racist machine Posted November 22 Share Posted November 22 Chyba kazdy wie o co chodzi, wedlug mnie bardzo przydatne dla Adminów. Co reszta o tym mysli? warto wgrac? chyba nie obciazy to zbyt serwera? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
radanaprzyszlosc Posted November 22 Share Posted November 22 Jak najbardziej jestem za 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Ambrozja Posted November 22 Junior Admin Share Posted November 22 Ten duszek musiał być już kiedyś wgrany na serwer ponieważ było wpisane w dziale administracji "ogólne bindy dla admina" lecz zostało usunięte ale ja jestem jak najbardziej na tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racist machine Posted November 22 Author Share Posted November 22 (edited) 31 minut temu, Mr. Ambrozja napisał: Ten duszek musiał być już kiedyś wgrany na serwer ponieważ było wpisane w dziale administracji "ogólne bindy dla admina" lecz zostało usunięte ale ja jestem jak najbardziej na tak Panie tutaj był taki miszmasz że przechodziły propozycje które nigdy nie zostały wgrane i vice versa dlatego postanowiłem napisać oficjalny temat na forum żeby nikomu nic nie umkło Edited November 22 by racist machine Lierówka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomer_ Posted Saturday at 07:17 AM Moderator Share Posted Saturday at 07:17 AM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts