Jump to content
★ WSPARCIE ONLY DD2 ★ ×

#3 Wywiad z Wiktorekkox

GameFuture.pl

Recommended Posts

• BOT GameFuture.pl

gwiazda-ruchomy-obrazek-0120gwiazda-ruchomy-obrazek-0120gwiazda-ruchomy-obrazek-0120

Witajcie, w moim pierwszym pisanym wywiadzie tutaj.
Mam nadzieję iż się spodoba, zapraszam do dalszych zapisów.

Pierwsza osoba która się zgłosiła to @wiktorekkox

gwiazda-ruchomy-obrazek-0120gwiazda-ruchomy-obrazek-0120gwiazda-ruchomy-obrazek-0120

Diabelek: Cześć, bardzo mi miło, że zdecydowałeś się na wywiad ze mną. Zacznijmy od tego, byś się nam wszystkim przedstawił, skąd jesteś, ile masz lat i tak dalej...
wiktorekkox: Również mi jest bardzo miło. Jestem Wiktor i mam 14 lat. Aktualnie mieszkam w mniejszej miejsowości obok Tarnowa, lecz urodziłem się w Krakowie i tam bywam bardzo często - mam tam większość rodziny.
Diabelek: Które miasto bardziej wolisz? Gdzie myślisz, że kiedyś zapuścisz korzenie?
wiktorekkox: W przyszłości na pewno będzie to większe miasto. Myślę nad Krakowem, ponieważ będę miał tam mieszkanie (dostane od taty jak będę się uczył xD). W moim aktualnym mieście jest dosyć nudno.
Diabelek: Kraków to i ładne miasto i dużo możliwości. Dokładnie gdzie mieszkasz? Czy nie chcesz nam tego zdradzić?
wiktorekkox: Wolałbym nie zdradzać, ale pewnie chciałaś zapytać czy coś ciekawego jest w mojej okolicy. Szczerze? Nie, nie ma xD
Diabelek: Właśnie chciałam się dowiedzieć, by to wywnioskować, więc tak masz rację. Zdradzisz nam, jakie masz plany na przyszłość? Jaki kierunek wybierasz?
wiktorekkox: Pewnie, że zdradzę. W przyszłości chciałbym być policjantem, myślę od tym od kilku dobrych lat. Kiedyś moi rodzice myśleli, że jak każde dziecko chce być policjantem, lecz raczej to coś więcej - myślę o tym na poważnie.
Diabelek: Szczerze mówiąc, miałam te same plany na kierunek licemum. Mam nadzieję, że Twoje plany się spełnią. Masz jakiś awaryjny plan? Może jest coś, co Cię kręci na równi z zawodem policjanta?
wiktorekkox: Właśnie kurcze z tym jest niestety ciężko. Informatyka mnie za bardzo nie interesuje, więc informatyk odpada. Szczerze nie mam, ale na pewno będę musiał znaleźć bo zawsze może mi się odwidzieć.
Diabelek: Sądzę, że najlepiej iść za tym, gdzie się widzisz za parę lat. Zawód może być też wybrany, poprzez powiązania tego co lubisz robić. Ważne jest, by robić to co się lubi. A tak ze strony for fun, jak się znalazleś na GameFuture?
wiktorekkox: Wiesz co byłem na poprzedniej sieci gdzie był LOLSON i mi kiedyś napisał, że założył sieć i mogę wpaść i tak się zjawiłem (może źle pamiętam).
Diabelek: Możliwe, że tak było. Jesteś tu na randze.. Masz w związku z nia zainteresowania?
wiktorekkox: Pewnie. W csie mam teraz ponad 2700 godzin na steamie + sporo na nonsteamie, więc w miarę grę ogarniam. Teraz już mniej, ale dalej się tą grą interesuje.
Diabelek: Mniej? Na zasdzie iż masz mniej czasu na grę? Czy wolisz w co innego grać? Rozumiem też przez to, że masz sporo doświadczenie w ocenie demek na forum?
wiktorekkox: Bardzu dużo przegrałem godzin w grę, wiele trybów. Między innymi: jailbreak, dd2, go mod, bf2 i już mi się ta gra trochę znudziła. Często tak mam, a później do tej gry wracam. Czy wolę w co innego grać? Kurcze, aktualnie w nic nie gram, jakoś nie mam ochoty. Wracam do domu jest godzina 14 30, jakieś korki czy coś i już się robi wieczór, trochę nauki no i wieczór tak to już jest. Nie narzekam bo nie ucze się kilka godzin, więc mam czas dla każdego. Myślę, że mam wystarczające doświadczenie w ocenianiu demek i screenów. Czy jest bardo duże? Nie. Poradziłem sobie z próbną rozpiską bez problemu, lecz jak adminowałem kiedyś na jednym z największych DD2 to nie miałem okazji nikogo rozpisać, ponieważ jak kogoś banowałem to nawet nie chciał się odwoływać bo wiedział, że dostanie perma. Oceniam ocenianie swoich demek (o ile tak można) na 8/10.
Diabelek: W sumie, tyle przegranych godzin robi swoje. Masz jakieś plany dotyczące sieci? Chciałbyś awansować? Czy zadowala Cię obecna funkcja?
wiktorekkox: Pewnie, że bym chciał, ale nie jakoś bardzo. Nie mam jakiegoś parcia na wyższą range, obecna mi wystarcza.
Diabelek: A na jakiej randze byś się kiedyś widział?
wiktorekkox: W listopadzie pisałem na moderatora, lecz odrzucili mi ze względu na wiek - rozumiem., więc myślę, że właśnie na tej randze.
Diabelek: Mam nadzieję, że Ci się uda zdobyć tę rangę. Masz jakieś marzenia? Oprócz zostania policjantem?
wiktorekkox: Pewnie. Chciałbym w przyszlości znaleźć sobie żonę, mieć dzieci i zrobić tak, aby moja najbliższa rodzina była szczęśliwa.
Diabelek: W takim wieku już o tym myślisz? To wskazuje jaką dojrzałą osobą jesteś. Masz obecnie dziewczynę czy rozglądasz się za tą jedyną?
wiktorekkox: Nie, nie mam i myślę, że to trochę za wcześnie na poważny związek.
Diabelek: Jestem zdania, że zależy, jak się trafi.. Znam osobiście parę obecnie po ślubie, gdy poznali się w wieku 12 lat. Dobrze myślę, iż wiemy o tobie więcej. Chciałbyś coś powiedzieć na koniec? Kogoś pozdrowić?
wiktorekkox: Pewnie, pozdrawiam wszystkich czytających oraz Ciebie. Dzięki za wywiad.
Diabelek: Mam nadzieję, że Twoje marzenia się spełnią! Dziękuję za poświęcony czas i wywiad.Pozdrawiam.

• Lubię To! 5
  • Dziękuje! 1

zdarzyło się kilka błędów, jednak całość miło się czytało. wywiad ciekawy:)

• Lubię To! 1
  • Dziękuje! 1

:dziwnykot:

• Właściciel
WŁAŚCICIEL

Fajnie się czyta spoko robota Martyna 

„𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
xunMgKn_d.webp

Kox

• Lubię To! 1

Sygnatura.png

• LOLSON changed the title to *3 Wywiad z Wiktorekkox
  • nvy_05 changed the title to #3 Wywiad z Wiktorekkox
  • nvy_05 locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania