Skocz do zawartości
★ [FORUM] MISS/MISTER GAMEFUTURE EDYCJA JESIEŃ - ZAPISY ★ ×
✦ [EVENT] Kurka Wodna - przypomnij sobie jak się grało ze znajomymi! ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: @ hayaTe^
Doświadczenie: Raz w życiu przez chwilę byłem moderatorem.
Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora?: Tak 
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: Jak jestem na kompie to forum w tle jest odpalone więc nie jestem w stanie określić, ale tak 2/3 godzinki dziennie.
Dlaczego ty?(rozpisz się!): Dlaczego ja, dobre pytanie. Rekrutacja jest otwarta a więc jest zapotrzebowanie, więc czemu by nie spróbować. Jestem osobą aktywną, spokojną i potrafiącą ugryźć się w język, kolega @ boomer_  coś o tym wie. Jestem dostępny w różnych godzinach, w zależności którą mam zmianę, więc będę mógł pilnować porządku gdy innych nie będzie. Jestem osobą która potrafi przyznać się do błędu oraz uczącą się z nich, chociaż staram się eliminować błędy zanim ujrzą światło dzienne. Jestem zdania że razem z @ boomer_ będziemy dobrym duetem, tak samo jak było to za czasów serwera GO:MOD od @ Dziadek^ razem dobrze nam się współpracowało i nawet jeżeli nasze zdania się różniły to zawsze znajdywaliśmy kompromis. Od siebie dodam że chciałbym rozwinąć trochę bardziej "dział" z quizami, aby pojawiało się ich więcej. Co do wymagań, spełniam wszystkie. Nie jestem dobry w "Dlaczego ja" a więc na tym skończę.

Pozdrawiam :charmander:

• Lubię To! 1
  • Super! 5
Napisano

Jestem na tak

Damianek to osoba, z którą spędziłem już trochę czasu, myślę, że jest dobrym kontr-kandydatem dla @ Wheelie . Aktywny jest, dawał radę jako OP cs 1.6 odd2 go mod, kontakt łatwy tak samo jak w przypadku Wojtka, można dać szansę i zobaczyć gdzie to pójdzie. Z Boomerskim znają się już dosyć długo, więc czemu nie? Podanie napisanie dosyć dobrze, bez zbędnego pitolenia, doświadczenie jest, życzę powodzenia :D

~ Elovsky :syf:

• Dziękuje! 1

"A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"

eloelosygnatura.png.ce4a9049350d3204ce8a615cf25fe838.png.370d80c95910ce247db0750f562f393d.png

elovski.png.67cea213d865bd400b8f5fae0005875c.png

Global Mod
Napisano

Po konsultacji z administracją podjęliśmy decyzje, że przyjmiemy 2 osoby na stanowisko moderatora okres próbny 1 miesiąc.

• Dziękuje! 1
Global Mod
Napisano

podanie-zaakceptowane.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania