montrey Napisano 5 Maja 2025 VIP Napisano 5 Maja 2025 Propozycja: Dodanie na serwerze ONLY DD2 przekierowania na serwer FFA w przypadku, gdy serwer jest pełny. Jestem graczem FFA, ale czasem przy małej ilości graczy przechodzę na serwer ONLY DD2. Kilka razy zdarzyło się, że serwer był pełny i musiałem czekać na slota. Stąd też moja propozycja, żeby na serwerze DD2 dodać przekierowanie na FFA w przypadku, gdy serwer jest pełny. Pomoże to rozwinąć serwer FFA, bo często występuje problem z ilością graczy, mimo, że na prawdę fajnie gra się na serwerze.
Szyper Napisano 5 Maja 2025 Napisano 5 Maja 2025 Lepsze rozwiązanie ,kupić sobie slota :) 1 Przetłumacz na Angielski
Break. Napisano 5 Maja 2025 Napisano 5 Maja 2025 (edytowane) Nie działa przekierowanie, z tego co wiem nie ma już takiego Pluginu. Dlatego że nie da się już wymuszać na klientach. Zostało to po blokowane. Ani menu związane z listą serwerów, ani automatyczne przekierowanie nie działa już. Edytowane 6 Maja 2025 przez Break.
Administrator Kubaa. >> Napisano 6 Maja 2025 Admin Administrator Napisano 6 Maja 2025 Temat wałkowany ale no cóż jeszcze raz Nie jest możliwe wymuszenie przekierowania na klientach w CS 1.6, ponieważ Valve zablokowało tę funkcję w celu zapewnienia bezpieczeństwa Dodatkowo, Valve uniemożliwiło przekierowywanie graczy z jednego serwera na drugi, aby zapobiec nadużyciom 1 Przetłumacz na Angielski Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Rekomendowane odpowiedzi