Skocz do zawartości
★ [FORUM] MISS/MISTER GAMEFUTURE EDYCJA JESIEŃ - ZAPISY ★ ×
✦ [EVENT] Kurka Wodna - przypomnij sobie jak się grało ze znajomymi! ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Wheelie
Doświadczenie: Dawno dawno temu jakieś 9-10 lat temu pełniłem funkcje moderatora na innym forum o tematyce counter strike 
Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora? Tak 
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: Jeśli praca to jestem dostępny głównie wieczorami, co innego gdy mam wolne lub weekendy, wtedy jestem praktycznie aktywny przez cały dzień.
Dlaczego ty?(rozpisz się!): Spełniam wszystkie wymagania więc postanowiłem spróbować swoich sił w moderacji, jeśli moja skromna osoba pasowała by wam na tym odpowiedzialnym stanowisku. Pełnienie funkcji opiekuna UBT nie sprawia mi żadnych problemów, wręcz przeciwnie można powiedzieć że dzięki temu nabrałem jakiegoś powera do niesienia pomocy nowym użytkownikom. Aktywnie udzielam się na chatboxie jak i całym forum co myślę że jest dużym plusem kandydując na to stanowisko, często zdarzają się osoby które trzeba przywrócić do poziomu jaki tutaj reprezentujemy. Od pewnego czasu uzależniłem się od tego forum i całej społeczności GameFuture, co potwierdzają godziny spędzone na forum. Luźno do tego podchodzę, nie zależy mi na nowym kolorku żeby ktoś tego podania źle nie odebrał, bardziej chciałbym postawić na utrzymywanie porządku na forum oraz odciążenie kolegi@ boomer_ od obowiązków jakie ta ranga ze sobą niesie.

• Lubię To! 1
  • Super! 9
Napisano

Bardzo mocne podanie, jestem na tak oczywiście 

Aktywny, łatwy kontakt, robi robotę jako Oubt, ogólnie Wheelie to spoko ziomek do pogadania, sprawdzi się w tej roli, myślę że z @ boomer_ będą tworzyć dobrą ekipę, tak jak u nas w UBT, co tu się więcej rozpisywać, życzę powodzenia :D

• Dziękuje! 1

"A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"

eloelosygnatura.png.ce4a9049350d3204ce8a615cf25fe838.png.370d80c95910ce247db0750f562f393d.png

elovski.png.67cea213d865bd400b8f5fae0005875c.png

Napisano

Na wielkie Tak 

Doświadczenie 

• Dziękuje! 1

dzis.png.661a7a5c1da85779a6c8c3e27123f650.png

Napisano

Jestem na tak

Osoba kulturalna, przyjemna i pomocna która na obecnej randze radzi sobie wystarczająco dobrze. 
Dodatkowym atutem jest ładnie napisane podanie i doświadczenie które posiada, myślę że będzie odpowiednim kandydatem na zastąpienie mnie na funkcji moderatora.

• Dziękuje! 1

"Ile grobów będzie mi potrzebnych, żeby pochować wszystko, co we mnie umarło?"

- Naya Aknis

Napisano

Doświadczenie, sumienność w pracy. Należy się chłopakowi, jestem na tak

• Dziękuje! 1

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png

Global Mod
Napisano

Jestem na tak

Na randze opiekuna ubt dobrze sobie radzisz

+ Aktywność

+ Staranne podanie

+ Doświadczenie posiadasz

+ Chęci 

• Dziękuje! 1
Napisano

Jestem oczywiście na TAK

+ Jako opiekun UBT dajesz sobie mega radę

+ Doświadczenie wariacik ma

+ Podanie ładnie napisane (przekonało mnie)

• Dziękuje! 1

Steam

Zasłużony
Napisano

Aktualnie posiadasz na forum sporo rang funkcyjnych, więc nie wiem czy znajdziesz czas na rolę moderatora forum. Pominę codmoda, ale oprócz ubt posiadasz admina na dd2 i ffa co sprawia, że czas wolny na pilnowanie forum jest zdecydowanie ograniczony. 

Co do odciążania mnie w obowiązkach moderatora to raczej średnio pyknie, tak  jak sam napisałeś "Jeśli praca to jestem dostępny głównie wieczorami, co innego gdy mam wolne lub weekendy, wtedy jestem praktycznie aktywny przez cały dzień". Tak naprawdę u mnie wygląda to identycznie, więc raczej będziemy w tym samym czasie na forum. W idealnym wszechświecie uzupełnialibyśmy się godzinami przeglądania forum, ale to raczej niemożliwe w dorosłym życiu. Do tego warto pamiętać, że mamy jeszcze kilka osób wyżej ode mnie, które też dbają o porządek na forum więc nie zostałem jako ostatni na placu boju.

Mogłeś trochę bardziej popracować nad czytelnością podania, ale przynajmniej nie naruszyłeś regulaminu forum także możemy to uznać za plus :xdd:

Dużym atutem jest twój staż na forum, oraz rozpoznawalność. Nie można Ci tego odebrać, jesteś rozpoznawalnym i raczej bezkonfliktowym oraz lubianym użytkownikiem więc to na ogromny plus.

Jestem neutralny co do twojej kandydatury, ale życzę Ci powodzenia. 
Wyjaśniając moje słowa, mam zbyt dużo znaków zapytania (których nie rozwiałeś w podaniu) wobec twojej kandydatury, żeby dać w 100% głos za. 

• Lubię To! 2

• Administrator
Admin
Napisano

Posiadając rangę Opiekuna UBT, wywiązujesz się poprawnie ze swoich obowiązków nie ma do czego się przyczepić. Nie kojarzę aby były z tobą jakieś problemy, bądź łamanie regulaminu. 

Jestem na tak, powodzenia

• Dziękuje! 1
  • Super! 1

Z8jteAx.png

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

Global Mod
Napisano

Przyjmuję na miesięczny okres próbny.

Global Mod
Napisano

podanie-zaakceptowane.png

• Dziękuje! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania