Właściciel LOLSON Posted November 24, 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted November 24, 2022 W nocy została przeprowadzona aktualizacja silnika do najnowszej wersji, co za tym idzie mogą pojawiać się różne błedy/bugi. Proszę o zgłaszanie w tym temacie wszystkiego co wam wpadnie w oko. Lista zmian: https://invisioncommunity.com/release-notes/ @ Właściciel@ Junior Administrator @ Technik Serwerowy CS 1.6 @ Technik Serwerowy CS:GO @ Moderator @ UBTeam CS:GO @ UBTeam CS 1.6 @ Właściciel CS 1.6 [FFA] @ Właściciel CS 1.6 [ODD2] @ Właściciel CS:GO [3MAPS] @ Właściciel CS:GO [ONLY MIRAGE] @ Właściciel CS:GO [ONLY MIRAGE+BF2] @ Właściciel CS:GO [BASEBUILDER] @ Właściciel CS:GO [SURF+RPG] @ Opiekun CS:GO [ONLY MIRAGE+BF2] @ Opiekun [DISCORD] @ Opiekun CS:GO [3MAPS] @ Opiekun CS:GO [ONLY MIRAGE] @ Opiekun CS 1.6 [ODD2] @ Opiekun CS:GO [BASEBUILDER] @ Opiekun CS 1.6 [FFA] @ Opiekun CS:GO [SURF+RPG] @ Admin CS:GO [ONLY MIRAGE+BF2] @ Admin CS:GO [3MAPS] @ Admin CS 1.6 [FFA] @ Admin CS:GO [ONLY MIRAGE] @ Admin CS 1.6 [ODD2] @ Admin CS:GO [BASEBUILDER] @ Admin CS:GO [SURF+RPG] @ Właściciel [TS3] @ Admin [TS3]@ Redaktor @ Redaktor Naczelny@ Grafik @ Sponsor @ Wspierający@ VIP @ Zasłużony @ Przyjaciel@ Partner @ Kobieta@ Użytkownik 5 „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
elo elo 350 Posted November 24, 2022 Zasłużony Share Posted November 24, 2022 Chatbox mi sie nie wczytuje, nie wiem czy to przez to, ale no ping mam po 10, yt i inne strony (¯\_(ツ)_/¯) działają normalnie, więc ten tego xd https://prnt.sc/qzJq78o3hrdK LOLSON , November 24, 2022 Pracujemy nad tym. Jest to błąd w naszym obecnym stylu. 1 "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted November 25, 2022 WŁAŚCICIEL Author Właściciel Share Posted November 25, 2022 Naprawiono: Chatbox Niewczytujące sie obrazki na całym forum Błąd przy dodawaniu reputacji, strona już się nie odświeża po dodaniu/usunięciu repki 3 „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts