TimingisAll Napisano 1 Lipca 2022 Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) Nick: TimingisAll Wiek:17 Doświadczenie: ok 1,5 roku jako junior mod, mod, global mod. Czy pełniłeś kiedyś podobną funkcję?: Owszem Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: w zależności czy ide do roboty czy nie, 1-6h Dlaczego ty?(rozpisz się!): No cóż byłem kiedyś global moderatorem na wtedy top1 sieci pod względem graczy, jestem zawsze chętny do pomocy i chciałbym się rozwijać i poznawać nowe rzeczy, znam troche juz ciebie lolek oraz ciebie error, myślę że mamy dobre relacje. Jestem osobą opanowaną która potrafi działać pod presją. Pozdrawiam ciebie gabryś 😄 @ErRoR_1 @pemeq, sr za ping a z góry, juz napisalem rezygnacje wiec powinni mi zdjąc 😄 Edytowane 1 Lipca 2022 przez TimingisAll
Imagine Napisano 1 Lipca 2022 Napisano 1 Lipca 2022 Zacytuje pana powyżej "posiadasz rangę na innym forum więc jestem na nie" Ale poza tym wszystko jest w porządku Wiek + Doświadczenie + 1
elo elo 350 Napisano 1 Lipca 2022 Napisano 1 Lipca 2022 Tak jak Cię lubię w miarę bo mnie irytujecie z ekipą na steamie, to daje na nie, bo ranga funkcyjna na innym forum, gdyby nie to to bym dał na tak :3 "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"
Właściciel ErRoR_#1 Napisano 1 Lipca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 1 Lipca 2022 39 minut temu, pemeq napisał: Wszystko pięknie ładnie wiek, doświadczenie itp na + Aleee posiadasz rangę na innym forum więc jestem na nie Myślę że granie na dwa fronty nie jest nam potrzebne😅 Jeśli się to zmieni pomyślimy nad tym 2
Rekomendowane odpowiedzi