HedLine Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 (edited) 1. Fajnie by było gdyby dodać roundsound'y @mAngel czytałem twój komentarz odnośnie tej kwestii i wiadomą sprawa jest to że wszystkim nie da się dogodzić. Dlatego myślę że najlepsza opcją gdyby to przeszło było by właśnie stworzenie listy Rs przez graczy i na przykład raz w miesiącu bądź rzadziej zmieniać taka listę żeby dogodzić większości ludzi. Można by stworzyć jakąś zakładkę w tym temacie gdzie ludzie podsyłali by propozycje na przykład 15 utworów. Jeśli było by więcej propozycji to można by dodać pierwsze 15 utworów, albo zrobić glosowanie. Żeby też ułatwić osobie która by się tym zajęła najlepiej było by podsyłać już gotowe fragmenty do dodania, a na okres świąteczny dodać parę świątecznych nutek :D P.S a na dole gdzieś info jaka nutka jest grana bo czasami może komuś wpaść w ucho :D 2 .60 sekundowa rozgrzewka z losowo przydzielona bronią, albo pierwsza runda na kosy chyba że to bardziej propozycja pod serwer 4 Fun ewentualnie rozgrzewka na granaty 3 . Można by też dodac kilka map 4. Asysty - awp_circular -aim_ak -awp_city2 -awp_vertigo_final -de_rats3_v2 (to ta z tym ufo na stole) -cs_militaria -de_chateau -aim_ak_colt_pool -aim_ak_colt3 i z takich mniejszych -aim_brucke -aim_map -aim_aztec -aim_aztecplace -awp_yard_ffinal -cs_max -aim_map_hlo -aim_b0n0 -aim_map2 -aim_ggn Edited November 29, 2022 by HedLine 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmNTrx. Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Według mnie opcja 1 jak najbardziej na tak, dodac pługin /roundsound i owy gracz który nie chce mieć na koniec rundy piosenkę może ja wyłączyć tą komendą. 2. Fakt faktem rozgrywka była by dobrą opcja przed rozpoczęciem gierki, lecz według mnie to bardziej dla serwera 4Fun, ale ja osobiście chciałbym żeby taka opcja była dodana. 3. Mapy są w miarę wygodne, grając na serwerze, mogę zwrócić uwagę na to, dużo osób wbija jak jest mała map czy właśnie AIM. Oczywiście dodać mapy które nie zżerają nie potrzebnie FPS’y, żeby gracze nie skarżyli się. Pod sumując propozycje są jak najbardziej na Tak, ale czy zostaną dodane, żeby ułatwić i polepszyć gierkę to tylko zależy od @mAngel Link to comment Share on other sites More sharing options...
HedLine Posted November 29, 2022 Author Share Posted November 29, 2022 @dmNTrx.wiesz nie mowie żeby wszystkie, ale myśle że jakaś cześć z nich mozna by dodać bo granie ciagle tego samego jest nudne. Jeśli chodzi o fps to mi kżzda mapa na 15letnim kompie bez problemu szła przy grafice 1gb i procesoze 2x 2.2ghz to nie wiem jakiego trzeba mieć kopa żeby nie miec fps :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAngel Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 Propozycja 1 v W ramach Winter Update Roundsound świąteczny zostanie dodany. Ponadto skoro widzę, że jest chęć wśród graczy aby RS był na stałe to tak będzie. 3-4 tygodnie przed końcem świątecznego eventu powstanie specjalny temat na forum gdzie ludzie będą mogli podesłać fragmenty utworów do Roundsound'a i z tego zostanie od 1 lutego 2023 dodany nowy Roundsound po świątecznym. Nazwa utworu, komenda /roundsound, /last będą już od jutra i tak samo będzie to działało po świętach. Propozycja 2 v Rozgrzewka 60 sekund - tak, ale myślę, że aby utrzymać taki bardziej "klasyczny" styl serwer'a, to aby to było po prostu nożówka, co sądzicie? Zmiana prawdopodobnie zostanie dodana dzisiaj w nocy wraz z Winter Update. Propozycja 3 v Wybrane (albo wszystkie) proponowane mapy zostaną dodane, ale po Winter Update - ponieważ ten event zakłada same mapy świąteczne. Dodam tylko, że na większości wymienionych map VIP będzie musiał zostać wyłączony (mam na myśli aim'y pod daną broń oraz mapy AWP). Link to comment Share on other sites More sharing options...
HedLine Posted November 30, 2022 Author Share Posted November 30, 2022 Jeśli chodzi o rozgrzewkę myślę że mogą być same kosy, ale może niech też inni się wypowiedzą A co z propozycja 4 żeby wprowadzić asysty ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAngel Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 Asysty odpadają całkowicie, nadal chce zachować przynajmniej namiastkę serwera FFA CLASSIC. W dodatku wszelkie istniejące pluginy do tego są zwykle mocno zbugowane, tak naprawdę musiałbym ten plugin napisać od nowa i przemyśleć wtedy od początku jak mają naliczać się punkty w grze i do rangi (największą głupotą asyst jest dawanie tej samej ilości punktów jak za zwykłego kill'a, musielibyśmy może podejść do tego, że za kill jest 2 punkty, asysta 1), jak podejść do rankingu (doliczanie jako kill czy przerabianie kolejnego pluginu aby dodać zliczanie asyst jako osobna rzecz). Link to comment Share on other sites More sharing options...
HedLine Posted November 30, 2022 Author Share Posted November 30, 2022 No spoko rozumiem 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinekbambino Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 (edited) Co do 1. Jak najbardziej ZA 2. Dla mnie to zepsuje styl FFA , to jest bardziej pod serwer 4fun no ale każdy ma różne gusta, 3.Jak najbardziej ZA, ponieważ ciągle te same mapki są grane, 4. Spoko sprawa, ale ten plugin czasem się buguje i zmienia nick na ten z asystą Edited November 30, 2022 by marcinekbambino literówka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAngel Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 W takim wypadku co do propozycji nr 2 na razie się wstrzymam z dodawaniem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts