Jump to content
[ONLY DD2] RABAT 50% NA USŁUGI ×
[FFA] RABAT 50% NA USŁUGI ×

Podanie Krissu

Recommended Posts

Nick: Krissu
Imię: Krzysztof
Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:1:3215981
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199787701585/ - aktualny
Doświadczenie (w byciu UBT i rozpisywaniu demek): Szczerze to ostatni raz siedziałem nad tym około 2 lat temu. Ale wiem co i jak, ewentualnie jeśli będę miał jakieś pytania to na pewno nie będę się bał ich zadać.
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: +/- 10 godzin
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów: Uważam że moja wiedza o cheatach oraz sposobie movementu, poruszania myszki ewentualnego cheatera jest na bardzo dobrym poziomie szczególnie że siedzę w społeczności counter-strike od 19 lat począwszy tak na prawdę od Cs 1.6 i robieniu na NS wtedy myślę że kilku tysięcy godzin oraz po wyjściu swiętej pamięci CS:GO chyba ponad 4.5k godzin. 
Dlaczego ty?: Uważam że sprawdzę się w tej roli ze względu na doświadczenie w świecie cs'a czyli choćby znajomość map, miejscówek, skanów oraz tak jak wyżej napisałem sposób poruszania myszki, movement, znam cheaty i ich zasady działania kiedyś były bardzo popularne aktualnie serwery się bronią przed tym syfem co prawda ale wciąż trafi się talent :/ Może i nie jestem turbo wiekowy natomiast 19 lat na pokładzie csowej oraz swój wiek sprawia że podchodzę z chłodną głową do wielu rzeczy. Kolejnym powodem dlaczego ja jest sam fakt tego że lubię pomagać i bardzo chętnie w tym również pomogę.
Czy miałeś styczność z AMXBansem?: Tak, natomiast jak będę miał pytania tak jak mówilem to na pewno je zadam :D

Dodatkowa informacja: 

Z góry bardzo przepraszam was za tą informację udzieloną pod podaniem natomiast musicie wiedzieć że moje ukochane konto, które miałem od początku mojego raczkowania w komputerach straciłem...

Chodzi o to konto https://banid.pl/kto?to=0:1:3215981 byłem zalogowany na laptopie i nigdy się nie wylogowywałem... Natomiast coś mnie tknęło i chciałem usunąć token uwierzytelniający, który miałem przypisany do starego urządzenia ale wylogowało mnie z konta steam.... nr. tel, który miałem przypisany do konta nie istnieje już, adres mailowy mam ale nie pamiętam hasła a support nie współpracuje więc wszystko krew w piach... pisałem do supportu steama ale kazali mi wysłać zdjęcie fizycznego klucza gry, którą aktywowałem na koncie ponad 19 lat temu.... KTO TRZYMA TAKIE KLUCZE? oczywiście na tym samym kluczu/pudełku miałem napisać długopisem nr zgłoszenia ze steam.   Wysyłałem do nich nr. tel przypisany, maila, hasło,login, potwierdzenia blików że to ja jestem właścicielem ale sobie mogę pisać... Tłumaczą się tym że konto jest zbyt cenne żeby mogli je oddać tak o xD  Także jestem wkurzony i skazany na razie na NS :/ Steama utworzyłem nowego TYLKO dlatego żebyśmy mieli kontakt ze sobą.

• Super! 1

Wybacz ale jestem na nie, masz świeże konto, aktywny coś tam jesteś, ale za krótko na forum. "Nowe" konto steam z 0 lvl. Fajnie, że się rozpisałeś, ale posiedź na forum dłużej, ogarnij sobie csa na steamie i pisz podanie :D Powodzenia i tak ^_^

• Dziękuje! 1

"A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"

eloelosygnatura.png.ce4a9049350d3204ce8a615cf25fe838.png.370d80c95910ce247db0750f562f393d.png

elovski.png.67cea213d865bd400b8f5fae0005875c.png

Powiem jedno. Gośc w porządku. Brać póki gorący hehe

• Dziękuje! 1

FranzikTeam.png.18a482dd953cb4b715e86748982c0092.png

Wspierający

Rozmawiałem z chłopakiem na tsie, wydaje się ogarnięty. Ale tak jak elo wspomniał krótko jesteś z nami, ale szanse dać trzeba każdemu. Można dać demka do rozpiski jak się sprawdzi to czemu nie.

• Dziękuje! 1

zyzz-uptempo.gif

Jestem na Tak :) 

+ bardzo Spokojna osoba 

+ wiek 

+ doświadczenie ;) 

• Dziękuje! 1

Wcale nie twierdzę, że jesteś nieodpowiednim kandydatem na to stanowisko, ale musimy się lepiej poznać jesteś z nami zbyt krótko. Przykro mi ale na chwilę obecną podanie muszę odrzucić, ogarnij cs1.6 na steam i napisz podanie za jakiś czas. 

podanie-odrzucone.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania