.
Kolejna sprawa; przeklinanie na serwerze nie jest zabronione, admin Ci nie ubliżył w żaden sposób. Ja tego nie widzę a Ty nie masz na to dowodu, chociażby ss'a lub swojego pova.
Byłeś upominany o resp na y@@ i o kulturę, jednak nie dostosowałeś się.

Skarga jest odrzucona.

#1 51.83.228.105:27015

Napisano

skarga-odrzucona.png

#1 51.83.228.105:27015

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania