Skocz do zawartości
✦ [FORUM] MISS/MISTER GAMEFUTURE EDYCJA JESIEŃ - ZAPISY ✦ ×
✦ [JAILBREAK] Kurka Wodna - przypomnij sobie jak się grało ze znajomymi! ✦ ×

Szydercy - KKX8. & Julian & Tomsonek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1.5.png

Witajcie w nowym formacie redakcyjnym, który ma na celu przybliżenie Wam nieznanych dotąd historii, opinii i przemyśleń użytkowników GameFuture.pl. W ramach tego cyklu będziemy publikować anonimowe wypowiedzi na temat różnych osób, które aktywnie uczestniczą w dyskusjach na forum. Chcemy, byście mogli poznać tych, którzy na co dzień dzielą się swoją pasją do gier, ale także osobowościami, które wnoszą niepowtarzalną atmosferę do naszej społeczności.

Celem nie jest ocena, a raczej uchwycenie unikalnych spojrzeń na postaci, które tworzą tę forumową rzeczywistość. Będziemy badać, jakie wrażenia zostawiają po sobie konkretni użytkownicy, jakie mają zwyczaje, jak reagują na różne tematy, a także co wyróżnia ich spośród innych. Wszystko to w atmosferze szacunku i anonimowości, bo chodzi nam o prawdziwy, autentyczny obraz osób, które współtworzą GameFuture.pl.

Bądźcie gotowi na ciekawe i różnorodne opinie, które mogą Was zaskoczyć!

1.9.png

Dziś w naszym formacie Szydercy na forum GameFuture.pl wystąpią trzej wyjątkowi użytkownicy: @ KKX8. , @ Julian oraz @ Tomsonek . Przygotujcie się na opinie i nietuzinkowe komentarze – będzie ostro, zabawnie i zdecydowanie bez cenzury!

1.9.png

Nie znam ich tak naprawdę, więc ciężko jest mi się wypowiedzieć tak strikte o nich, ale wydają się być w porządku
@ KKX8.  to dobry i pracowity chłopak, zaangażowany na pewno, ale trzeba mu często przypominać.
@ Julian to Atencyjny chłopak, zrobił na mnie mega złe i mocno dziecinne wrażenie, nie chciałbym się za bardzo rozwijać.
Z @ Tomsonek , nie miałem okazji z nim popisać czy poznać, ewentualnie zapomniałem. Mało aktywny i nie wychyla się na forum zbytnio.
 @ KKX8. i @ Tomsonek nie znam, wiem tyle że jak były problemy na dd2 z serwerem to Kubuś wszedł zrobił coś na szybko i było git, a @ Julian to cudowny facet. Pomocny, zawsze ze wszystkim mogę się do Niego zgłosić i ogólnie uwielbiam go!

1.9.png

Każdy z nich wprowadza coś wyjątkowego do naszej społeczności. @ KKX8. to osoba, która zawsze potrafi znaleźć czas, aby pomóc innym, dzieląc się swoją wiedzą i doświadczeniem. Jego zaangażowanie w rozmowy i chęć wsparcia innych jest naprawdę godne podziwu. @ Julian z kolei wyróżnia się swoją merytorycznością i trafnymi uwagami, które często stanowią punkt wyjścia do ciekawych dyskusji. Jego komentarze są pełne wartościowych informacji, które pomagają innym poszerzać wiedzę. @ Tomsonek to ktoś, kto wnosi do każdej rozmowy pozytywną energię i humor, co sprawia, że dyskusje stają się przyjemniejsze i bardziej lekkie. Każdy z nich jest niezwykle cennym członkiem naszej społeczności i cieszę się, że mogę z nimi współpracować.

@ KKX8. jako Administrator wykazuje się świetnym podejściem do zarządzania społecznością i dbałością o porządek na serwerze. Zawsze reaguje na zgłoszenia, zapewniając, że wszystko działa sprawnie, a użytkownicy czują się komfortowo i bezpiecznie. Jego profesjonalizm i zaangażowanie w rozwój serwera są naprawdę godne podziwu.

@ Julian , pełniąc rolę Opiekuna Serwerów DD2 i FFA, wykazuje się ogromną wiedzą i pasją do tych gier. Dba o to, aby serwery były zawsze w dobrej kondycji, a rozgrywki przebiegały płynnie. Dzięki jego zaangażowaniu, serwery cieszą się dużą popularnością i są miejscem, w którym gracze chętnie spędzają czas.

@ Tomsonek , jako Moderator, robi świetną robotę w utrzymaniu porządku na forum i czacie. Jego odpowiednie podejście do rozwiązywania problemów oraz umiejętność łagodzenia konfliktów sprawiają, że atmosfera w społeczności jest przyjazna i pozytywna. @ Tomsonek potrafi również pomóc w kwestiach technicznych i zawsze jest gotów wesprzeć użytkowników.

1.9.png

Każdy z nich wnosi coś cennego do naszej społeczności i jestem bardzo wdzięczna za ich ciężką pracę i zaangażowanie! 

@ Tomsonek , jako Moderator, czasami wydaje się zbyt surowy i niepotrzebnie angażuje się w sytuacje, które mogłyby zostać rozwiązane w bardziej łagodny sposób. Jego styl moderacji bywa kontrowersyjny, co prowadzi do frustracji niektórych użytkowników. Zdarza się, że jego decyzje są niejednoznaczne lub niezrozumiałe, co może negatywnie wpływać na atmosferę w społeczności.”

~Zacznijmy od pana @ KKX8. co z czystym sumieniem mogę powiedzieć o Nim to ze nie znam drugiej tak pracowitej osoby od Niego. Jego wkład w nasze serwery oraz forum jest przeogromny. Kubuś jest zawsze skory do pomocy, nigdy nie odstawi cię z kwitkiem wręcz przeciwnie jeżeli go o coś poprosisz to zrobi wszystko by ci pomóc i zdecydowanie zasługuję na rangę jaką posiada. @ Tomsonek to taki mój "wirtualny synuś" mega się stara co już niejednokrotnie to udowadniał a przede wszystkim jest osobą która nie robi nic po swojemu lecz woli to skonsultować ze mną i za to go bardzo szanuje Co do Pana opiekuna @ Julian to również jeżeli chodzi o Kubę to zasługuję na swoją rangę w 100% jest bardzo pracowity i DD2 traktuję jak swoje "dzieciątko" Jest szanowany wśród innych adminów jak i graczy oraz jest bardzo dobrym przykładem jako opiekun. Jego pracowitość jest widoczna na każdym kroku i oby jego jego zapał nie był słomiany.

@ KKX8. @ Julian i @ Tomsonek to spoko ludzie, ale niestety nie zawsze ich praca jest wystarczająco efektywna. @ KKX8. czasem nie reaguje na zgłoszenia tak szybko, jak by się tego oczekiwało, @ Julian bywa zbyt mało zaangażowany w utrzymanie serwerów, a @ Tomsonek czasami przesadza w moderowaniu, co sprawia, że atmosfera bywa trochę napięta. Mimo to, są to wciąż ludzie, z którymi można się dogadać.

@ KKX8. , @ Julian i @ Tomsonek to naprawdę spoko ekipa. @ KKX8. jako Administrator zawsze stara się rozwiązywać problemy, nie zostawiając niczego przypadkowi. @ Julian ogarnia serwery DD2 i FFA jak mało kto, dbając o ich stabilność i dobrą atmosferę. @ Tomsonek , będąc Moderatorem, ma świetne podejście do ludzi – zawsze stara się utrzymać porządek, ale w sposób, który nie psuje zabawy. Cała trójka to osoby, na które można liczyć! 

1.9.png

@ Tomsonek to Moderator, który świetnie balansuje między porządkiem a dobrą atmosferą, nigdy nie narzucając się, ale zawsze tam, gdzie jest potrzebny.” @ Julian perfekcyjnie ogarnia serwery DD2 i FFA, a jego zaangażowanie w rozwój jest widoczne na każdym kroku.
@ KKX8. jako Administrator zawsze dba o to, by wszystko działało jak należy i nie pozwala, by coś zostało zaniedbane.
@ KKX8. to głowa forum i serwera, zajmuje się wszystkim czym da się, pomocny, lubiany. 
@ Julian pomocny, pomógł mi nie raz, śmieszny, zabawny, lubiany 
@ Tomsonek , dużo nie mogę opisać bo nie znam, ale widziałem że stworzył serwer mirage więc pomysłowość jest. 

1.9.png

@ Użytkownik @ Kobieta@ VIP@ Wspierający@ Premium@ Sponsor@ Inwestor@ FutureManiak@ Weteran

• Lubię To! 5
  • Super! 4
  • Administrator
Admin
Napisano

Ten co mnie hejtuje ma w zęby :kekw:

Bardzo ładnie i dziękuję za opinie :HYPERSL:

• Lubię To! 1
  • Super! 2
  • Haha 3

Z8jteAx.png

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

Napisano

liczyłam na mocniejsze opinie :xdd:

poza tym super robota :HYPERSL:

Napisano

No spodziewałem się samych pozytywnych opinii a jednak jest lekkie zaskoczenie 😮 

• Super! 1

"Ile grobów będzie mi potrzebnych, żeby pochować wszystko, co we mnie umarło?"

- Naya Aknis

Napisano

Super czytać takie rzeczy miło 

• Super! 1

dzis.png.661a7a5c1da85779a6c8c3e27123f650.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania