kaskader2501 Napisano 16 Kwietnia Napisano 16 Kwietnia Nick w grze: Kaskader Wiek: 27 Doświadczenie: Miałem kiedyś wlasne serwery i forum Link do GT: GameTracker.com : Player Page for Kaskader (ide zaraz dalej grac) Znajomość AMXX [1-10]: 7 Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: dzis slabo dziala ale jutro ogarne Dlaczego chcesz admina?: Widzialem że jest szybka rekrutacja to stwierdzilem ze wejde i sprobuje Kontakt: discord (Kaskader2501) Twój SID: STEAM_0:1:2665611 Link do profilu steam: Społeczność Steam :: Kaskader Czy dołączyłeś do grupy steam? - Jeszcze nie ale zaraz to ogarne Wsparcie serwera(nieobowiązkowe)TAK/NIE - Tak
Mr. Ambrozja Napisano 16 Kwietnia Napisano 16 Kwietnia Patrząc na twoje GT to nie nasuwa mi sie inna myśl niż zamknąć to podanie z buta... Na nie 1 1 Przetłumacz na Angielski
ASS Napisano 16 Kwietnia Napisano 16 Kwietnia Oczywiście że nie gt chyba najgorsze jakie w życiu widziałem konto zrobione pod podanie, brzydko niechlujnie napisane :) 1 Przetłumacz na Angielski
grinln Napisano 16 Kwietnia Napisano 16 Kwietnia GT na minus Konto to raczej pod podadnie na NIE 1 Przetłumacz na Angielski
Rekomendowane odpowiedzi