Jump to content
[ONLY DD2] RABAT 50% NA USŁUGI ×
[FFA] RABAT 50% NA USŁUGI ×

Dołączenie z serwerem Franz

Recommended Posts

Właściciel/e: Introwertyk + @ KrysteQ
Imię: Maciej
Znajomość SM / AMXX (1-10): 8
Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.47:27060/
Typ serwera: BF2 Mod Klasyk!
Czy jest wykupiona reklama?: Na ten moment jeszcze nie gdyż serwer jest w budowie.
Hosting: pukawka.pl
Dlaczego mamy przyjąć twój serwer?: Dlaczego przyjąć mój serwer? Już mówię. Jest to serwer Klasyczny bez żadnych udziwnień typu: Podwójne skoki itp gdyż jest tego pełno. Ja plus znajomy postanowiliśmy stworzyć klasyczny serwer jakim jest właśnie BF2. Mapy będą różne, a dlaczego? gdyż dd2 only jest zmuła i postanowiliśmy zrobić coś innego. Mod posiada 48 odznak. Robię live i fajnie mi to wychodzi. Któregoś razu robiłem live z różnymi mapami i tyle raptem ludzi się zebrało na live i tak mi się z nimi dobrze rozmawiało, że każdy chciał aby taki serwer powstał, czyli bez udziwnień taki stary dobry klasyk (stara gwardia pewnie pamięta te złote czasy) więc chcieliśmy cos takiego postawić. Jeśli chodzi o informacje co się tam znajduje to moja słodka tajemnica hehe dopóki nie skończę robić z kumplem to nic nie zdradzimy, jedyne co zdradzić możemy to rożnorodność map i klasyczne. Jeśli przyjmiecie mój serwer wtedy udostępnię wam co znajduje się na serwerze. Tak więc mam nadzieję, że przyjmiecie mnie :) Chętnych juz mam na granie na serwerze. Jeśli chcecie coś wiedzieć lub się spytać a nie napisałem o tym ro śmiało pisać PW :)
Kontakt: PW forum, steam, DC, FB

• Lubię To! 1
  • Super! 2
  • Haha 2

FranzikTeam.png.18a482dd953cb4b715e86748982c0092.png

Tyle na ile mogłem poznać Franza to wystarczyło że mogłem zdążyć wywnioskować że gość jest ogarnięty oraz przede wszystkim zaufany.

Pomaga w rozwijaniu serwera choćby ze względu na LIVE na TikTok'u, które robi i wiem że ze swojego serwera robiąc przy okazji LIVE, będzie ściągał nowych ludzi do nas.

Bardzo cie lubie i nie zrozum mnie źle natomiast zastanawiam się czy prowadzenie swojego serwera nie będzie kolidowało z byciem administratorem i normą na pozostałych serwerach bo myślę że jako grafik dasz radę bez żadnego problemu. 

Wiem że nie zawiniesz się z serwerem za miesiąc i że będziesz się starał. 

Jeśli chodzi o serwer to OCZYWIŚCIE że to jest bardzo dobry pomysł. Widzę co się dzieje u niego na LIVE ostatnio, ile osób nie może się doczekać. Ludziom brakuje starego dobrego BF2 bez udziwnień i to nie jest żadna tajemnica. 

Masz moje pełne wsparcie także ja osobiście jestem na :yes:  Uważam że sobie poradzisz z tym projektem :) Trzymam kciuki stary

• Dziękuje! 1
  • Super! 1

Cześć, nie znam Cie zabardzo ale slyszalem same dobre slowa o Tobie.

Powiem tak, w 2024 roku w lutym, mialem serwer dokladnie to tez bf4, i tyle siana wlecialo na reklame i tak nikt nie gral, a forum to tez nie bylo jakiejs najgorsze.

Ja jestem neutralny, z samego powodu ze to stara gierka, nie wiem czy bedzie ladowac tyle siana co ja ladowalem w te smieszne serwerki.

• Lubię To! 2

Godzinę temu, squizy napisał:

Cześć, nie znam Cie zabardzo ale slyszalem same dobre slowa o Tobie.

Powiem tak, w 2024 roku w lutym, mialem serwer dokladnie to tez bf4, i tyle siana wlecialo na reklame i tak nikt nie gral, a forum to tez nie bylo jakiejs najgorsze.

Ja jestem neutralny, z samego powodu ze to stara gierka, nie wiem czy bedzie ladowac tyle siana co ja ladowalem w te smieszne serwerki.

Zobaczymy z czasem każdy może mieć szczęście 🙂 lub nie z resztą jeśli chodzi o siano to jest to najmniejszy problem. 

Jeżeli uważasz, że masz odpowiednio dużo czasu i zasobu gotówki, to możesz próbować, aczkolwiek powiem Ci, że przy nowych serwerach stawka efektywna to TOP3 na liście cssetti. Czyli minimum 100/150 złotych za dzień plus ewentualnie Groupboost czyli stawka 20 groszy per połączenie. 

54 minuty temu, KrysteQ napisał:

jeśli chodzi o siano to jest to najmniejszy problem.

To taki przykład, bo to wydatki które nie zamknęły jeszcze miesiąc'a - 3 tydzień - Screenshot_2024-10-14-16-38-00-144_com.android.chrome.thumb.jpg.89da729aeeb6592c93a9c9e67d04e444.jpg

• Nie mam pytań 1

Jestem jak najbardziej na taK! 

fajnie by było powrócić na stary śmietnik BF2 :D

22 godziny temu, Introwertyk napisał:

Właściciel/e: Introwertyk + @ KrysteQ
Imię: Maciej
Znajomość SM / AMXX (1-10): 8
Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.47:27060/
Typ serwera: BF2 Mod Klasyk!
Czy jest wykupiona reklama?: Na ten moment jeszcze nie gdyż serwer jest w budowie.
Hosting: pukawka.pl
Dlaczego mamy przyjąć twój serwer?: Dlaczego przyjąć mój serwer? Już mówię. Jest to serwer Klasyczny bez żadnych udziwnień typu: Podwójne skoki itp gdyż jest tego pełno. Ja plus znajomy postanowiliśmy stworzyć klasyczny serwer jakim jest właśnie BF2. Mapy będą różne, a dlaczego? gdyż dd2 only jest zmuła i postanowiliśmy zrobić coś innego. Mod posiada 48 odznak. Robię live i fajnie mi to wychodzi. Któregoś razu robiłem live z różnymi mapami i tyle raptem ludzi się zebrało na live i tak mi się z nimi dobrze rozmawiało, że każdy chciał aby taki serwer powstał, czyli bez udziwnień taki stary dobry klasyk (stara gwardia pewnie pamięta te złote czasy) więc chcieliśmy cos takiego postawić. Jeśli chodzi o informacje co się tam znajduje to moja słodka tajemnica hehe dopóki nie skończę robić z kumplem to nic nie zdradzimy, jedyne co zdradzić możemy to rożnorodność map i klasyczne. Jeśli przyjmiecie mój serwer wtedy udostępnię wam co znajduje się na serwerze. Tak więc mam nadzieję, że przyjmiecie mnie :) Chętnych juz mam na granie na serwerze. Jeśli chcecie coś wiedzieć lub się spytać a nie napisałem o tym ro śmiało pisać PW :)
Kontakt: PW forum, steam, DC, FB

21 godzin temu, Krissu napisał:

oraz przede wszystkim zaufany.

po czym to stwierdziles XD

Jestem na nie 

-Znajomosc amxx

-Mod

-Serwer w budowie - brak reklamy

@ Introwertyk czemu wszystko juz z dopiskiem gamefuture.pl 😅

Edited by Bonesi

20241017_111357.thumb.jpg.7e6dde486a872f3db4cceada12b25d2f.jpg

Na dowód :) ledwo godzina

Nie wiem co myśleć o takowej propozycji 

min.

Najpierw byś poprawił błędy które występują i dopiero uruchamiał serwer a tym bardziej starał się dołączyć 

Ja rozumiem ze to gotowa paczka ale na serwerze byłem max 5 min a parę błędów znalazłem . Ciekawe co w konsoli serwera macie 

Na NIE  

• Lubię To! 1

dzis.png.661a7a5c1da85779a6c8c3e27123f650.png

Jakie błędy. Napisz Pw to sprawdzę :)

Proszę anulowac Podanie.

• Super! 1

• Właściciel
WŁAŚCICIEL

podanie-odrzucone.png

„𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
xunMgKn_d.webp

• Właściciel
WŁAŚCICIEL

temat-archiwum.png

„𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
xunMgKn_d.webp

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania