Skocz do zawartości
✦ [FORUM] MISS/MISTER GAMEFUTURE EDYCJA JESIEŃ - ZAPISY ✦ ×
✦ [JAILBREAK] Kurka Wodna - przypomnij sobie jak się grało ze znajomymi! ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Randka w Ciemno.png

Randka w Ciemno to naprawdę ciekawy sposób na poznawanie nowych osób w bardziej kreatywny i zabawny sposób. Wybieranie kogoś na randkę na podstawie odpowiedzi na pytania, a nie na pierwszym wrażeniu, może prowadzić do niespodziewanych, ale interesujących wyników. Zasady zabawy wydają się być proste, ale jednocześnie dają uczestnikom okazję do podzielenia się czymś ważnym o sobie i tym, czego szukają w relacjach.

@ ErRoR_#1 , jako osoba nominowana, miał zatem duże pole do popisu, decydując, kto najlepiej pasuje do jego oczekiwań. Pytania, które przygotował, są naprawdę trafione, bo dotyczą kwestii istotnych w każdej randce – oczekiwań wobec partnera, wizji idealnej randki i wartości życiowych.

2.6.png

W pierwszym etapie zabawy „Randka w Ciemno” uczestniczki miały okazję opisać siebie w jak najlepszym stopniu, aby osoba wybierająca mogła lepiej je poznać. Poznajmy zatem to, co mówią o sobie kandydatki.

2.5.png

[ Kandydatka nr 1 ]

W internecie nie wyróżniam się nadmierną aktywnością, ale w codziennym życiu często jestem energiczna i pełna życia. Uwielbiam zarówno gry komputerowe, jak i sport, co skłoniło mnie do wyboru liceum o profil u mundurowym. Dzięki temu mogę spróbować strzelania z broni palnej, co jest dla mnie niesamowitym doświadczeniem. Dodatkowo należę do klubu sportowego gdzie gram w piłkę nożną. Lubię też wprowadzać innych w dobry nastrój, czasem drocząc się w żartach i sprawdzając ich cierpliwość. Czerpię ogromną radość z pomagania innym, a widok szczęścia na twarzy dziecka czy starszej osoby jest dla mnie bezcenny. Gdy jest ciepło, spędzam czas na świeżym powietrzu – jeżdżę na motorze albo wychodzę ze znajomymi, ciesząc się wspólnymi chwilami. Planuję w przyszłości pójść na studia medyczne i dołączyć do wojska, łącząc swoje zainteresowania z chęcią niesienia pomocy. Uwielbiam też fotografować zachody słońca, które mogę oglądać godzinami.

[ Kandydatka nr 2 ]

Cenię w życiu wiele rzeczy, które nadają jemu sens i piękno. Cenię miłość, czas, pasje, relacje i spokój. Dzięki temu, dodając codzienne drobnostki, jestem szczęśliwą osobą. Uwielbiam aktywny tryb życia, szczególnie jazdę na rowerze MTB po leśnych, podmokłych terenach. Sport, wypad w góry i przecieranie górskich szlaków, oraz częste podejście do życia pod tytułem „Ahoj przygodo!” to dla Mnie, nie tylko sposób na zachowanie formy, ale także doskonałe źródło adrenaliny, dopaminy i serotoniny, od których jestem uzależniona. Nieustannie szukam wiedzy i nowych doświadczeń, bo żyje się raz! Jestem miłą, przyjacielską osobą, która potrafi również zajść za skórę. Nie lubię lansu, potocznego cwaniactwa i obłudy. W ludziach najczęściej przeraża mnie to, że oczekują prawdy za którą później wszczynają awantury, bądź się obrażają. Psy obarczone są w moim życiu szczególnym miejscem. Uwielbiam ich lojalność i bezwarunkową miłość. Spędzanie czasu z nimi daje mi mnóstwo radości. Spacer z psem dla mnie, to nie tylko relaks, ale także sposób na kontakt z naturą i dodatkową aktywnością. Staram się balansować między określonymi obowiązkami a chwilami tylko dla siebie, wzbogaconymi kreatywnością, sportem i emocjami, które zapewniają mi radość z życia. W wolnych chwilach hobbystycznie lubię też zajmować się malarstwem i sztuką tatuażu. To wyjątkowe połączenie dające możliwość przeniesienia myśli i wizji na płótno, bądź ludzką skórę. Patrząc jak w następstwie ludzie noszą moją pracę na sobie z dumą i to dożywotnio. Często jestem również człowiekiem „dobra rada” przez ogromny pokład empatii i zrozumienia, w nawet najbardziej niezrozumiałych sytuacjach drugiej osoby.  

[ Kandydatka nr 3 ]

Jestem raczej młodą (mimo, że w krzyżu już mi łupie) kobietą o długich, ciemnych włosach kochająca grać w gry- te multiplayer, jak i single. Grając w gry towarzyszą mi ogromne emocje (te pozytywne, jak i CZASMI negatywne). W świecie gier czuję się pewna siebie, lecz w rzeczywistości jestem bardziej wycofana, spokojna i stawiająca bardziej na słuchanie, nie wychodzę przed szereg- zdecydowanie nie jestem liderem. Jednakże nie daję sobie „w kaszę dmuchać”, bardzo nie lubię dwulicowości, kłamstwa i olewania drugiego człowieka. Uważam, ze rozmowa to klucz do wszystkiego. Oczywiście wracając... Moja pasja nie ogranicza się tylko do wirtualnej rzeczywistości. W wolnych chwilach, kiedy odrywam się od ekranu, chwytam za ołówek i na kartce papieru zaczynam tchnąć życie w swoje wyobrażenia. Rysunek staje się dla mnie formą wyrażania siebie, ulotnych myśli i marzeń. W moim życiu nie może zabraknąć muzyki, która daje mi "powera" do działania. Można powiedzieć, że ciężko byłoby mi bez niej funkcjonować. Jestem także studentką drugiego roku magisterki, lecz jak na razie nie zdradzam swojego kierunku. Lubię żarciki, mam ogromny dystans do siebie ale wiadomo... Wszystko ma swoje granice.

2.6.png

W kolejnym etapie, każda z osób biorących udział w zabawie otrzymała zestaw 3 pytań przygotowanych przez nominowanego @ ErRoR_#1 , które miały na celu lepsze poznanie ich oczekiwań, wartości i wizji randkowania. 
Pytania, które były kluczowe w tej edycji „Randki w Ciemno

1. Jak powinna wyglądać idealna randka według Ciebie?
  2. Co powinien mieć do zaoferowania mężczyzna, z którym byś się umówiła?
  3. Co jest dla Ciebie najważniejsze w życiu?

2.5.png

[ Kandydatka nr 1 ]

Nigdy się nad tym głębiej nie zastanawiałam, ale na pewno doceniam oryginalne pomysły. Gdybym miała coś zaproponować, to idealna randka wyobraża mi się jako ognisko przy zachodzie słońca – tylko we dwoje. W takiej scenerii można spokojnie porozmawiać, a przecież to właśnie rozmowa jest najważniejsza. Taki moment, pełen ciepła i spokoju, pozwala na prawdziwe poznanie drugiej osoby i cieszenie się wspólną chwilą. W końcu nie chodzi o to, co się robi, ale z kim.

Szczerze mówiąc, każdy jest inny, więc najlepiej, gdyby po prostu był sobą. Ważne też, by był szczery i odnosił się z szacunkiem – to podstawa każdej dobrej relacji. Poczucie humoru również odgrywa dużą rolę, bo z kimś, kto potrafi rozbawić, łatwiej nawiązać nić porozumienia i wspólnie cieszyć się chwilą. Oprócz tego, dobrze, gdyby miał w sobie odrobinę ciepła i umiał okazać troskę, bo małe gesty robią ogromną różnicę. Kluczowe jest jednak, by potrafił słuchać i był obecny – wtedy nawet zwykła rozmowa staje się czymś wyjątkowym.

3. Co jest dla ciebie najważniejsze w życiu?
Najważniejsze w życiu są dla mnie relacje z ludźmi, szczególnie z tymi najbliższymi. A także życie w zgodzie z innymi, bez zbędnych konfliktów i nieporozumień. Ważne jest też unikanie ciągłego stresu - wtedy łatwiej się cieszyć z życia.  Z czasem chciałabym osiągnąć równowagę życiową, a może nawet założyć rodzinę, bo to właśnie bliskość i wsparcie tworzą prawdziwy sens życia.  Nie wyobrażam sobie też życia bez rozwoju – ciągłe uczenie się, odkrywanie nowych pasji i realizowanie swoich celów sprawia, że każdy dzień ma w sobie coś wyjątkowego. Ale równie ważne są drobne rzeczy, które przynoszą radość: chwila spokoju przy filiżance herbaty, dobra rozmowa czy ulubiona muzyka. To właśnie one, choć niewielkie, wypełniają codzienność szczęściem i sprawiają, że życie nabiera głębi. Na koniec chodzi o to, by cieszyć się zarówno dużymi osiągnięciami, jak i tym, co najprostsze, bo to wszystko razem tworzy pełnię.

[ Kandydatka nr 2 ]

Na pewno nie jak wyjęte z Instagramu. Cenię sobie spontan. Możemy wsiąść na rower z przygotowanym koszem piknikowy i tam spędzić czas wspólnie patrząc na zachód słońca w letni wieczór. Albo zrobić kampera z auta :D Może być to również, zwyczajne wyjście do kina, później wyskoczyć do jakiegoś lokalu na dobrą pizzę i piwo, głośno się śmiać i czuć bardzo luźno. Również możemy pójść do teatru, w pięknych strojach, zachowując się bardzo kurtuazyjnie. Wszystko zależy do mężczyzny i jego pomysłowości, ale wiem jedno, że najlepsze randki zaczynają się od wiadomości
„Będę po Ciebie o 17:00. Załóż na siebie... (tu trzeba określić kobiecie, bardzo szczegółowo, czy dres i kok na włosach, schludnie i gustem, czy jednak jak na czerwony dywan) To będzie wspaniały wieczór!”

2. Co powinien mieć do zaoferowania mężczyzna, z którym byś się umówiła.  
Powinien być dojrzały emocjonalnie, wielu mężczyzn jednak nie do końca rozumie o co chodzi w dojrzałości :P Taktowność i uprzejmość do podstawy do stworzenia fajnej randki, gdy dojdzie do tego spontaniczność, uwaga, przepleciona nuta dobrego humoru, to stworzy to fajna, swobodna atmosferę. Mężczyźni jednak patrzą na słowa „Co masz do zaoferowania” nieco inaczej. Dlatego opisze to również tak, by były zawarte w tym konkrety jakie interesują płeć przeciwną ;) Nie za bardzo zwracam uwagę na status. Bezpieczeństwo to klucz. Nie interesuje mnie, kto co posiada, jakim jeździ autem ani jego wielkie logo na ubraniu. Jednak jeśli mówimy o rzeczach materialnych, to tak, gdzieś pracować musi :) poruszać się czymś na czterech kołach z dachem też by mógł, aby nie być ciągle moim passenger princess. Goły też niech nie chodzi, jest to ryzykowne w centrum miasta. Schludność, to najlepsze słowo w tym miejscu.

3. Co jest dla ciebie najważniejsze w życiu.
Przede wszystkim rodzina, składa się to z kilku wartości jak, macierzyństwo, relacje rodzinne i współtworzenie tradycji, przekazywanie wartości życiowych. Zdrowie i harmonia. Bezpieczeństwo, to fizyczne jak i emocjonalne. Poczucie własnych wartości i samorealizacja, choć czasem to sama sabotuje :P Miłość i relacje. Zdrowa relacja partnerska, oparta na szacunku, zaufaniu poczuciu przynależności jest fundamentem wielu życiowych wyborów. Przyjaźń również jest dla mnie bardzo istotna, taka, która jest naprawdę szczera i długodystansowa.

[ Kandydatka nr 3 ]

Idealna randka według mnie... Hmm... Nie zależy mi na jakichś luksusach, drogim jedzeniu, winach, różach itp. Idealna randka dla mnie może być nawet w domu przy filmie z cda, z kebabem i szklanką whisky. Ważne, żeby osoba, z którą jestem na randce mnie szanowała i zachowywała się, jak na człowieka przystało. 

Na pewno musi mieć do zaoferowania duże poczucie humoru, szacunek do innych oraz zainteresowanie drugą osobą. Fajnie gdyby potrafił uważnie słuchać (nie lubię olewania) i dawał poczucie bezpieczeństwa przy swojej osobie.

3. Co jest dla ciebie najważniejsze w życiu?
Najważniejsze dla mnie w życiu jest szczęście, rodzina i zdrowie

2.6.png

Te pytania miały na celu lepsze poznanie osobistych preferencji i priorytetów uczestników, a odpowiedzi pomogły osobie nominującej zrozumieć, która z kandydatek najlepiej spełnia jej oczekiwania.

2.5.png

Czas na wielkie odkrycie – poznajmy osobę, którą @ ErRoR_#1  wybrał i zabierze na wymarzoną randkę! 
🥳🥳🥳

2.6.png

Gratulujemy @ Monia27 <3
Wielkie brawa za wygraną w „Randce w Ciemno”! Twoje odpowiedzi zrobiły ogromne wrażenie i to właśnie Ty zdobyłaś serce @ ErRoR_#1 . Czas na wspaniałą randkę pełną emocji i niezapomnianych chwil! Cieszymy się, że to właśnie Ty zostałaś wybraną osobą i życzymy Ci fantastycznej zabawy oraz pięknych wspomnień z tej wyjątkowej randki!

Dziękujemy również pozostałym kandydatkom ( @ OLIWIA - NR 1 / @ klamerka - NR 3)

2.5.png

A Wy, drodzy użytkownicy, co sądzicie o tej edycji? Która z kandydatek najbardziej Wam przypadła do gustu? Zachęcamy do komentowania i dzielenia się swoimi wyborami! Może traficie na kogoś, kto również zaintryguje Was na przyszłą randkę! 👀💬

2.6.png

@ Użytkownik @ Kobieta@ VIP@ Wspierający@ Premium@ Sponsor@ Inwestor@ FutureManiak@ Weteran

• Lubię To! 2
  • Super! 4
Wspierający
Napisano

Ojejku, hah... No to co @ ErRoR_#1 składaj propozycje 😁😅

• Super! 1

Image_2024_12_07_10_11_07.png

• Właściciel
WŁAŚCICIEL
Napisano

Spoko masz kombi, żeby zrobić kampera? 

193.33.177.157:27015.png

giphy.gif              

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania