Bartek # Wiadro Posted November 2 Share Posted November 2 (edited) Twój nick podczas gry: Bartek #Wiadro Data/Godzina: 23: 39 Serwer: [Only DD2 #1][VIP 22-8][sVIP+SKINY] @NGNW.pl SteamID/IP: STEAM_1:0:1538739588 Uzasadnienie: Proszę o odblokowanie mojej konsoli żebym mógł dalej sie cieszyć grą. Jestem uczciwym graczem oraz systematycznie wykupuje svip. Jednak wczoraj 02.11.24r o godzinie 23.39 mniej więcej zostałem zbanowany bez zasadnie i niesłusznie osądzony o nie regulaminową grę. Proszę o najszybsze rozpatrzenie odwołania ponieważ każda minuta , godzina , dzień jest stratą wykupionej usługi. Pozdrawiam Bartek. Edited November 3 by Bartek # Wiadro Zapomniałem o tytule Link to comment Share on other sites More sharing options...
elo elo 350 Posted November 3 Share Posted November 3 Koleżko chyba sobie forum pomyliłeś XD "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj" Link to comment Share on other sites More sharing options...
elo elo 350 Posted November 3 Share Posted November 3 "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts