Jump to content
[ONLY DD2] RABAT 50% NA USŁUGI ×
[FFA] RABAT 50% NA USŁUGI ×

[UBT CS 1.6] rada na przyszlosc

Recommended Posts

Nick: rada na przyszlosc
Imię: Patryk
Link do BanID: banid
Link do profilu steam: steam
Doświadczenie (w byciu UBT i rozpisywaniu demek): UBT byłem niejednokrotnie. Myślę, że rozpiski na wyższym poziomie.
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Wystarczająco na wszystko, a jeśli mam się określić bliżej to 3-4h.
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów: Potrafię rozróżnić zlagowane demko od zwiększonego fov'a, smooth'a etc. Wiem w jaki sposób sprawdzać ss'y. Z reguły akcje na demku oglądam po kilka razy i analizuje. Potrafię wyłapać triggerbota, abh itd.
Dlaczego ty?: Widzę, że jest jeszcze jedno miejsce, sporo ludzi dostaje bany i pisze odwołania. Mogę się do czegoś przydać i odciążyć. Wyciągam pomocną dłoń :)
Czy miałeś styczność z AMXBansem?: Tak.

- Znajomość ortografii ✔
- Staż na forum min. 14dni ✔
- Posiadane 35 postów ✔
- Znajomość regulaminu ✔
- Minimum 16 lat ✔
- Brak ostrzeżeń na forum ✔
- Platforma Steam bez blokad. ✔
- Doświadczenie w rozpisywaniu demek. ✔
- Minimum 750h w CS 1.6 ✔

• Lubię To! 2
  • Super! 2

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png

Patryku, zdecydowanie masz cenne doświadczenie w rozpoznawaniu oszustw oraz wiedzę techniczną, która jest przydatna na tej pozycji.

Niemniej jednak, zwracam uwagę, że Twój staż na forum jest stosunkowo krótki, a dotychczasowa aktywność – choć zgodna z wymaganiami formalnymi – nie wskazuje jeszcze na głębsze zaangażowanie w społeczność. Funkcja UBT wymaga przede wszystkim zaufania oraz silnego zaangażowania w sprawy forum, co pozwala zbudować solidną pozycję w oczach innych użytkowników.

Twoja obecność na forum, choć spełnia wymóg czasu, wydaje się na razie powierzchowna, a aktywność – zdominowana przez wpisy, które niewiele wnoszą do dyskusji. Funkcja UBT wymaga wysokiego poziomu zaufania i aktywnego wkładu w społeczność, co jest kluczowe, by zbudować pozytywną reputację. Miesięczny staż to dość krótki czas, by móc jednoznacznie ocenić, czy ktoś jest gotów objąć tę odpowiedzialność.

Biorąc to pod uwagę, na tę chwilę mój głos jest na „nie”. Zachęcam jednak do dalszego angażowania się w życie forum i aktywnego wspierania społeczności – kto wie, może w przyszłości Twoje podanie spotka się z inną odpowiedzią. Powodzenia!

• Lubię To! 2

Moim zdaniem, Patryk nadaje się na to stanowisko.
Skoro wymagania zostały spełnione, a stanowisko od dłuższego czasu jest wolne i brakuje na nie chętnych osób, myślę że okres próbny nie zaszkodzi.

Jestem ZA okresem próbnym.

• Lubię To! 2

b_560_95_1.png

Bez nazwy-2.png

• Administrator
Admin

Tak 

Jako admin wywiązuje się poprawnie, posiada umiejętności rozpisywania 

• Lubię To! 1

image.png

Na Tak

Dobre umiejętności rozpiski demek

Ostatnio dużo odwołań przyda się kolejna para rąk do pracy 

• Lubię To! 1

Junior Admin

Nie mam żadnych przeciwskazań byś otrzymał rangę ubt skoro spełniasz wszystkie wymienione wymagania :) Ogarnięty chłopak wiec na pewno da sobie radę. Jestem na TAK

• Lubię To! 1

giphy.webp

Jestem na tak 

duże doświadczenie 

angażuje się 

• Lubię To! 1

dzis.png.661a7a5c1da85779a6c8c3e27123f650.png

Pełnienie funkcji UBT na sieci, nie jest równoznaczne z pełnieniem funkcji moderatora czy podobnej posadzie, która ma się udzielać w ważnych tematach, związanych z życiem forum, jak wielu osobom się wydaje. Ja osobiście od potencjalnego kolegi z zespołu wymagam pojęcia o grze i używaniu wspomagaczy. Miło się spotkać też z tym, że osoba jest życiowo ogarnięta i nie wychodzi od niej patologia, ale jak wspomniałem - doświadczenie to kluczowe wymaganie na tej posadzie. Udzielanie się w tematach na pokaz, jest bardzo zbędne. Co do Twojego stażu się nie będę udzielał negatywnie, bo wyjdę na hipokrytę, ale nawet na to idzie przymknąć oko. Nie miałem okazji Ciebie jakoś poznać, ale od opiekunów masz tu zielone światło, jesteś rzekomo ogarniętą osobą, a to już coś. Demka miałeś okazję rozpisać, dobrze Ci poszło, nie widać w tym amatorki. Miałeś jakiegoś dziwnego bana na innej sieci, ale nie będę wnikał. Każdy ma jakąś przeszłość, jedynie mamy nadzieję, że się tu nie zawiedziemy z Twojego powodu.
Ode mnie zielone światełko, okres próbny i demka testowe. Jak Ci się uda, to gratulacje. Pozdrawiam.

• Lubię To! 3

Ogólnie jestem na neutral, stażu na forum jakoś długo nie masz, ale opiekuni Cię bronią, pokaż co potrafisz i zobaczymy, dałbym tak jak kolega wyżej okres próbny 2 tygodnie i parę demek do testów, pozdrawiam i powodzonka :P

"A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"

eloelosygnatura.png.ce4a9049350d3204ce8a615cf25fe838.png.370d80c95910ce247db0750f562f393d.png

elovski.png.67cea213d865bd400b8f5fae0005875c.png

jestem na tak duzo jest na serwie szybko reaguje mozna by było dac na prubę

podanie-zaakceptowane.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania