N3X1320 Napisano 27 Listopada 2022 Napisano 27 Listopada 2022 Podanie na Moderatora N3X1320 Nick: N3X1320 Wiek: 17 lat Doświadczenie: Posiadam bogate doświadczenie, posiadałem Administratora. Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora?: Tak, używałem Panelu Moderatora Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: Od poniedziałku do piątku, mam czas od 14 do 23 a w resztę dni to jedynie niedziela wieczór czyli 18/19 Dlaczego ty?(rozpisz się!): Jestem Seba. Ponieważ na sieci coraz więcej użytkowników jest, dlatego chciałbym pomagać graczom jak i moderacji w działach. Posiadam duże doświadczenie w moderacji. Mam teraz trochę więcej czasu, wiec mógłbym dużo robić . 2 2
lelek Napisano 27 Listopada 2022 Napisano 27 Listopada 2022 (edytowane) +wiek +ogarnięty +doświadczony Edytowane 27 Listopada 2022 przez lelek 1
Matson Napisano 27 Listopada 2022 Napisano 27 Listopada 2022 +zawsze pomaga +ogarnięta morda +wszystkie problemy zawsze rozwiąże :) 1
marcinekbambino Napisano 28 Listopada 2022 Napisano 28 Listopada 2022 Jeśli chodzi o samo podanie, jest to podanie na moderatora, więc według mnie powinno być trochę bardziej rozbudowane, aby było wiadomo z kim mamy do czynienia, bo jednak nie każdy cię zna - oczywiście jest to tylko i wyłącznie moja opinia. Dla mnie jak najbardziej na TAK - Człowiek jak na ten wiek ogarnięty i sumienny, - Wszystkie posty jak zdążyłem zauważyć są napisane z sensem i przemyślane, a jak na ten wiek to dobrze świadczy o tym zawodniku - myślę, że się nada i oczywiście Nexi życzę powodzenia 1
Gazik Napisano 28 Listopada 2022 Junior Admin Napisano 28 Listopada 2022 Jesteś sprawdzony, trochę mnie denerwujesz, ale wydaje mi się, że nie zawiedziesz jako moderator forum. Gratuluję! 1 1
Rekomendowane odpowiedzi