TheCiamek Posted October 16 Share Posted October 16 (edited) [CS:GO MOD] Propozycje Nazwa: JackPot - Błąd znikających skinów Opis: Po wygraniu i odebraniu skinów normalnie się je posiada, natomiast po restarcie przepadają z ekwipunku gracza (fajnie jakby ktoś mi te skiny dodał spowrotem) Linki/zdjęcia pomocnicze: Edited October 16 by TheCiamek dodanie proźby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadek^ Posted October 16 Share Posted October 16 @ Smiguel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiguel Posted October 17 Share Posted October 17 Analizując wszystkie dostępne dane dowiedziałem się co takiego się wydarzyło, że nie miałeś w eq odebranych skinów, lecz nie wiem z czego wynikł taki problem. @ Kacp3rrro czyli autor pluginu jackpot zweryfikuje zaistniałą sytuację odtwarzając pulę odebranych nagród, aby uzyskać więcej informacji i naprawić potencjalny problem. Cytat (fajnie jakby ktoś mi te skiny dodał spowrotem) Skiny zostały dodane na Twoje konto. @ Dziadek^ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomer_ Posted October 17 Moderator Share Posted October 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadek^ Posted November 9 Share Posted November 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts